Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 86

• 25 320
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Лагуни, Hug искам да те питам от какво точно е наранен Гюней? Питам защото не съм имала възможност да ти следя позицията отначало...за което ще се поправя. Embarassed

1. Уби човек, брат му лежа в затвора. Можеше той да си поеме вината
2. Напусна Джема по собствена воля и се ожени за Бану. Можеше да се ожени за Джема
3. разведе се с Бану след като и изневери. Можеше да не и изневерява, да си налегне парцалите и да си живее със жената която сам си е избрал
4. знаеше, че Кузей обича Джема...нищо ново. Нали заради това вика, че я е напуснал.
5. изгониха го от холдинга заради машинации и развод...можеше да не прави тия машинации
6. майка му беше до него, не до брат му ...и тн. Той грам не се притесни от това.

Та с какво е наранен...защото аз си мисля, че всичко сам си го направи.

Зизу,  Hug днес писах по въпроса. Част от отговора, който бих ти дала, можеш да намериш в обръщението ми към Ивана. За това пиша вече няколко дни.  Peace
Иначе си права, че всичко сам си направи. Никой не го би по главата да постъпва по този или онзи начин...Да е мислил навреме, наистина. Трябвало е да порзре какво ще се случи. Той си го каза де. Вбесен е на собствената си глупост. Поне така каза.

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 00:30 от sinq laguna

# 31
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лагуни, Hug искам да те питам от какво точно е наранен Гюней?

Та с какво е наранен...защото аз си мисля, че всичко сам си го направи.

Е, ти пък сама си задаваш отговори! Как от какво е наранен милият прецакан изоставен от всички Гюней, неслучил в живота на брат, жена, рода. Една Джема е любовта на живота му и тя му показа червен картон без право на обжалване. Той Гюнейчо още от родилното е наранен завалията.  hahaha hahaha
Joy hahaha Joy hahaha Joy
Аз даже не съм убедена, че той се счита наранен. По-скоро е безсилен да промени некви неща...и тва го кара да излиза от релси.
Дали пък няма да се прероди като види, че мисията е импосибъл? newsm78

# 32
Лагуни  Heart Eyes за твое съжаление няма да размисли за Джемре  Joy Joy Joy

Е, чак пък за съжаление...Искам и аз да разбера като Дафне какво съм схванала от филма бе, Фенче  Heart Eyes Много неща се случиха, много важни неща и за мен това не е с цел да се докаже ,че "любовта ще спаси света", както някой днес, не помня кой точно беше казал. Добре, може и така да е . Ама кой свят? Налои в този свят живеят и такива като Г. Според мен, ако любовта във филма е така чиста, дълбока и т.н., както смятате, то тази любов ще трябва да окаже своето благотворно влияние върху околните. Включая Гюней....
Аз виждам сцената в болницата /или някоя последваща/ с акцент върху примирителните сълзи на Гюней. И той заслужава катарзис и ще го получи. Поне така ми се иска! А обединяването на братята може да се случи само с/у външен враг /не Джемре/Ама кой ще е той newsm78

# 33
Фенче,  Heart Eyes и аз съм убедена, че Кузей, въпреки всичко, продължава да обича брат си и мисля, че така ще е до края ! Затова смятам, че все още има колебания, относно решението си, затова мисля, че се появи “онзи“ поглед . Защото някъде, дълбоко в себе си, той може би осъзнава, че му предстои един много, много тежък избор ! Невъзможен, бих казала !  Peace

+ 1 Абсолютно!  newsm51

# 34
Лагуни, Hug Благодаря за отговора.  bouquet
Само да вметна, че четох всичките ти постове, но изглежда нещо съм изпуснала. Ще ида да видя. Peace

Или, помети си кочинката в кутията...моля. newsm75 Joy Joy

# 35

Аз не вярвам Гюней да преживее катарзис, осъзнаване, духовно прераждане, примирение със загубата на всичко - Джемре, бизнес, социален статус, дори Бану Нестабилната. Той по гръб няма да падне нивгаш! Да - от безсилие и безнадеждност може да се напъне и да омаже пейзажа, но не тая ни надежда, ни желание за вкарването му в правия път. Ако пък много скочат фенките му по социалните мрежи, може и да го позабелят малко на финала знам ли.

# 36

Аз даже не съм убедена, че той се счита наранен.

Hug Счита се, счита се.  Wink При разговора със Симай, когато скъса колажа на Кузей от Дж. каза нещо от този род, но не мога цитирам по памет. Само помня внушението, което преде с думите си. Помня, че каза на Симай нещо от рода, че я разбира, че е наранена и озлобена. Че и той  бил като нея. Каза, че всичко, до което се докосне Кузей се разпада и унищожава. След което каза, че в момента е ред на Дж. Това беше, след като Фърат уби майката на Симай.

# 37

Аз даже не съм убедена, че той се счита наранен.

Hug Счита се, счита се.  Wink При разговора със Симай, когато скъса колажа на Кузей от Дж. каза нещо от този род, но не мога цитирам по памет. Само помня внушението, което преде с думите си. Помня, че каза на Симай нещо от рода, че я разбира, че е наранена и озлобена. Че и той  бил като нея. Каза, че всичко, до което се докосне Кузей се разпада и унищожава. След което каза, че в момента е ред на Дж. Това беше, след като Фърат уби майката на Симай.
Обаче защо когато в последната серия Симай му каза почти същото за Кузей и Гюней я прекъсна ядосано newsm78
Или беше предпоследната?

# 38
Обаче защо когато в последната серия Симай му каза почти същото за Кузей и Гюней я прекъсна ядосано newsm78

Припомни ми момента, моля те! За 74 еп. ли говориш? Ако е в този еп. не мога да ти отговоря, защото не съм гледала с превод. Английският ми е слаб.

# 39

Припомни ми момента, моля те! За 74 еп. ли говориш? Ако е в този еп. не мога да ти отговоря, защото не съм гледала с превод. Английският ми е слаб.
[/quot Ох, чакай малко да видя.

# 40
Роминка, благодаря за прекрасно оформената тема!  newsm51

Трейлърът е чудесен, като изключим Гюней. И Кузей определно изглежда пиян..................................но от любов  Heart Eyes

# 41

Не се рови. Вече е късно. Друг път.

Лека нощ!

# 42

[/quot
Не се рови. Вече е късно. Друг път.

Лека нощ!
Лека!

# 43
Кампанулка, Heart Eyes
Права си...пиян от любов.... Heart Eyes
Малеее, немам търпение вече. Laughing

# 44
Зиз  Heart Eyes Отивам да се наспя бърЖе, както казваш, за да съм готова за пияния Кузей и прекрасната Джемре Simple Smile Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт