Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 249
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Не зная къде и каква провокация видя. Просто изказах мнение, както и ти, нищо повече. Rolling Eyes

# 91
Elle-même, много  красиво и перфектна снимка  bouquet

ето и от мен

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 18:45 от LOSHKA

# 92
  • Отвъд алеята зад шкафа
Elle-meme много хубав грим, прилича много на Шанел от последното им ревю. Отива ти.

# 93
Здравейте момичета,отдавна не съм се включвала...вижте на какво попаднах   bouquet

Top 6 Drugstore Nude Lipsticks (Left-Right): Revlon Rose Velvet, Milani Nude Creme, Wet n Wild Bare It All, Rimmel Spotlight Beige, Maybelline Totally Toffee, and Rimmel Kate 14.[/spoiler]

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 18:24 от giga b

# 94
Лиспваха ми снимките ти! bowuu
Какво използва? Моливът е ясен. Mr. Green

Ако беше дошла на последната среща, щеше да му се насладиш и на живо  Flutter

Аз вчера си взех пробичка от новия СС крем на Макс Фактор. Изглежда ми доста покривен и утре най-вероятно ще го пробвам. Поне на ръката най-тъмния цвят ми се сля доста добре с тена. Ако се разберем, може да мина на него за лятото  Wink

# 95
  • София/Бургас
veselina_s_p, на каква цена е СС крема на Макс Фактор ? Как са цветовете ?

# 96
Жаки, уникално е това лилаво на очите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes кой е този пигмент на МАС  Shocked

Mисля, че това е моливът на UD, който е показан на снимката. И отгоре има от MAC Pro Reflects Teal Pigment

И не знам дали си говорихме в тази или макската тема за едни сенки, които Ел похвали
Скрит текст:
(напомнят за бялото злато на Инглот)....но днес ги тествах и наистина са разкошни. Обаче цената им е 47 лева ooooh! ужас ужас! Повече са дори от минералните.

И ще последвам примера на Ел да кача нещо мое, че не съм качвала снимки от месеци.
Това е правено с "любимият" ми пигмент номер 22 на Инглот. Честно казано на моят клепач за нищо не става. Водната линия е правена с khol-а на Голден Роуз

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 19:31 от Jackie Lynne

# 97
Жаки, уникално е това лилаво на очите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes кой е този пигмент на МАС  Shocked

Mисля, че това е моливът на UD, който е показан на снимката. И отгоре има от MAC Pro Reflects Teal Pigment

И не знам дали си говорихме в тази или макската тема за едни сенки, които Ел похвали
Скрит текст:
(напомнят за бялото злато на Инглот)....но днес ги тествах и наистина са разкошни. Обаче цената им е 47 лева ooooh! ужас ужас! Повече са дори от минералните.

Жаки те са Pro Longwear затова са по-скъпи, но количеството им е двойно на обикновените сенки, така че излизат доста изгодно. Wink

# 98
Да, видях. 3,2 или 3,4 грама са... Но аз като се знам как дълбая сенки, на мен няма да ми е изгодно изобщо Grinning Същите на Инглот си изхабявам за около 5-6 месеца

# 99
  • София
Благодаря, момичета  Hug

kopche, това е този грим http://www.bg-damma.com/krasota/grim/1429_Idea-za-praznichen-grim само включих любимият молив. Не знам какво ще правя като свърши  ooooh! Другите неща са пигментите Vanilla и Deep purple и едни златно/лилави сенки на Bell.

# 100
Elle-même, Жаки, страхотни гримове, радвам се че пак показвате нещата си  Hug

ПП Нешка пък кога я видяхте ошмулена  Tired може да не е пръва кипра с гримовете и тоалетите, но пък и по анцунг никога не съм я виждала по телевизията. Жената си изглежда супер на живо, преди няколко години 2-3 месеца всеки ден обядвахме на съседни маси в едно заведение.

# 101
  • на последния етаж
Elle-même, LOSHKA, много красиво!  Simple Smile
Да си споделя болежката и тук: търся алтернатива на тази пудра, която доколкото знам е спряна от производство. Какво ще ми препоръчате?

# 102
Лита, благодаря   bouquet

# 103
Роклята ми е комбинация между ябълково зелен сатен (горната част) и шифон (в долната) в преливащи зелено и тюркоазеносиньо с малко коралови цветя. Косата реших да е червена, но не махагон, ами по-светла и...червена.
Направо съм в чуденка как да се гримирам. Ясно е, че единия вариант е зелено, обаче като че ли ми се искаше да съм в малко по-тъмен грим... Оххх, серизно ви моля, хееееелп!
 и за по-изразена очна линия...
Хем ми се иска да вкарам цветове, тежест и изразителност, хем пък се притеснявам да не изглеждам като клоун (не за друго ами понеже все пак съм на сватба).
И аз съм с червена коса и това определено е проблем в някои моменти Laughing
Аз мисля, че с рокля в зелено, тюркоазено и корал трябва да бягаш от шарения (цветен) и особено от зелен грим. Според мен е добре да заложиш на по-убити цветове или добрата стара очна линия. Иначе рискуваш да те оприличат с папагал  Peace
Винаги съм била против грим в тон с облеклото. На по-цветни дрехи харесвам по-неутрални цветове и обратното. Ако роклята ти беше черна, веднага бих те посъветвала за грим в поне 2-3 цвята

# 104
  • София/Бургас
Роклята ми е комбинация между ябълково зелен сатен (горната част) и шифон (в долната) в преливащи зелено и тюркоазеносиньо с малко коралови цветя. Косата реших да е червена, но не махагон, ами по-светла и...червена.
Направо съм в чуденка как да се гримирам. Ясно е, че единия вариант е зелено, обаче като че ли ми се искаше да съм в малко по-тъмен грим... Оххх, серизно ви моля, хееееелп!
 и за по-изразена очна линия...
Хем ми се иска да вкарам цветове, тежест и изразителност, хем пък се притеснявам да не изглеждам като клоун (не за друго ами понеже все пак съм на сватба).
И аз съм с червена коса и това определено е проблем в някои моменти Laughing
Аз мисля, че с рокля в зелено, тюркоазено и корал трябва да бягаш от шарения (цветен) и особено от зелен грим. Според мен е добре да заложиш на по-убити цветове или добрата стара очна линия. Иначе рискуваш да те оприличат с папагал  Peace
Винаги съм била против грим в тон с облеклото. На по-цветни дрехи харесвам по-неутрални цветове и обратното. Ако роклята ти беше черна, веднага бих те посъветвала за грим в поне 2-3 цвята

Подкрепям мнението. Аз съм с наситено червена коса и определено на моменти е трудно да съчетавам цветовете да не приличам на клоун. Аз например не мога да си намеря хубаво червено червило, което да се връзва добре с косата.
По въпроса с грима- според мен един неутрален грим би се връзвал, защото имаш силен цвят рокля, силен цвят коса и ако имаш и силен грим ще бъде твърде натрупано. На неутралното око можеш да направиш акцент на долният клепач в цвета на роклята, както е направила elle-meme.

Общи условия

Активация на акаунт