Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 256
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Ружът си го избирам единствено по ефект. Винаги ми е харесвало да придава сочност на бузките, коралово-златните са ми любими в това отношение.  Mr. Green Party Сега даже много го мисля великия Nars Orgasm или някой еквивалент (цветови) на Шанел. Даже щях да моля запознатите да ми направят една съпоставка, ако може...  Whistling
Reflex 82 е еквивалента на Шанел Grinning миналата седмица го гледах в Сефора на Цариградско, страхотне е, на аз съм събрала доста  ружове и се въздържах  Grinning

# 61
Явно трябва да го видя този Рефлекс 82  Crazy Голямо хвалене  Laughing

# 62
  • Стара Загора
Аз днес реших да бъда в лилаво Laughing

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 23:04 от iv4enceto_91

# 63
  • Отвъд алеята зад шкафа
По повод оранжевото червило на Гена, което никак не й подхожда, ето подобно, което стои добре, но с друг цвят щеше да е още по-добре, то мода, мода, ама като стои зле, не виждам защо трябва да се слага:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Как точно да направя грима на последната снимка и с какви продукти?

# 64
  • Sofia
На мен много ми хареса Гена. Всякак и отива, защото има изящна красота , като порцеланова  кукличка е.

# 65
  • Стара Загора
На мен много ми хареса Гена. Всякак и отива, защото има изящна красота , като порцеланова  кукличка е.

И на мен ми хареса.
Скарлет не я възприемам с оранжево червило, на последната снимка обаче е много хубава. Peace

# 66
  • София
И аз смятам, че Гена може да си позволи и неон да си сложи на устата и пак ще е хубава, нежна изящна. Това няма как да се скрие.  Peace

# 67
Аз снощи се ужасих от червилото на Гена и въобще от целия й грим. Изглеждаше изморена и с доста години отгоре.

# 68
  • USA, Steak State
Не съм я гледала от години, но си спомням, че понякога грима и е покъртителен т.е. не и отива. Но много пъти страхотно подчертава "порцелановата" и красота. Simple Smile

# 69
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз снощи се ужасих от червилото на Гена и въобще от целия й грим. Изглеждаше изморена и с доста години отгоре.

+1 Според мен като цяло гримът, с който е на снимката състарява.

Като отворихме дума за телевизионен грим - направо съм изумена колко лошо гримират повечето водещи и участници в разни реалити формати. Ясно е, че гримът за пред камера е специален, но да кажем новинарките са като за дискотека, в Денсинг Стар всички са като препечени филии от бронзанти, да не говоря, че Илиана Раева е до ушите намазана с грим, слагано, слагано....Не знам на какво се дължи и дали камерата преувеличава и на живо изглеждат по-добре  newsm78

# 70
Да, Илияна Раева страшно много я клепат  ooooh! Особено в първото предаване се опулих, каот я видях. В следващите бяха малко по-умерени, но пак прекаляваха, като за жена на нейната възраст. Аз си падам по по-забележим грим, но това нейното вече ми идва в повече. По-скоро й трябва нещо, което да я озари и освежи. Аз за това сега се мажа с каквото ми хрумне  Mr. Green Не си представям, като се позбръчкам, да си карам пак с такъв тип грим  Wink

# 71
Включ Simple Smile и глас за Морски грим Peace
Чета ви аз, чета ви, обаче ако трябва да коментирам всичко, което искам... цяла вечер няма да ми стигне Laughing

И сега съвсем сериозно ви моля да ми дадете съвети и предложения за грим, понеже ще бъда шаферка след 2-3 седмици. Роклята ми е комбинация между ябълково зелен сатен (горната част) и шифон (в долната) в преливащи зелено и тюркоазеносиньо с малко коралови цветя. Косата реших да е червена, но не махагон, ами по-светла и...червена.
Направо съм в чуденка как да се гримирам. Ясно е, че единия вариант е зелено, обаче като че ли ми се искаше да съм в малко по-тъмен грим... Оххх, серизно ви моля, хееееелп!
P.S. Ще си слагам по 3-4 снопчета мигли  на око за гъстота, не толкова за дължина. Това вече е решено. Колебая се и за по-изразена очна линия...
Хем ми се иска да вкарам цветове, тежест и изразителност, хем пък се притеснявам да не изглеждам като клоун (не за друго ами понеже все пак съм на сватба).
Айде сега разберете ме какво искам Crazy

Добре де, кажете ми как може на Риана да й стои толкова добре всеки грим без да изглежда супер смешна? И аз искам пък Crossing Arms

Тази мацка много ми харесва, но тя има много нежни черти и грима й отива, а на мен... ooooh!

Ето цвета на косата ми в момента с тенденция да стане по-ярко червена...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4612819970784&l=244b298890

# 72
  • София
Много красиви гримове на Веселина и Аленка   bouquet

Колкото по-слънчево става, толкова повече не ми се гримира. Карам на лек фдт/бб/ пудра и блестящи ружове  Heart Eyes Никога не съм предполагала, но се запалих да нося червила и това е нещото, което не изпускам вече  Crazy И естествено спирала.

Рефлекса на Шанел е страхотен, гледах го в Сефора миналата седмица. Много ми напомня на едно ружче на Буржоа, което имах преди няколко години.

# 73
  • в 1001-та нощ
Жаки, уникално е това лилаво на очите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes кой е този пигмент на МАС  Shocked

Фокси  Hug много ми харесваш с новия цвят  Heart Eyes

Ивче  bowuu струва ми се, че е станало много добре  Heart Eyes

# 74
Ружът си го избирам единствено по ефект. Винаги ми е харесвало да придава сочност на бузките, коралово-златните са ми любими в това отношение.  Mr. Green Party Сега даже много го мисля великия Nars Orgasm или някой еквивалент (цветови) на Шанел. Даже щях да моля запознатите да ми направят една съпоставка, ако може...  Whistling
Reflex 82 е еквивалента на Шанел Grinning миналата седмица го гледах в Сефора на Цариградско, страхотне е, на аз съм събрала доста  ружове и се въздържах  Grinning
Денси също ми го беше препоръчала, така че май наистина това е моят така бленуван цвят. Скоро ще го погледна, ох.  Crazy Party

Общи условия

Активация на акаунт