Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 249
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Нищо. Така си ме кефи, както си го кръстила. Joy hahaha

# 226
Здравейте,
Имам едно питане.... миналия ден се заприказвахме с една приятелка,която каза,че си търси очна линия ,която при свалянето не се почиства с тоник или крем, а се "отлепяла " от клепача.
Моля ви,някой ако е чувал и знае марката на такава очна линия - нека ми пише!

# 227
Силъра на Импала се убих да го търся, след като ми сподели за него Силва. Той е сякаш същото като Дюралайн, но със сигурност ще е по-бюджетен.

Моя си го взех от магазини Ивис  Peace Не е кой знае какво, но мисля, че върши добра работа Simple Smile. Адри, ако искаш купувам и изпращам  Hug (само да го има)

Аз му викам силър, ама май друго се казва  Mr. Green

може ли снимка на това нещо?  Blush

# 228
  • София
Като бях ученичка имах такава очна линия. Нямам спомен за марката обаче. Било е със сигурност нещо от типа на Голдън Роуз, Руби Роуз... не съм виждала обаче от години такова чудо.
Силве, по-натам може да се възползвам, ако не си намеря тук. Засега ще си изразходвам Дюралайна. имам достатъчно да се опигментя от глава до пети  Laughing

# 229
Essence пуснаха отлепващи се очни линии....но за жалост не стигнаха до нас Confused

# 230
  • Стара Загора
Aз от както ги открих Avon Super Shock съм сигурно вече 2-ра година непрекъснато само с тях. Друг молив освен Блекбери изобщо не притежавам. При мен веднъж нанесен няма мърдане и 24 часа.
Трябва да си взема и черният за проба дали е същият.

Хубави са всички. Peace
И черният, и синият, и Блекбърито.... след като сваля грима с гел, само молива остава и иска търкане специално с тампон мицеларна вода или тоник. Направо са бетон.
Черния досега 1-2 пъти съм го ползвала, но ми издържа без проблем при все, че съм с паднал клепач.
 Laughing
Сивия също е страхотен, Весето може да потвърди. Party

Golden Fawn сега ще го поръчам и аз. Изглежда хубав цвят, особено за ежедневен грим.
Флаша е телесен, много светло между прасковено и розово. Аз го слагам в основата на клепача. Издържа ми да кажем 5 часа, след това ако искам да си е като току що нанесен слагам пак малко. Peace
Много ме е яд, че не можах да си взема Каки и Кобалт, че и Плъмфъл. Гледам ги в ибей, но излизат 10+ лева бройката. Tired

Ел, поздравления за грима отново. Страхотен е. Heart Eyes Blush

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 17:34 от iv4enceto_91

# 231
  • в 1001-та нощ
Силъра на Импала се убих да го търся, след като ми сподели за него Силва. Той е сякаш същото като Дюралайн, но със сигурност ще е по-бюджетен.

Моя си го взех от магазини Ивис  Peace Не е кой знае какво, но мисля, че върши добра работа Simple Smile. Адри, ако искаш купувам и изпращам  Hug (само да го има)

Аз му викам силър, ама май друго се казва  Mr. Green

може ли снимка на това нещо?  Blush

може би това http://impalaonline.com/IMPALA-Fiksing-gel-za-prahoobrazni-senki

имам го от Малвинка, пред мен тя отвори дума за него и по моя молба ми го взе  Peace

# 232
  • Стара Загора
Момичета, от къде е най-изгодно да се поръча HD базата на NYX?
  bouquet

# 233
  • в 1001-та нощ
аз я поръчах от cherry culture и до днес има -20%  Peace

# 234
  • USA, Steak State
Един бърз въпрос и се връщам да ви чета.

Кой фактор не правеше бяло лице на снимки със светавица, 15?
ББ крема ми е с фактор 20 и резултата е восъчна статуя.  Mr. Green

# 235
Мисля, че ако се сложи по-силен грим - контуриране, руж няма да има восъчен вид Peace

# 236
  • USA, Steak State
Мисля, че ако се сложи по-силен грим - контуриране, руж няма да има восъчен вид Peace

И двете ги имаше. Просто става като маска на лицето и се вижда разлика в цвета шия/лице, при положение, че на шията и деколтето имах бронзант.

# 237
Сорри.Това ми е съвет от гримьор, при мен призрачни снимки не се получават.

# 238
Според вас има ли смисъл да помоля да ми донесат Naked и Naked2 oт САЩ? Някой някъде назад в темата май беше споменал за цена към 80 лв в Сефора тук, т.е. разликата e минимална, ако съм запомнила правилно.

# 239
Маят ББ крем е със SPF30 и не мисля, че с него изглеждам като восъчна статуя, но съм имала ФДТ с 15 и при него имаше проблем и на снимките изглеждах ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт