искам да те питам от какво точно е наранен Гюней? Питам защото не съм имала възможност да ти следя позицията отначало...за което ще се поправя. 1. Уби човек, брат му лежа в затвора. Можеше той да си поеме вината
2. Напусна Джема по собствена воля и се ожени за Бану. Можеше да се ожени за Джема
3. разведе се с Бану след като и изневери. Можеше да не и изневерява, да си налегне парцалите и да си живее със жената която сам си е избрал
4. знаеше, че Кузей обича Джема...нищо ново. Нали заради това вика, че я е напуснал.
5. изгониха го от холдинга заради машинации и развод...можеше да не прави тия машинации
6. майка му беше до него, не до брат му ...и тн. Той грам не се притесни от това.
Та с какво е наранен...защото аз си мисля, че всичко сам си го направи.
Зизу,
днес писах по въпроса. Част от отговора, който бих ти дала, можеш да намериш в обръщението ми към Ивана. За това пиша вече няколко дни.
Иначе си права, че всичко сам си направи. Никой не го би по главата да постъпва по този или онзи начин...Да е мислил навреме, наистина. Трябвало е да порзре какво ще се случи. Той си го каза де. Вбесен е на собствената си глупост. Поне така каза.
за твое съжаление няма да размисли за Джемре

При разговора със Симай, когато скъса колажа на Кузей от Дж. каза нещо от този род, но не мога цитирам по памет. Само помня внушението, което преде с думите си. Помня, че каза на Симай нещо от рода, че я разбира, че е наранена и озлобена. Че и той бил като нея. Каза, че всичко, до което се докосне Кузей се разпада и унищожава. След което каза, че в момента е ред на Дж. Това беше, след като Фърат уби майката на Симай.
Лека нощ на всички!