Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 245
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
не знам, съмнявам се, но ще пробвам
днес сложих с имитация на японката на нарс

# 271
  • Отвъд алеята зад шкафа

Ще запомня да търся няколко силъра  Mr. Green

# 272
благодаря!   bouquet

# 273
# 274
B & C, последното страшно ми харесва  Flutter Дори мисля и аз да направя нещо подобно скоро време  Grinning

# 275
Конкретно опушеният грим отиват на всички, независимо от формата на очите.
Просто самата техниката на опушване е различна в зависимост дали човека има малки, големи очи; паднали клепачи, дали очите са раздалечени или събрани. Това е искала да каже Адри с думата "адаптиране"

Aз съм един пример, на който опушен грим не му стои никак, без значение кой го е правил, как е напревен и какъв цвят е. Може би и за това не харесвам опушен грим. Същият успех постигам ако си легна с грим, сутринта чудесно се е опушил  Laughing

# 276
B & C, много свежа комбинация Peace

# 277
Благодаря за милите думи!   bouquet
Много се радвам, че ви е харесал!  Grinning

# 278
  • в 1001-та нощ
Ето и от мен днешното приключение - глинда и нейкид 2  bowuu

напоследък съм пощуряла по светещите цветове  Mr. Green

# 279
много хубаво светиш  Mr. Green

# 280
И аз обожавам блясъци, страшна сврака съм Simple Smile

# 281
  • в 1001-та нощ
ах, ако видите теменужената аура,  безпогрешното око на Жаки разконспирира разкоша й - аз някак не я отразявах толква, обаче вече съм пристрастена  Heart Eyes

много мистичен - синьо-лилав - теменужен цвят, с хамелеоново-УВ блясъци, честно казано, когато съм с този цвят - мина ли край огледало - винаги се впечатлявам - самата аз - много си струва да се види на око на живо  Peace

# 282
  • Стара Загора
Тъй като скоро се коментираше грима на Галена, показвам няколко снимки, качени преди малко в страницата й във фейсбук от баловете. Тя е ок, но момичетата около нея са жалка картинка. Tired

Скрит текст:

Потресена съм, кой ги гримира тези момичета?

# 283
Момичето на предпоследната снимка...тези лилави сенки с това червено червило  ooooh!
Аз се радвам че за бала моята гримьорка не ми причини нещо такова  Crazy

# 284
"Едно време"....когато имах бал....сама се гримирах, лакирах направих прическа.......тогава всеки се разкрасяваше сам Simple Smile Сега има повече избор и разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт