Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Аз като видая Елфи и винаги съм така

Еее...и това го казва такава красавица като теб  Crazy Heart Eyes

Момичета,наистина сте много мили,но ми стана супер неудобно.Аз влязох грим да покажа ,а никой и дума не обели за него  Mr. Green Да знаете,че без грим изобщо не съм хубава  Naughty

В интерес на истината аз не се харесвам особено с тъмна коса.Изострят ми се и без това острите черт/нос... ooooh!Laughing Но като,че ли е по-добре от много русото.Истината е някъде посредата/+кичури,балеяж/  Laughing Просто исках да си освежа цвета,а взех,че съвсем го потъмних,за сметка на корените ми,които пък станаха по-светли  #Silly

B&C така ме е яд,че не можеш да си позволиш по-силен грим там,където си  Tired Това направо би ме съсипало.Така мразя да се подчинявам на някакви писани и особено неписани закони  Twisted Evil Много изпипани и изящни гримове показваш  Heart Eyes

# 721
В сайта на Urban Decay има намаление и ми хрумна да ви питам: някой има ли представа дали редовно правят намаления, или само в случай, че разпродават нещо? С други думи: да дебна ли дали ще намалят двете Naked, или да не се надявам?

# 722
  • в 1001-та нощ
В американския - доста време имаше 20% намаление, но като сложиш ДДС-то се обезсмисля  Peace

# 723
Аз ще изнахалствам да ми ги донесат от САЩ, та затова гледам да изкяря максимално Joy
Благодаря за информацията, ще се оглеждам, и без това има доста време още Crazy

# 724
Здравейте момичета,вижте червила на Мак сравнени с други
Скрит текст:

# 725
Ето малко снимки и от мен  Wink Не са добри, но се чудех как да се изчанча, за да хвана блясъка на пигмента  Crazy

# 726
  • в 1001-та нощ
Веси  Heart Eyes наистина е У-М-О-П-О-М-Р-А-Ч-А-В-А-Щ  Heart Eyes

всички ги носи на срещата, запали ми клечката   Heart Eyes Peace

Аз ще изнахалствам да ми ги донесат от САЩ, та затова гледам да изкяря максимално Joy
Благодаря за информацията, ще се оглеждам, и без това има доста време още Crazy

абонирай се за известия за промоции  Peace

# 727
Весе мен ме впечатли очната линия!

# 728
Веси ми е любимките в темата, а на живо е още по-хубава  Sunglasses
при нея виждам грим какъвто има в списанията - цветовете се отличават и чудесно съчетават
аз, когато се гримирам, често всичко е сведено да два цвята - светъл и тъмен, независимо колко боички съм ползвала  Laughing

# 729
  • в 1001-та нощ
От мен днес - застрахователната полица на Too Faced - в опит за опушен нюд с 3 цвята  Blush В интерес на истината не станаха снимки, които да предадат красотата, която се получи на живо  Sad обаче - каквото - такова показвам  Blush аз ще си знам, че е по-хубаво на живо  Blush

Припомням палитрата - ползвания са трите цвята в горния ляв ъгъл

Изключително приятно за нанасяне, леко мазни, удобно преливане, пигментираност  Peace

# 730
палитрата е изглежда много хубава, а и ти си се справила чудесно  Sunglasses
цветовете, с които си се гримирала, са от предпочитаните от мен  Wink

# 731
Радвам се, че ви харесва, момичета  Hug Но то с тези ефектни пигменти всеки грим става  Heart Eyes

Аленка, ще ги нося на срещата да те подпаля съвсем  Mr. Green

# 732
a.l.e.n.a, много хубаво ти стоят тези цветове! Синьото и зеленото наситени ли са или по-скоро са светло-бонбонени? Ти откъде си я купи палитрата и на каква стойност е? Дали сенките са подходящи за по-мазни клепачи? Ама би трябвало с база да няма проблем. Аз не съм имала нищо на Тoo Faced, но мисля тази палитра да я препоръчам на една позната, която си търсеше розово-кафеви цветове. Затова и питам за синьото и зеленото да видим те дали ще влязат в употреба.

# 733
  • в 1001-та нощ
Бубс, моля също да си носиш прелестите, трябва да видя от къде става абонамента за блога ти, че ако не получавам мейл за нови публикации - нямам никакъв навик да проверявам.

Изключително се възторгнах от хероина и дори мислих да помоля някой от срещата в мола да ми вземе ...... но нещо размислих и то вече свършило  Joy Joy hahaha

Харесаха ми извратените предложения - особено онова тъмно-петроленото  Blush  Whistling Whistling Whistling Whistling

Веси, носи и други новости, ако има  Blush

Seti Beti, мен densi ме подпали по Too Faced, като извади една бонбонена палитра и онемях  Shocked още я мисля  Cry но е лимитка и няма да ме огрее  Cry , както и да е  Heart Eyes

Тази според мен става за мазни клеапчи - взех я от beautybay за €29.19    Peace

Синьото и зеленото са доооооста наситени, ама яко

Палитрата върви и с база  Peace

# 734
Бубс, моля също да си носиш прелестите, трябва да видя от къде става абонамента за блога ти, че ако не получавам мейл за нови публикации - нямам никакъв навик да проверявам.

Изключително се възторгнах от хероина и дори мислих да помоля някой от срещата в мола да ми вземе ...... но нещо размислих и то вече свършило  Joy Joy hahaha

Харесаха ми извратените предложения - особено онова тъмно-петроленото  Blush  Whistling Whistling Whistling Whistling

Аз нямам някакви много интересни неща - или продуктите се намират лесно по магазините, или са от изчерпана форумска вълна  Laughing
но ще отида да погледна сините червила на Инглот - ако откача достатъчно и се харесам с нещо, ще го нося на среща  Wink
лошото е, че зимата се бях обзавела с тъмно кафяви и тъмно виолетови червила, но никой офлайн не ме одобри /направо ме оплюха зверски и мм, и приятелки ooooh!/ и аз ги подарих - сега съжалявам, но ще си купя пак тъмни цветове  Mr. Green

Скрит текст:
за блога:
или чрез фейсбук, или чрез блогловин
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт