Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Hug Момичета  Hug освен Епона - друг ще участва ли в предизвикателството? Rolling Eyes

О и аз ще се пробвам да сътворя нещо  Wink Нали до 15-ти включително имам време  Grinning

# 692
  • в 1001-та нощ
да  Hug

# 693
Може би и аз...

# 694
  • София
Аз бях твърдо решила да участвам, но ми изгоря телефона Sad С апарата не ми се получават изобщо хубави снимки, но сигурно ще пробвам, все пак  Whistling

# 695
Аз пък си мислех,е е до 1ви срокът и съм пратила отпреди 2 седмици вече. И се бях отчаяла, че е пропаднало и този път. Така чееее, щом има още 5 дни, хич не си помисляйте да ме оставяте сама. И без това хич не ми се получи така, както ми се искаше...

# 696
  • в 1001-та нощ
аз съм в колебание само защото трябва да снимам денем, а тогава съм на работа  Cry

ако може да включим уикенда ще ми е супер  Blush

# 697
Много добри неща правите напоследък, браво Big Ups

Честно казано не мога да повярвам, че хората в чужбина са нетолерантни спрямо външният вид или каквото и да било друго  Crossing Arms При нас са погледите и цъкането с език!
Когато не съм в България се обличам и гримирам много го-екстравагантно от колкото тук, точно защото имам свободата да го направя без да ме съдят или обсъждат разни хора.
Да си красива и гримирана жена не е грях! Така че си носете каквото ви е кеф и с каквото се чувствате ослепителни и желани!  Hug Peace
Жаки, ако под толерантност разбираме да не сочат с пръст и да не казват на висок глас "я па таа как изглежда" - да, много са толерантни
Едно е човек да отиде на екскурзия или на гости и съвсем друго е да живее в страната.
Има норми и правила – понякога писани, понякога неписани и ако един човек реши да не се съобразява с тях, да бъде прекалено оригинален и различен, то няма да му е лесно. А като прибавим и чужденец, то нещата стават още по-сложни.
Аз не живея в тази страна за да мога да си нося каквото си поискам и да се чувствам ослепителна, а за да работя и ако искам да имам работа, близките ми да не страдат или да се срамуват от мен, то трябва да се съобразявам.
И да, категорично смятам, че една голяма част от местните са нетолерантни и имат предразсъдъци спрямо различните – външен вид, произход, религия, сексуалност.
Произходът, религията и сексуалността не могат да бъдат променени, но върху външния вид човек може да поработи доста - естествено ако желае да бъде приет от обкръжаващата го среда и животът му да бъде по-лесен.

# 698
  • USA, Steak State
В&С Не знам къде живееш, обаче тук в магазините ходят с пижами и домашни пантофи. Най- интересното е, че и в мола съм засичала особи облечени така. Да не говорим пък, че в офисите масово се носи ежедневно облекло като тениски и дънки. Не говоря за малки компании, а за големи такива ( наблюдавам в продължение вече на 5 години).
Тук където живея в Мидуест е страхотна атракция добре облечена жена с грим, пък ако и ухае на парфюм като минава покрай теб е направо Джакпот.

Едно съм забелязала обаче- култура на парфюмиране, което обаче е съвсем различна тема. Wink

ПС. Аз живея малко в селянията и това трябва да имате предвид.  Mr. Green Не знам как е по известните градове като Града на Ангелите и Ню Йорк.

# 699
Хахахах, и аз като живеех в Щатите (западен Тексас), много обичаха да си ходят по пижами, навсякъде.... даже и ликцции. Но трябваше да са изкъпани и дезодорирани....

# 700
  • в 1001-та нощ
има и нещо друго  newsm78 има хора, които биват възприемани със странностите им, все едно за тях така е редно и естествено, при други е като гротеска  Rolling Eyes може би защото не им идва отвътре, а се насилват и подражават  newsm78

От мен днес - пак NYX палитрата + нейкид 1 и 2, като че ли опитах да обобщя скорошния си опит в о-лек нюд вариант - под лек има предвид - по-меко и без много черно  Blush

Ще сложа по една снимка отвън и повече скрити  bowuu

Скрит текст:

в края на молива на долния клепач - ползвах и черни сенки да се доближи до очната линия по цвят  Rolling Eyes

и се събудих с ужасно драскане под единия клепач - може ли нещо да ми влезе в окото докато спя, отвратително усещане - може да отида на очен лекар следобед, ако така продължи  Cry

# 701
И аз мислех, че предизвикателството е до първи, и го спретнах на предната дата. Събудих се през нощта, защото бях забравила да изпратя снимките.  Joy Joy Joy
Както и да е, вътре съм.  Peace

Това, което ми прави впечатление където съм сега, е че дамите или въобще не се гримират, или си придават визии на аниме герои. Лещите, които правят очите да изглеждат по-големи, са задължителен аксесоар от визията на вторите. Винаги са облечени свежо, няма ги онези черни дрехи, на които съм свикнала, и които не понасях да виждам. Нито пък го има онзи облак от парфюм, който те хваща, когато покрай теб мине някой, прекалил с пръскането.  Laughing
Периодично виждам жени, които имат нещо като хума на лицето. Доста е неприятно за окото, но на тях не им пречи да работят така.

# 702
  • в 1001-та нощ
хума  Shocked

това да не е някакъв модерен "ФДТ"  Shocked

# 703
Момичета, някой може ли да ми каже, как да го докарам тоя грим на очите:
http://fashionandhappify.info/wp-content/uploads/2013/04/169158_ … 115_6231190_o.jpg

# 704
Това, което ми прави впечатление където съм сега, е че дамите или въобще не се гримират, или си придават визии на аниме герои. Лещите, които правят очите да изглеждат по-големи, са задължителен аксесоар от визията на вторите.
Периодично виждам жени, които имат нещо като хума на лицето. Доста е неприятно за окото, но на тях не им пречи да работят така.

Ти вероятно си в Азия Simple Smile

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт