Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
т.е. светло, тъмно, преливка и после върху светлото пак светло, върху тъмното пак тъмно и пак преливка, нали  Peace в началото го разбрах все едно се редуват, като зебра и ми беше непонятно  Peace

на мен явно затова ми прозират цветовете - особено на снимки, защото на живо изглежда плътно, но на снимка стои на петна - именно, защото няма напластяване  Peace

Мерси Sladkishi   bouquet на живо светлата част е някак по искряща, такава е сянката, но има да експериментирам и със снимането още  Mr. Green

# 586
Да, горе - долу така, а и когато сенките са перлени винаги има прозрачност на снимка. Или основата трябва да е мат, или перлата да е накрая само за щрих.
Утре ще правя една девойка и ще я снимам, ако се вижда добре на снимката ще я кача.

# 587
  • в 1001-та нощ
о, чудесно  Peace ще се радвам много  Peace

# 588
   bouquet Поздравления за гримовете.
Имам лунички, не много силно изразени, които през лятото се виждат повече......Това, което забелязвам, че точно в зоната над ружа, където слагам хайлайтър......са станали по-пигментирани.Не съм ходила много по слънце, но явно е било достатъчно.

# 589
  • в 1001-та нощ
догодина - в ранна пролет - пробвай с астаксантин  Peace би трябвало много добре да се отрази и на тена на кожата - избистрен, равномерен, здравословен, дълготраен   Peace както и за по-малко лунички  Peace

# 590
Скрит текст:
Това е мой грим с очна линия.

# 591
a.l.e.n.a, мерси  bouquet

# 592
Скрит текст:
Тук е с червилото, което би трябвало да бъде за този грим.

# 593
  • в 1001-та нощ
 Peace  каква очна линия ползваш  Rolling Eyes

и кое е червилото  newsm78

LOSHKA  Hug

# 594
В кутийка на Криолан е тази. Черна.

# 595
  • в 1001-та нощ
ах, криолан, т.е. гел линия? със скосена четка ли я слагаш или с пенсил?

много харесвам един ФДТ на Криолан и трябва да се наканя да и взема  Peace не съм им ходила в магазина  Embarassed

# 596
Със скосена да. Много е удобно. Аз карам курс и там работим с тях, но после ще си взема и аз. Спряла съм се на Дерма колор палитра с 12 ФДТ.

# 597
  • в 1001-та нощ
е, аз ще си взема един цвят, като за мен, няма такава кожа, като с криолан, единствено не ми харесва - да ми го слагат под очите, защото някак дехидратира кожата и подчертава бръчки, които иначе ги няма  Mr. Green

ти къде караш курс  Rolling Eyes

# 598
Ами ако основата не ти е добре направена стои  като бръчки да. В Евростандарт.

# 599
  • в 1001-та нощ
а ти с какво правиш основата?  newsm78 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт