Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • варна
Daniela Danailova, снимката не е публично достъпна и не се вижда  Confused

Ивче  Mr. Green имам го, имам тестери на всичко и мисля 7 или повече в голям размер, наскоро ги открих, грижовно скрити от малкия  Mr. Green (в случая и то него и от себе си) и ги извадих, че има доста летни цветове  Mr. Green

а такъв опашат грим - искам да го развия, но мисля да сложа база и белия молив - да я изсветли, после - телесно светли сенки - по клепача и да направя черните опашки - малко по-дебели и ще ги блендирам ... и малко леко затъмняване на костта, само, като сянка - без да е плътно  Heart Eyes

г-жа Стихийно бедствие  Hug и аз много се радвам, толкова съм научила в темата и така ми липсва онзи дух - от преди  Hug дано се намира мляко за котките - да се навъртат около него, да не минават път тук  Blush

Много ми харесва как се е получило и че показваш и затворено и отворено око  Peace

B & C  newsm78 аз в началото така очертах - само в края, но нещо ми се видя "гладно" и реших да видя как ще е ако продължа; ще направя и такъв вариант другия път  Peace
Грешката поправена  Simple Smile

# 616
г-жа Стихийно бедствие , сега те разбирам.........цветът на косата ти е много красив, но заради него ще трябва да се ограничаваш и съобразяваш......аз за това не искам такъв цвят, а много ми харесва.

# 617
  • в 1001-та нощ
г-жа Стихийно бедствие   bouquet много благодаря  bowuu с огромно удоволствие ще разгледам  Peace

Daniela Danailova (може ли "Дани"  Rolling Eyes), много ми хареса показаното  и арабския типаж - там, където си притворила очи - това обяснявах на Ивчето  Mr. Green (какво искам да направя)

И гримът "Ден и Нощ" - много ми хареса  Peace много интересно хрумване - сребърното и златното - името асоциирах от една африканска приказка, която съм чела, ката дете за семейството на Слънцето и Луната  Blush

Имаш ли любими продукти  Rolling Eyes каква очна линия ползваш?  Rolling Eyes

Ако отскоро следиш темата - чела ли си за предизвикателствата  Rolling Eyes

# 618
  • варна
Не съм я следяла Аленка,днес случайно попаднах на темичката и не съм я разглеждала,и предизвикателствата не съм чела,да може и Дани,продуктите сами най-различни,има на мейбълин,на севънтийн,на лореал,а очната линия супер обикновенна на импала,и благодаря за отзива!  bouquet

# 619
  • в 1001-та нощ
Имахме/имаме една традиция - да обявим тема и всеки да я интерпретира, както я усети, снимките се изпращат и се публикуват наведнъж, в първия пост - можеш да видиш миналите предизвикателства  Peace

Темата на настоящото е - гримът на 20-те години  Peace

Разгледай, ако имаш желание да се включиш - ще коментираме  Peace

Аз да почерпя, че днес моят мушмурок става на 3 годинки  bowuu

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 11:10 от a.l.e.n.a

# 620
Честит малък рожденик!  bouquet Да ти е здрав и много щастлив!

И да нес съм спам...тези опашки, които изтеглят грима и на мен много ми харесват.
Ето тук бях пробвала на едното око./снимката съм я пускала вече/

# 621
Аленка да ти е жив и здрав, да иска всичко и да постигне много!

# 622
  • варна
Честит рожденик да ти е жив и здрав,а за предизвикателствата ако успея да се оправя с публикуването Laughing ще пусна нещо!
А на кого се изпращат,не разбрах аз?

# 623
  • в 1001-та нощ
o, не  Naughty нищо не се публикува предварително  Peace когато си готова - се прави албумче някъде и се  изпраща линк на авторката на темата - MissNellie  Peace срокът е до 15 дата, а на 16 дата тя публикува снимките в темата  Peace

Благодаря за пожеланията  Blush

LOSHKA  Hug много красиво, много добре помня снимката; кое е златистото в основата на окото  Rolling Eyes

# 624
 HugЗлатистото е от един продукт Highlighting all over patchwork...на Collistar
Скрит текст:

# 625
a.l.e.n.a , да ти е жив и здрав и много да те радва! Той станал вече голям мъж.  Simple Smile

Мен днес цял ден ме мъчи мигрената и въобще не ми беше до гримиране, но веднага щом ме отпусна, а и след толкова много снимки, които видях, реших и аз да се намажа.  Mr. Green
Извадих едни доста стари и неизползвани от мен сенки на Loreal и реших да си ги припомня  Mr. Green

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 04:14 от B & C

# 626
   bouquet Поздравления за гримовете.
Имам лунички, не много силно изразени, които през лятото се виждат повече......Това, което забелязвам, че точно в зоната над ружа, където слагам хайлайтър......са станали по-пигментирани.Не съм ходила много по слънце, но явно е било достатъчно.
Сега като прочетох какво си написала и се замислих  Thinking
При мен също се наблюдава подобно явление и наистина точно там, където нанасям хайлайтер се наблюдава засилване на пигментацията  Shocked
Ужас, не се бях замисляла, че може хайлайтерът да е причината. ooooh!
Толкова много се харесвам с хайлайтер  Rolling Eyes Sad

# 627
Аленка, прекрасна! Много ми харесваш с очна линия, подчертава ти красивите очи. Да ти е жив и здрав пакостника!
г-жа Стихийно бедствие, гримът ти е много красив, но на мен ми останаха очите в косата.  Heart Eyes
B & C - последният грим, който показа, е любимият ми, който си правила. Имаш толкова хубави устни! Прекалено рядко ги виждам.
LOSHKA, много изразителни очи!
Тути и Дани, също много ми харесват! (Дано не бъркам псевдоними)

Моята коса е червена, и също не ми позволява да преигравам цветово. Напоследък предпочитам свеж, летен грим, с лек коралов/тюркоазен тон, и леко опушен в меко кафяво. Ще снимам, може би днес, и ще кача.

# 628
Алена, да ти е жив и здрав принца!   bouquet
Да, ФДТ с четка го нанасям. А сега като прочетох предните постове разбрах каква е идеята на анкетата. Аз онзи ден правих грим от 20-те, стана много красив, ама то момичето си беше подходящо...

# 629
Алена, да ти е жив и здрав рожденика:)))

Аз имам въпрос, може ли да се слага база само на определено място на лицето,а не на цялото?  Имам една бръчка,която много ме дразни  Mr. Green може ли да ми препоръчате по-ефтина база, за проба.

Общи условия

Активация на акаунт