Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 246
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • USA, Steak State
Маят ББ крем е със SPF30 и не мисля, че с него изглеждам като восъчна статуя, но съм имала ФДТ с 15 и при него имаше проблем и на снимките изглеждах ужасно.

Мерси много, това исках да чувя. Явно е до продукт.

При мен за първи път се получи такова нещо, но наистина досега този ББ го бях ползвала само за дневен грим ( пак беше дневен, но се наложи да остана с него до вечерта и.. снимки, сещате се).  Mr. Green

# 241
Мисля, че ако се сложи по-силен грим - контуриране, руж няма да има восъчен вид Peace
Toчно това е трика Peace Силно контуриране и/или бронзант за да изпъкнат чертите на лицето. Иначе ще седи плоско и едноцветно. Единствено при фактор 50 излизам по-бяла, но при 20 и 30 не си личи изобщо.

# 242
  • Велико Търново
 Jadefox, и в lookfantastic ги има палитрите,аз си взех с намаление,към 70 и няколко лева ми излезе - http://www.lookfantastic.com/urban-decay-naked-palette-multi/103 … html?ProdDetail=2 Peace

# 243
Мисля, че ако се сложи по-силен грим - контуриране, руж няма да има восъчен вид Peace
Toчно това е трика Peace Силно контуриране и/или бронзант за да изпъкнат чертите на лицето. Иначе ще седи плоско и едноцветно. Единствено при фактор 50 излизам по-бяла, но при 20 и 30 не си личи изобщо.
Е да но аз искам да изглеждам и на живо добре, а не само на снимка  Mr. Green Laughing

# 244
  • Стара Загора
аз я поръчах от cherry culture и до днес има -20%  Peace

Благодаря. Hug
Аз пак много навреме се сетих да питам. ooooh!
Колко е доставката от там? Rolling Eyes

# 245
  • Стара Загора
Адри, четеш ли? Laughing
Ето обещаните снимки с 910-ката. Peace

http://img832.imageshack.us/img832/5637/gsds.png

Скрит текст:

Тук след ядене:

Не обръщай внимание на друго, защото днес съм станала в 5 сутринта и имам само крем за лице + много малко от пролетните метеорити. Те така блестят, че станах като коледна елха с 2 минавания с тампона. Mr. Green
Коралово за мен няма в това червило, а по-скоро ярко розово, но не неоново. Laughing
Втори тест премина успешно - сложих го в 7, още стои до сега. Grinning
Трябва да се сдобия с останалите 4 харесани. Twisted Evil

# 246
Е да но аз искам да изглеждам и на живо добре, а не само на снимка  Mr. Green Laughing
Кой казва, че няма да изглеждаш Simple Smile
Аз всеки ден ползвам бронзант и контур и до сега не съм изплашила никой на живо Mr. Green

# 247
Кой казва, че няма да изглеждаш Simple Smile
Аз всеки ден ползвам бронзант и контур и до сега не съм изплашила никой на живо Mr. Green

Жаки, метода с тройката ли използваш при нанасянето на бронзант? Simple Smile Аз нещо хич не се разбирам с този тип продукти, а мисля, че стоят много красиво. Имам единствено чинията на Флормар, но ако се науча мисля да си взема шоколада на Too faced Simple Smile

# 248
Не. В момента нанасям бронзанта на цялото лице (врат + деколте) с четката за пудра на Саманта. За първи път нюанса да ми лепне така добре. Все едно съм с истински тен Heart Eyes

# 249
На мен лично не ми харесва когато човек прекали с бронзанти и контуриране. На снимка нещата изглеждат доста по-различно. Тогава ако човек си е сложил умерено, може нищо да не се вижда, но ако си сложи повечко, тогава има опасност да не изглежда много добре в очите на околните. Laughing
Аз с въпросния ФДТ изглеждах много добре, но на снимки излизах ужасно.
За мен решението не е в щедрото използване на бронзант, а смяна на ФДТ.  Wink
Има ФДТ, които стават за снимки и такива, които не става
Ако се прави грим само за снимки е ок, но в повечето случаи гримът е правен за някакво събитие

# 250
Ами не знам....то си е до продукти и техника. Аз и на снимки и на живо си изглеждам добре. Винаги ще има някой, който да те сметне за плашило, тъй че не е това критерият ми за добър външен вид Grinning

# 251
Много хубаво Simple Smile Откога й се чудя и аз на тази четка на Саманта  Grinning
Мен ще ме е страх обаче да слагам на цялото лице Blush

# 252
Ами не знам....то си е до продукти и техника. Аз и на снимки и на живо си изглеждам добре. Винаги ще има някой, който да те сметне за плашило, тъй че не е това критерият ми за добър външен вид Grinning
Не забравяй, че ти си многооо бяла   Wink
Аз също съм с светла кожа, но не чак толкова бяла и като си сложех от ФДТ, който дори ми беше леко тъмничък, на снимки излизах с бяла маска на лицето, а вратът понеже не си го бях намазала с ФДТ изглеждаше доста по-тъмен.  Sick Rolling Eyes

# 253
Слагай на най-изпъкналите части на лицето, там където първо хващаш естествен тен от слънцето. Челото, носа, брадичката, малко на скулите.
Аз сега слагам на цялото лице, защото пудрата е много леко пигментирана, със супер ситни златни частички, а самата четка хваща много малко продукт и го разнася супер равномерно. Иначе с другите ми бронзанти е абсурд да го направя.

Да бяла съм, в момента не чак толкова. Но фдт-на ми е 1:1 с цвета на кожата ми. Така, че каквито и пудри и контури да си сложа не изглеждам като с маска.  Просто знам как да го направя за да не седи така.

# 254
Жаки, едни ФДТ може да е 1:1 с цветът на кожата ти, но на снимки да изглежда различно (по-светъл отколкото е)

И докато сме на тема бронзанти - от доста време непрекъснато слушам колко вредно е слънцето, как вече не е модерно човек да има тен и колкото по-бяла му е кожата толкова по-добре, а в последните няколко дни ми прави впечатление, че масово жените по улицата са се бронзирали  Laughing Млади, стари - всички са с бронзант  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт