Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
ТУТИ, би било чудесно да се включиш и ти Heart Eyes изобщо - всеки е добре дошъл, едното условие е снимките да не са публикувани в темата, т.е. да не сме ги виждали и понеже са на друго лице - то да не е против да му се публикуват снимките  Peace

"Условията" са в 1 пост има 2 предизвикателства месечно - с продължителност 15 дни, там се виждат и предишните участия  Peace

...г-жа Стихийно бедствие, гримът ти е много красив, но на мен ми останаха очите в косата.  Heart Eyes....

Peace и аз и аз  Peace

И благодаря за коментара  Peace

B & C, страшно ми хареса последния грим, много, ама много - и очите и устните  Peace кои са сенките и кое е червилото  Rolling Eyes

Hug Златистото е от един продукт Highlighting all over patchwork...на Collistar

аз го имам също, но не мие хрумвало д го ползвам за сенки  Blush дори вчера го ползвах и за двата грима, макар, че от този тип снимане - не си личи

# 631
  • Стара Загора
a.l.e.n.a , да ти е жив и здрав и много да те радва! Той станал вече голям мъж.  Simple Smile

Мен днес цял ден ме мъчи мигрената и въобще не ми беше до гримиране, но веднага щом ме отпусна, а и след толкова много снимки, които видях, реших и аз да се намажа.  Mr. Green
Извадих едни доста стари и неизползвани от мен сенки на Loreal и реших да си ги припомня  Mr. Green

Аххх, това е твоя грим. Мнооооого ти отива. Heart Eyes Heart Eyes

Аленка, знам аз че взе 7 червила и всички мостри, затова питам пробва ли ги. hahaha

# 632
Червилото го забравете - реших да го покажа, понеже и аз имам червени и наситени червила, но не ги нося често. Не се възприемам с подобни червила през деня. За да си сложа такова червило трябва да съм с подходящо облекло и по възможност да е вечер. Веднъж си позволих да си сложа червено червило през деня и да отида на пазар с мъжа ми и човекът почти онемя и си глътна езика  Laughing Като се посъвзе, доста деликатно ми обясни, че червилото е много хубаво и много ми отива, но поводът да го сложа е малко неподходящ.  Laughing
И така - червилото е комбинация от две червила на МАС от колекцията Marilyn Monroe - Charmed I’m Sure и Scarlet Ibis.
Сенките са Loreal Infaillible Color Endless Chocolat в комбинация с Amber Lights на МАС. Сложих малко и от Hourglass Beige на Loreal.
На втората снимка съм добавила белия молив на NYX и реших малко да затъмня в края на окото, но понеже ме мързеше да вадя сенките, го направих директно с черната очна линия на МАС  Mr. Green Laughing - с помощта на една доста не харесвана от мен четка на Essence - според мен стана добре  Mr. Green
Аз също си правя по-тъмен грим, по-лъскав, по-забележим, но не си позволявам да нося такъв грим през деня.
Не мога да разбера защо сте се вманиачили в тези наситени и избождащи очите червила.
На Ивчето и стоят добре, но те са доста претенциозни, а и не на всеки му отиват. Thinking
За такова червило трябват префекти устни и непрекъснато следене - да не се е размазало, да не се е изтрило  Crazy ooooh! Rolling Eyes
Забравих - Hourglass Beige може да се ползва и като хайлайтер за скулите  Mr. Green

# 633
a.l.e.n.a, ползвах го като сенки защото нямам такива златисти.Сенките им комбинациите златно с бяло /ти имаш такива/ мисля, че са доста по-плътни и лесни за нанасяне.Поне така ми се стори, като пробвах тестер.  bouquet

B & C предполагам, че хайлайтъра, както всичко светещо, привлича по-силно слънцето  и следва по-голямата пигментация. Peace

*Ally*, благодаря  bouquet

# 634
  • в 1001-та нощ
да  Hug много, ама много ги харесвам  bowuu

B & C  Heart Eyes ах, продължавам много да те харесвам с този цвят  Blush покажи го някой път на цяло лице, т.е. половин цяло лице - както имаш практика  Blush

от мен днес петроления вариант, но той стана син, за този цвят ползвах unhinged от vice палитраат на UD - в скрития текст - на втория ред - второто от дясно на ляво

Скрит текст:

другите цветове са от нейкидите  Peace

ето как стана - днес имах късмет със снимането  Mr. Green

другите снимки в скрития текст

Скрит текст:

имам желание да се пробвам и със зеленото, което е първо на втория ред, кога ще имам възможност е друго време  Peace

# 635
  • гр.Добрич
a.l.e.n.a харесваш ми със синия грим, но както беше казала, май Ивчето, не изтегляй настрани.Направи го по-заоблено, а не така триъгълно.

# 636
  • Стара Загора
Може би зависи и от цветовете, на мен тук ми харесва - прилича на русалка. Crazy Но за кафяв и други по-тъмен грим, наистина не трябва да е толкова изтеглено.
Само на долния клепач бих експериментирала с друго - може би в кафяво към златно? Rolling Eyes
Кое е червилото? Mr. Green

B & C, на мен това червило не ми се вижда да е много ярко и тъмно. Аз вечерно време напоследък все по-рядко излизам и ако не си нося през деня цветовете, то кога?
Никъде не е написано, че червените червила са само за строго официални поводи и вечерни. Това е лично мое мнение де. И Адри беше казала - веднъж се живее, ще си нося всичко, а който не ме харесва да не ме гледа. Naughty Пък и колко живота живеем? Stop

# 637
  • Пловдив
a.l.e.n.a  , пробвай го на ръка този цвят, за който говориш че е зелено - при мен си е пак синьо  Tired и аз си мислех, че е зелено , но не...  може би съвсем лек уклон има към зелено, но като се сложи на клепач си става 100% синьо. Харесва ми грима, като цветова комбинация, а дали ще е изтеглено или не ти ще си преценяш и моделираш начина на нанасяне. И аз се интересувам за червилото  Heart Eyes .

# 638
  • в 1001-та нощ
ами - всички цветове от Vice палитрата - не са това, което са  Joy hahaha много бях учудена първия път, като го установих  bowuu да не кажа "потресена", но ще го видя и него, дано пък да е петролено  Blush

да припомня един грим на Силвето, тя се губи напоследък, но пък аз снощи й разглеждах албумите  Blush

# 639
  • в 1001-та нощ
Червилото ми е от Адри - на флормар, от една от срещите, за което й благодаря   bouquet

Не знам от къде е купувано и кога и каква е цената  Rolling Eyes , може би тя ще подскаже  Peace

# 640
  • Стара Загора
Тези май вече ги няма. Rolling Eyes Аз имам едно подобно като цвят пак на Флормар в тъмносиня гилза, но е купувано преди 6-7 години сигурно, ако не и повече. Mr. Green Имам малко останало и вчера го сложих с глос, задържа се около 4 часа.

# 641
  • в 1001-та нощ
и това е много трайно  Blush а аз мислих, че Флормар са нова марка  Rolling Eyes

# 642

Аххх, това е твоя грим. Мнооооого ти отива. Heart Eyes Heart Eyes
[/quote]

+ 1  Peace Страшно ти отива това  Flutter

Аленка, и на мен много ми харесва синия грим, но без силното изтегляне  Wink

# 643
Никъде не е написано, че червените червила са само за строго официални поводи и вечерни.
Много зависи от устата и от средата!  Simple Smile
На едни устни стоят добре, на други не....какво да се прави.   33uu
На теб ти отиват, но не всеки има като твоите устни....не го забравяй!  Wink
Спомням си една дама на щанда на Chanel.....беше ден и тя се появи с огнено червено червило, награби 2-3 в същата гама и си отиде. На жената много добре и седяха, но беше и на възраст.
Аз лично не се възприемам с много наситени червила през деня....все гледам да избера нещо по-незабележимо, а и не мисля, че устните ми са чак толкова хубави, че да наблягам много на тях.

a.l.e.n.a, много красиво червило си имаш  Heart Eyes точно като за мен  Mr. Green

А на Силвето гримът ми изглежда като да е правен с Club  Heart Eyes

А за този какво ще кажете?

# 644
Колко приятно е станало в темата, много се радвам!

B & C, с удоволствие разглеждам всичко показано от теб!

Аленка, аз досега не съм те предизвиквала, сега обаче ще си позволя да го направя.
Много ми се иска да те видя с така направени очи:
Скрит текст:

Надявам се г-жа Стихийно бедствие да не се сърди, че ползвам нейната снимка  Peace

г-жа Стихийно бедствие, на мен ми хареса как ти стои розовото на тена и очите, но цветът на косата променя нещата.

Общи условия

Активация на акаунт