Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 251
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Аз искам червило ,точно като от коментираната "последна снимка" , моля препоръчайте ми , защото  много време го търся и не намирам  Blush

Илиана Раева от много време ме дразни с какъв грим се показва. Един,два, три пъти - ок , но това според мен е прекалено, толкова красива жена е, а как я клепат като за маскен бал от средновековието ... и този бял молив, който и слагат във водната линия и ужасно напластената спирала страшно ми бодат очите.... 

# 76
  • в 1001-та нощ
някой може ли да покаже снимка, където е гримирана така  Flutter

# 77
  • USA, Steak State
Хахахах доста нагледно

# 78
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тази снимка, понеже е размазана, не предава добре реално това, което се видя на екран. На Илияна Раева обича като цяло по-силен грим, дори за ежедневието си, макар че не й стои чак така, както в това предаване. Напластената спирала и на мен ми прави впечатление, сякаш е отишла нагримирана на шоуто и там гримьорът е сложил нов грим върху стария  Crazy

# 79
  • в 1001-та нощ
и аз от снимката много не разбрах  Rolling Eyes заради качеството, обаче от брадичката до деколтето изглеждаше ужасно, но може и да е сянка  Rolling Eyes 

Blush в кое предаване участва - за да погледна за откъси в някой от видео каналите?  Rolling Eyes

# 80
Този грим на Ил.Раева пак е по-приличен. Мен най-много ме втрещи грима от първото предаване  Shocked
Аленка, част от журито от Денсинг Старс е  Wink

# 81
  • София
Илияна Раева е я обожавам и мога да и простя всичко! Wink
Всичко и отива на тази гранд дама! Ако ще и до ушите да си сложи грима, приемам го като част от артистичната и натура и смятам, че и подхожда, а и тя зане, как да носи такъв грим. С тежест и великолепие! Но това, за кеото тук става дума, е шоу предаване, все пак, а не политически дебат по някоя злободневна тема. Wink
Аз съм я виждала на живо с гимнастичките и в Арена Армеец (21.08.2011г.-според снимките в телефона ми Thinking)-е няма такава фурия! Hug Огън жена ви казвам! Няма да забравя беше с една дълга феерична рокля на самата изява на нейните момичета, докато всички останали треньорки, коя от коя с по-ошмулен анцуг дошла на изявата! ooooh! Тя беше единствената- която беше и с визия и грим и въобще....беше отишла точно за да излезе и прибере отличието. Както и стана! Grinning

Фокси, душичко! Hug Виждам те в коралово в средната изпъкнала част на клепача, заглъхващо в краищата в тъмно зелено и черно.  Peace

# 82
  • Отвъд алеята зад шкафа
Няма спор за всичко изброено за Илияна Раева, kopche  Peace Просто все си мисля, че гримът трябва да те показва в най-добрата ти светлина, а не да те състарява, загрознява и прочие...Когато тя се гримира сама, изглежда по-добре.

# 83
  • Sofia
ММ има един израз 'задраскала си лицето с грим".

# 84
  • Отвъд алеята зад шкафа
ММ пък казва понякога за силен грим, че "прилича на Дарт  Вейдър"...може би защото е с маска  newsm78
 Laughing

# 85
Малкия ми син, на 4г, има най-готиния израз "много гаднярската се е омацала"  Laughing как му разбира и на него главичката незнам  Laughing

# 86
  • USA, Steak State
Имайте предвид, че тук оплюваме гримьора и, а не самата дама. Simple Smile Тя не е виновна жената, че така я омазват.
Другото е, че гримьора и може да е добър, но просто взима грешни решения с нея. Комплексно е. Simple Smile

По принцип аз не съм от категорията, която трябва да коментира, защото аз и толкова не мога. Просто намерих снимката в интернет и реших да я покажа.

# 87
Аз съм я виждала на живо с гимнастичките и в Арена Армеец (21.08.2011г.-според снимките в телефона ми Thinking)-е няма такава фурия! Hug Огън жена ви казвам! Няма да забравя беше с една дълга феерична рокля на самата изява на нейните момичета, докато всички останали треньорки, коя от коя с по-ошмулен анцуг дошла на изявата! ooooh! Тя беше единствената- която беше и с визия и грим и въобще....беше отишла точно за да излезе и прибере отличието. Както и стана! Grinning
Малко извън темата, но Нешка Робева не си я спомням неошмулена, а пък колко отличия е прибрала... Peace

# 88
  • София
Вместо запис

# 89
  • София
Малко извън темата, но Нешка Робева не си я спомням неошмулена, а пък колко отличия е прибрала... Peace
Няма да отговоря на това. Не се връзвам на провокации. Wink
Мълчанието също е мнение, както преди време беше казала Ел Мем! Peace

Лиспваха ми снимките ти! bowuu
Какво използва? Моливът е ясен. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт