The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 070
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Да и аз за Древните щях да питам за тема  Flutter
Изкефи ме  Peace

# 646
  • UK
И аз изгледах! Wink Доволна и от двата. От Дневниците повече, разбира се Heart Eyes
Елена и Каролайн са много сладки заедно в колежа. Елена е голяма свежарка! Голяма промяна при нея, супер!
Катрин и Сайлъс са новите ми любимци! Ох, да! Heart Eyes Crazy Много интересен образ докарва Пол като Сайлъс, много ми е любопитно какво точно иска от Катрин! Тя милата пак си би камшика на някъде!
И интересно защо намесиха на Елена баща й? newsm78

За Древните, да, предният епизод, който гледахме, но от малко по-различна гледна точка, хареса ми обаче, яд ме е, че Клаусито наръга Илайджа, но се надявам още другия епизод да има завръщане Peace

# 647
  • Buffyworld
MissDreamy, съгласна съм, че епизодът на Древните беше под друга гледна точка. Нещата се разказваха през погледа на Илайджа. Даже за момент си помислих, че той, а не Клаус може да е главният персонаж. Не вярвам толкова бързо да го върнат Илайджа, ама то Древни почти не останаха, та дано да е в следващите няколко епизода поне.

Забелязахте ли как нямаше никакви обяснения защо се разделиха Мат и Ребека ? Бяха си супер двойка през лятото и после - чао. Но поради каква причина ? 

Мока, разбрах, че съм се объркала.Май трябвада е на 09. Супернечъръл.

# 648
  • София
Защо разделиха Мат и Ребека? който познае печели дъвка!  Mr. Green

# 649
Забелязахте ли как нямаше никакви обяснения защо се разделиха Мат и Ребека ? Бяха си супер двойка през лятото и после - чао. Но поради каква причина ? 

Такава си им беше уговорката още в края на миналия сезон - да си прекарат лятото заедно. Главната причина, естествено, е че Ребека трябва да е в Древните.

# 650
  • София
Мокка, ся дъвка ли треа ти пращам?

# 651
Мокка, ся дъвка ли треа ти пращам?

Пусни ми по-добре рецепта за огретен в оная група, че не знам кво да готвя днес  Joy

Правя темата за Древните, мислех като изпишем тази, ма гледам, че напирате.

# 652
Айре, готова съм, скачайте смело напред с предложения за анкета - ДРЕВНИТЕ ОТДЕЛНА ТЕМА

# 653
  • София
не мога да правя огретен! иначе - с удоволствие!

# 654
  • Разпиляна във въображението
Защо разделиха Мат и Ребека? който познае печели дъвка!  Mr. Green

За да се хване с друга откачалка Crossing Arms Как едно свястно момиче не се появи в тоз сериал  Crossing Arms

Катрин ми беше много забавна Laughing

# 655
Дневниците ми хареса.Началото на 5 сезон беше добър и ми е интересно съквартирантката им какво общо има с бащата на Елена.

# 656
Здравейте! Да се включа и аз в коментарите.

Доволна съм от епизода. Бях скептично настроена към него, защото от средата на миналия сезон сериала започна да ми боксува и мислех, че интереса му към него върви към своя край. Сега обаче ми стана супер интересно. Някак много свеж и променен се завърна.
Хареса ми новата Елена, усмихната, щастлива, приела вампирската си същност. Те с Кер са голям отбор и трябва много да се подкрепят, особено сега като Бони няма да е с тях. Катрин милата, голям зор ще види. Като човек е различна, въпреки че е запазила основната си същност. Много симпатично се получи. Тя обаче не е точно безобидна. За малко да гътне Джеръми. Може да се ползва само с човешки прийоми, обаче определено е доста опасна.
Като говорим за Джеръми. Това е най-умиращия герой на света. Толкова пъти умира или беше на крачка от смъртта, че основно с това може да се запомним героя му. Но пък поредното му премеждие беше причина за една от най-красивите сцени. Закрилническото чувство на Деймън към Джер беше прекрасно. Една такава любов заизвира в този момент. Напълно различно лице на Деймън. До сега сме го виждали такъв само с Елена и от време на време с брат му, но не винаги. Беше трогателно.
Колкото до Делена. Какво да кажа, обичам ги заедно. Чаках ги 4 сезона и сега не мога да им се нарадвам. Между Нина и Иън отново има химия. Мислех, че тя ще се наруши след раздялата им, но не е помръднала. Което ме радва.

Имам само една критика към епизода. Защо така бързо убиха съквартирантката. Щеше да е интересно да ги гледаме как се справят с човек в стаята им. В този сериал хората са такова малцинство, че почва да става сбъркано. И как веднага се появи вампир и връзки с родителите. Малко набързо скалъпено ми дойде.

# 657
  • UK
Да, и на мен ще ми е интересно да имат човешки съквартирант, че даже и приятелка. Според мен много би освежило сериала! Peace

# 658
На мен не ми е чудно как се появиха вампири в колежа, защото все пак този Уитмор си е сбъркано място и са обвързани със свръхестественото поначало. Не мога да се сетя, във втори сезон като ходиха с Аларик и Деймън да проучват историята на Катрин, дали не бяха пак в този колеж? Бабата на Бони е преподавала в него - тя беше вещица. Онзи перко Шейн и той беше професор там. Не знам с кой акъл отидоха баш там да учат тези  Joy

# 659

Ребека нали се мести, освен това те се разбраха, че няма да се обвързват.

Общи условия

Активация на акаунт