Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 246
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Имам единствено чинията на Флормар, но ако се науча мисля да си взема шоколада на Too faced Simple Smile

Няма да откриеш особена разлика между двете, да знаеш. Имам и Флормара, и на Too Faced и обикновения шоколад, и млечния имах. Флормарът е перфектен продукт. ТФ го бие само с аромат и опаковка.

Аз никога не слагам бронзъра на З. Не ми харесва така върху моето лице и седи неестествено. Съобразявам се със собствените си черти и го нанасям според тях - по-интензивно непосредствено под скулите, по-леко по линията на челюстта и съвсем малко отстрани на челото в основата на косата. Така изглеждам най-добре, поне според себе си  Laughing Слагам бронзант и по шията и деколтето, за да изравня цвета, защото лицето винаги ми е една идея по-тъмно. Сега за една фотосесия си бронзирах и ръцете, и краката  Laughing Остана си на място цвета и не стана на петна, дори и след сядане, пипане, близане от ротвайлер...

B&C, това, че се вижда, че са се бронзирали е достатъчно показателно, че не го правят като хората. Добре нанесеният бронзант не личи, изглежда сякаш просто имаш тен.

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 23:55 от Графиня дьо Адри́

# 256
Това, че се вижда, че са се бронзирали е достатъчно показателно, че не го правят като хората. Добре нанесеният бронзант не личи, изглежда сякаш просто имаш тен.

Аз като погледна един човек и веднага ми прави впечатление дали е с грим или без. Един единствен път при една консултантка съм си задавала въпросът - имали ФДТ или няма? Тогава наистина не можех да преценя - седях в магазина и размишляваш  Laughing

# 257
Не. В момента нанасям бронзанта на цялото лице (врат + деколте) с четката за пудра на Саманта. За първи път нюанса да ми лепне така добре. Все едно съм с истински тен Heart Eyes
С коя четка на Саманта го нанасяш?

# 258
Да, Адри, помня, че ти имаше TF Simple Smile Щом са сходни няма да го взимам. И без това не ми е ежедневно ползван продукт Hug
Ще тренирам, пък дано ми се получи

# 259
  • в 1001-та нощ
Един бърз въпрос и се връщам да ви чета.

Кой фактор не правеше бяло лице на снимки със светавица, 15?
ББ крема ми е с фактор 20 и резултата е восъчна статуя.  Mr. Green

светещото/призрачно лице идва от повечето титаниев диоксид, който прави фактора, гледай продуктът да е без тази съставка или тя да е в по-малки количества  Peace

има специално разработени продукти за снимки  Peace

# 260
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз нанасям тера ората както Адри, този продукт няма да седи добре, нанесен на 3. Слагам от хайлайтъра на скулата, под него подчертавам с тъмната част, слагам на челото горе и отстрани, на носа, долу очертавам лицето (всичко това с японката) и после съвсем леко с голямата пудрена четка на Сигма взимам смесено от двете и нанасям като лека пудра върху цялото лице. Ефектът е божествен  Heart Eyes Вчера цял ден не мога да си се нагледам, много самовлюбено изглеждах  Joy

# 261
  • В една слънчева къща...
  hahaha
Това как ме развесели тази сутрин  Grinning

# 262
Аз нанасям тера ората както Адри, този продукт няма да седи добре, нанесен на 3. Слагам от хайлайтъра на скулата, под него подчертавам с тъмната част, слагам на челото горе и отстрани, на носа, долу очертавам лицето (всичко това с японката) и после съвсем леко с голямата пудрена четка на Сигма взимам смесено от двете и нанасям като лека пудра върху цялото лице. Ефектът е божествен  Heart Eyes Вчера цял ден не мога да си се нагледам, много самовлюбено изглеждах  Joy
А дали може някак нагледно да го покажеш това - тази техника на нанасяне? Или ако има някаква снимка в нета  Thinking Аз нямам бронзант, но се замислям за покупка и искам да съм подготвена.

# 263
  • София
Аз се опитвам да се контурирам по тази схема:

# 264
от размяна имам това:

Artdeco Glamour Highlighter

поредният продукт на Артдеко, който е хайлайтер, но не баш!
ако това ме хайлайтва, то аз трябва да съм негърка - всъщност е прекрасен руж като цвят, но с огромни блестящи частици! прегърнах дъщеря ми и я озарих, а тя каза, че имам блескуслки дори в ... ушите  Crazy Blush Laughing
ще го пробвам и за сенки, дано постигна добър ефект
пп продукт от колекция преди 2-3 години е, но го пиша, защото артдеко бяха обявили и една подобна палитра, но синя, за хайлайтер; на директен въпрос отговориха, че е само за очи, но не и за лице, просто така си се казвал ...  hahaha

# 265
  • София
Тази сутрин си направих грима на Ел от вчерашната и снимка!  Hug
Получи ми се разкошно! Hug Heart Eyes
Само, че тази сутрин нанесох бургундският пигмент с влажна четка и-Да-резултата е по-добър определно от преди, но все още не е постигнат търсеният от мен ефект с мазното приплъзване на пигмента с четката и мазното му разнасяне върху клепача. Wink Но при всички положения това работеше по-добре, отколкото със сухата четка.
Иначе вчера след работа търсих из моите налични ресори на Окръжна Mr. Green този силър на Импала-не бяха го чували за него, за съжаление. Wink

# 266
  • Отвъд алеята зад шкафа
Seti Beti горе долу е като на показаната снимка, само че в случая слагам хайлайтър само на скулите.

Като говорите за Импала, мога следващия път като съм в Сливен да проверя на техния щанд там. Понеже вносителя на марката е сливенска фирма, в центъра има козметичен магазин с огромен щанд на Импала с доста продукти, които никъде в София не съм виждала. Тук рядко имат дори и малко стилажче.

# 267
  • София
Като говорите за Импала, мога следващия път като съм в Сливен да проверя на техния щанд там. Понеже вносителя на марката е сливенска фирма, в центъра има козметичен магазин с огромен щанд на Импала с доста продукти, които никъде в София не съм виждала. Тук рядко имат дори и малко стилажче.
O, ще разчитам на теб тогава за силъра! Hug

# 268
искам и аз силър  Blush

# 269
bubanka ако пробваш да го нанесеш с друга четка...като за минерална пудра с по-малко косъмчета, няма ли да се получи по-добър ефект щом е толкова едър блясъка?

Общи условия

Активация на акаунт