Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug B & C към теб ми беше въпроса  Heart Eyes

От мен днес - нещо на NYX, към момента съм изключително доволна от палитрата  Blush (Любов във Флоренция мисля беше   Rolling Eyes)

Светлият цвят е много красив - хамелеоново - златисто бежово розов  Heart Eyes

ето няколко бързи снимки  bowuu

# 676
О, a.l.e.n.a, това е много, ама много по-добре в сравнение с последните неща, които показа! 
Ето това вече наистина ми харесва! Heart Eyes  yes

# 677
Още един грим от мен, с който едва ли скоро ще се покажа на улицата.  Mr. Green Rolling Eyes

много е красиво  Heart Eyes
жалко, че не би се показала така, но разбирам защо го правиш

# 678
Страхотни гримове видях последните страници  Flutter Браво, момичета  Grinning
Аз тези дни карам на по-семпли /поне за мен/ гримове и не ги считам за нещо, което си заслужава да се снима  Rolling Eyes

# 679
a.l.e.n.a, много ми харесва последния ти грим Peace
B & C, очната линия ми харесва.Много изчистена и семпла....жалко, че не можеш да ходиш с каквито гримове искаш.Аз също бих се съобразявала, ако има такива общоприети изисквания. Peace

# 680
  • София
И на мен много ми харесва очната линия и ти седи прекрасно!

Аз сега съм на супер вълна очна линия - дълги, дебели, всякакви. Обаче, признавам си, трудно я правя. Искам да е перфектна, което много трудно се постига. Обаче наистина с тренировките всеки ден напредвам. Вече ми е странно да не съм с очна линия  Crazy

# 681
Всъщност и двата грима са правени с една и съща палитра. Странно защо първият изглежда ръждив, не ми беше направило впечатление.

Алена, беше ми интересно да видя твоята интерпретация на грим с тази палитра на NYX.
Да припомня моята:
Скрит текст:
Мен графитеният/черният цвят много ме изненада, тебе как ти се стори?

B&C, очната линия е перфектна, жалко, че не се възприема като ежедневен грим при вас, много е красиво.

# 682
  • в 1001-та нощ
 Hug това ми е втория опит с нея и по-рано бях- правила нещо  Blush липсва ми и едно тъмно мат-кафяво в нея - студено  Rolling Eyes

Сивото не съм ползвала, другите цветове са разкошни, черното е наситено черно и не се рони  Peace

Elle-même Blush и аз имах такъв период  bowuu особено около пин ъп-а какви ли не ги сукак  Heart Eyes

# 683
Ето и от мен Simple Smile

# 684
  • София
Алена, много ми хареса със синия грим  Heart Eyes. Позволих си да редактирам малко снимката, за да ти покажа как искам да те видя някой път, ако имаш време за експерименти разбира се  Hug. Не съм особено добра с фотошопа, просто искам да покажа до къде да са сенките и преляти разбира се....както ти си можеш  Hug. Да не е толкова издължено и малко по-кръгло /дано да ме разбра  ooooh!/.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 15:21 от Мишчица

# 685
  • в 1001-та нощ
Благодаря Мишчица  Peace чудесно онагледено, довечера ще си направя списък с новите задачки - те много ме радват, защото иначе човек се затваря в кръгозора си, а така може да излезе извън него и да преоткрие себе си в другия очи и светлина  bowuu

Другия уикенд - би трябвало да съм  "мома англичанка" - т.е. "сама" без деца (мъж и дете) и се надявам да се насладя напълно на промяната в режима bowuu и да се наиграя с четките  Naughty

# 686
Много добри неща правите напоследък, браво Big Ups

Честно казано не мога да повярвам, че хората в чужбина са нетолерантни спрямо външният вид или каквото и да било друго  Crossing Arms При нас са погледите и цъкането с език!
Когато не съм в България се обличам и гримирам много го-екстравагантно от колкото тук, точно защото имам свободата да го направя без да ме съдят или обсъждат разни хора.
Да си красива и гримирана жена не е грях! Така че си носете каквото ви е кеф и с каквото се чувствате ослепителни и желани!  Hug Peace

# 687
Алена, и аз много бих искала да те видя така гримирана, толкова изтеглено настрани не харесвам  Peace 
 B & C, страхотна очна линия  Grinning  Hug

# 688
B & C и на мен много ми харесваш с очна линия. Ако те притеснява, че имаш много грим на очите сложи гланц или червило в нюд цвят. Според мен спокойно може да го носиш и като дневен грим.
Разбирам те какво имаш напредвид  и аз живея от две години и половина в чужбина.  Гротесния и вулгарен вид върви с комбинация от пошло облеко, излъчване и прекален грим, който също е и зле поставен.

# 689
  • в 1001-та нощ
 Hug Момичета  Hug освен Епона - друг ще участва ли в предизвикателството? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт