Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 223
  • 749
  •   1
Отговори
# 375

Гледам тук снимки на професионални гримове на абитюрентки.... Whistling

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.523787494325531.107374 … 568145&type=3

# 376
Какви са тези изкуствени мигли? Ужас и безумие  Shocked

# 377
  • Стара Загора
Какви са тези изкуствени мигли? Ужас и безумие  Shocked

В потрес съм ooooh!
Някои изглеждат състарени, а други направо помъжкарени Shocked doh

# 378
  • София, Лагера
 Crazy интересна представа за красота. На мен девойките ми изглеждат на по 30, че и отгоре  Crossing Arms Но дори и това да е целта, ми идва прекалено тежък грима  Thinking

# 379
Момичета, някоя има ли идея защо в повечето сайтове (ако не всичките), Нейкид 2 въобще я няма  newsm78 Тъкмо реших да се утеша с една палитра, задето изпуснах бронзовия Дименшън на МАС, сега и тази уж постоянна палитра не е налична  Tired

# 380
Аз видях и сравнително добре изглеждащи момичета, но бяха голяма рядкост.
Най-грозното нещо, което видях бяха изкуствените им мигли. Аз нямам нищо против изкуствените мигли, но не харесват точно този тип  (предпочитам мигли, които се доближават до естествените, но това е въпрос на вкус). Миглите им бяха залепени много зле - не  знам, това да не е някаква нова мода и аз да съм изпуснала?  newsm78 Laughing
Горките момичета  Confused дано поне те да са се харесали и да са се чувствали красиви!  Rolling Eyes

# 381
  • София
Добре изглеждащите момичета, бяха тези единици с естествените си мигли. На всички останали им стояха като козирки, и отпред незалепени при това  ooooh!
Видях и четка за сенки на Есенс да фигурира на една от снимките. Все си мисля, че по салоните трябва да се работи с професионални инструменти, материали и т.н.

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 20:37 от Мацата

# 382
  • в 1001-та нощ
аз нали исках да пробвам светлите сенки с очна линия със сенки и днес имах повод - следобедно кино  Blush

направо съм забравила преди коя четка ползвах и пробвах - всички които имах и все ми бяха неудобни  Joy hahaha но докарах някакъв ефект - показвам - при направа на грима и 6 часа по-късно - по мое мнение самата очна линия не е мръднала - черното е от Нейкид  Peace

Скрит текст:

а тези са СЛЕД - там само червилото е различно  Blush

умишлено потъмняването на костта е много леко и неконтрастно  Peace

# 383
Все си мисля, че по салоните трябва да се работи с професионални инструменти, материали и т.н.
В България има под път и над път салони за "разкрасяване" и при положение, че фризьорите използват непрофесионални продукти (боя, шампоан, маска, та нищо чудно и ножичките им да са от тези по левче), защо да не могат гримьорите да използват също непрофесионални продукти и четки  Wink Laughing
Много момиченца, а и вече зрели дами си мечтаят да станат я фризьорки, я гримьорки и когато човек само иска, но не му се отдава и е изкарал някакъв долнопробен курс - това е резултатът за съжаление.
Ако клиентите не могат да си позволят да платят повече, то и фризьорът/гримьорът не би могъл да си позволи да вложи много пори в продукти и инструменти - и ако случайно го направи ще е на загуба.

a.l.e.n.a, ще ми е интересно да те видя със сенки на подвижния клепач, които да не са матови, но и да не са много лъскави (нещо средно, но по към матовото), да са светли, но не прекалено светли.
И очната линия на долния клепач да обхваща  само на една част от клепача.

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 18:52 от B & C

# 384
  • виртуално
Чета скрито темата и искрено ви се  възхищавам на усета и техниката  Hug
Открих, че в къщи нямам почти нищо читаво за гримиране и по този повод :
Доколко са трайни червилата и сенките на Estee Lauder като за начинаещ.
Колебая се между червила beige shimmer и rose tea , харесах също и палитра с 5 цвята сенки.

# 385
ах....

Скрит текст:

Ако някой има 'излишна' дори и щипка от този пигмент... да пише  Crazy

Кой е пигмента, че нещо от снимката не се ориентирам  Crazy
Криолан пишеше че е ... ама кой  newsm78

# 386
  • Пловдив
Миглите и на мен ми избодоха очите, много зле поставени.  ooooh! Иначе имаше няколко много красиви по-леки грима и момичета без мигли  Laughing

# 387
  • Sofia
Рапунцел, палитрите на ЕЛ с 5 цвята не са много пигментирани. С тях гримът става дискретен, но поне няма риск от прекаляване. Интензивен цвят обаче няма да получиш.
Червилата им са хубави, покривни, но конретно тези, за които питаш не ги познавам.

# 388
# 389
Elle-même, много е красиво!  Heart Eyes
Разгледах продуктите, които си използвала и ги преброих - 5 сенки и 3 пигмента  Crazy  Mr. Green За мен тази бройка е зашеметяваща  Crazy
Много  интересно и красиво е станало!

Общи условия

Активация на акаунт