Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 221
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Редактирах, напоследък нещо не се виждат снимките от този сайт Rolling Eyes

# 451
  • в 1001-та нощ
Мери, Ноеми  Blush лутам се още, но днес опуших повече, а живо стана по-тъмно, трябва обаче - още малко да затъмня края на подвижния клепач

# 452
  • Стара Загора
Ето и от мен нещичко:

Много ми е лоша светлината, където се гримирам (кой накара баща ми да сложи лунички  ooooh!) и на моменти просто "мажа" на посоки. ooooh!
    Пак качих до веждата доста и се нервирах. Опитах се да изтрия, но става отсечено и като блендирам се връщам в началото. Добре, че го направих набързо за проба на червилото и се изтрих. Но пък за първи път не нанесох молива на целия долен клепач, а само в края и много леко до средата, опуших малко и се получи добре. Не стои прекалено силно и натрапчиво. За дневен грим е ок.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 23:31 от iv4enceto_91

# 453
  • в 1001-та нощ
Ивче  Hug на мен ми харесва, все по-прецизно става всичко, което правиш  Blush

# 454
  • Стара Загора
Ивче  Hug на мен ми харесва, все по-прецизно става всичко, което правиш  Blush

Благодаря.  bouquet
Има още доста да се уча. Като гледам на Ел красотите, ми иде да се скрия в миша дупка. Blush
Жаки също е на светлинни години. Heart Eyes

# 455
  • в 1001-та нощ
е, и те са започнали от някъде  Blush всеки си извървява пътя и .... както се казва - приключението за достигане на целта е по-вълнуващо - от самата цел Simple Smile))) а и те сигурно си имат цели за постигане  bowuu

# 456
a.l.e.n.a,iv4enceto_91, много сте красиви и двете! Heart Eyes
Използвали сте любимите ми цветове  Heart Eyes Mr. Green
a.l.e.n.a, този грим наистина ми харесва и не защото си използвала розово, а защото не е прекалено светло. Много красиво е станало!
iv4enceto_91, пробвала ли си да нанасяш молив във водната линия на окото?
Според мен очите ти са големи и можеш да си го позволиш  Thinking

всеки си извървява пътя и ....
И докато го върви, цял свят му се смее  Mr. Green Joy
Аз безкрайно се радвам, че докато правих първите крачки бях много срамежлива и притеснителна и не си позволявах да излизам гримирана навън  Mr. Green Laughing

# 457
  • Стара Загора
Преди много години съм слагала 1-2 пъти, но имах чувството, че изглеждат много малки очите ми така и не продължих. Laughing
Но ще пробвам. Crazy

# 458
Аз много харесвам черен молив поставен във водната линия, но моите очи са прекалено малко - много по-малки от твоите и не мога да си го позволя.  Rolling Eyes

# 459
Днес на една случайна снимка ненадейно се хавана много хубаво блясъка на светлата част на Definitely Defined, тъмната част отдолу май почти не личи обаче. (Принципно хайлайтерът е сложен по цялата дължина, не е така петно по средата, но просто светлината там го е сванала в случая). Ето и грима на очите, макар да не е нещо особено, или не ми се получи баш, както ми се искаше.

Алена, харесва ми как се е получило, много е нежно според мен. А да знаеш как ми се иска да те видя с наистина тъмен, опушен грим. Интерсно ми е.

Иве, и аз се присъединявам към B & C за водната линия. А червилото кое е? Много интересно (в добрия смисъл) стои.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 00:10 от Епона

# 460
  • Стара Загора
Аз много харесвам черен молив поставен във водната линия, но моите очи са прекалено малко - много по-малки от твоите и не мога да си го позволя.  Rolling Eyes

Дано ми остане време утре за грим, ще "вкарам" тази идея в действие. Да видя какво ще се получи и ще покажа. Flutter Peace

Ах, Епона, какво има на подвижния клепач - страшно ми хареса. Party Crazy
На мен съм сигурна, че няма да стои добре и ще приличам на бита, но на теб е много хубаво. А очите ти са като нереални. txtloves
Само бих коригирала да не са горе до веждата сенките, а една-две идеи по-надолу.

Червило е от Perfect Kiss пак Mr. Green - Chic Nude

# 461
# 462
Непременно пробвай!

Тъмно синичкото ли? MAC Blue Flame е:

Мерси...  Blush

Ааааууу, аз го имам това Chic Nude, ама май не съм го слагала, трябва да го пробвам.

# 463
Епона винаги е показвала много красиви блещулки!

А кожата ѝ е като полирана, истинска красота!

# 464
  • в 1001-та нощ
Днес на една случайна снимка ненадейно се хавана много хубаво блясъка на светлата част на Definitely Defined, тъмната част отдолу май почти не личи обаче. (Принципно хайлайтерът е сложен по цялата дължина, не е така петно по средата, но просто светлината там го е сванала в случая). Ето и грима на очите, макар да не е нещо особено, или не ми се получи баш, както ми се искаше.

Скрит текст:

Алена, харесва ми как се е получило, много е нежно според мен. А да знаеш как ми се иска да те видя с наистина тъмен, опушен грим. Интерсно ми е.

...

Епона, много ми харесва  Heart Eyes

Сега съм си наумила един ултра черен и контрастен грим, брутален, явно реших да стигна до крайност, но предполагам, че чак в събота ще мога да го пробвам  Flutter всичко съм измислила вече - точно къде, какво как, доста по-котешки и бадемовиден; уф - дано стане и за показване де (тук, не навън  Joy hahaha )

Общи условия

Активация на акаунт