Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 86

• 25 341
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
svetal4o, Hug ще ти хареса и няма да слизаш от там  Laughing Laughing Laughing
На мен пък ми е хубаво да се разтягам нагоре, за кожата е полезно, предпазва от бръ4ки Joy Joy Joy

# 646
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светалчо, има средно, а и учи в Университет по култура, даже и изпити е имал януари или не помня точно какво говореха, и доколкото знам, продължава да учи.
Peace
Аз мисля, че тази година завърши !  PeaceИмаше и снимки от изпита, ако си спомняте !

Да, имаше. Но по някоя тв казаха, че продължава да учи или се е записал да продължи.
Светалчо, то бг пресата е по-зле и от тукашната  ooooh! Поне да си сверяват датите и да си наемат по-свестни преводачи

Интересно ми е какво се учи в Университет по култура.

# 647
Човърка ме един въпрос за убиеца на Фърат. Дениз казва на Гюней, че истинският убиец на Фърат може да е сниман докато бяга, както били снимали Баръш.  Thinking Не мога да си обясня какво иска да каже, защото ако е Гюней, то той не е бягал. Вие как разбрахте този момент?
Или е искала да каже, че има запис на Г. докато подхвърля пистолета в колата на Бурак?

[/quote]
 Hug Hug Hug Лагуни, Г. тичаше в гората по нанадолнището. Ако си спомняш. Не ми се вярва да е тичал след като подхвърли пистолета, защото е оживено и един бягащ човек ще направи впечатление.

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 00:33 от dafne_1

# 648
Светалчо, има средно, а и учи в Университет по култура, даже и изпити е имал януари или не помня точно какво говореха, и доколкото знам, продължава да учи.
Peace
Аз мисля, че тази година завърши !  PeaceИмаше и снимки от изпита, ако си спомняте !

Да, имаше. Но по някоя тв казаха, че продължава да учи или се е записал да продължи.
Светалчо, то бг пресата е по-зле и от тукашната  ooooh! Поне да си сверяват датите и да си наемат по-свестни преводачи
Peace Да, а и той самият нали каза, че иска да си вземе дълга почивка, че да има време и да завърши и за някакви курсове в чужбина говореше. Peace

# 649
svetal4o, Hug ще ти хареса и няма да слизаш от там  Laughing Laughing Laughing
На мен пък ми е хубаво да се разтягам нагоре, за кожата е полезно, предпазва от бръ4ки Joy Joy Joy
Еее, трябваше по-рано да ги кажеш тия работи. Аз вече съм се сбръчкала. А и гледам вече по-мързеливичко на нещата.

# 650
  • Варна
Цитат
Интересно ми е какво се учи в Университет по култура.

Зву4и хубаво, ама със сигурност е съвсем разли4но Peace

# 651
Да си допиша за Зейнеп, че нали ми е любимка и трябва да я защитавам. Ако беше истински злобна и гадна, нямаше да помага на Дж. да открие К. , нямаше да организира партито- изненада за РД-то на Джемре. Говори си ясно и открито момата. Че на Дж. не и изнася, ами има лесно. Да я отсвири и толкова.

# 652

Зейнеп Текиноолу, това е по-реалното от Джемре Текиноолу.

# 653
Лагуни  Heart Eyes честно, щях да се учудя, ако беше видяла по лицето на Зейнеп злоба   Joy Joy Joy Joy тя каквото и да направи, вие я разбирате и и намирате оправдание. Пък упреквате нас в същото спрямо Джемре  newsm78 И защо ти е неприятна Джемре, че казва самата истина? Значи, Зейнеп може да не цепи басма и да бъде откровена до наглост, а Джемре не може...и кой казва, че не може? Добре, хайде ти ми отговори - като и е толкова неприятна тяхната близост, от какъв зор все им свети? Че и съвети дава, без някой да и ги иска?

# 654
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 655

Ми аз не виждам да си комуникират, ама все им се налага в процеса на работа !  Laughing
Hug Е, нали по едно време щяхме да ги женим. Били много влюбени извън филма.

# 656
Това е страницата на университета в Истанбул

İstanbul Kültür Üniversitesi:

http://www.iku.edu.tr/TR/index.php#
Специалностите са:
Скрит текст:
Faculty of Science and Letters
Physics
English Language and Literature
Mathematics and Computer Science
Moleculer Biology and Genetics
Psychology
Turkish Language and Literature
Faculty of Law
Faculty of Economics and Administrative Sciences
Economics
Business Administration
International Relations
International Trade
Faculty of Engineering and Architecture
Computer Engineering
Electronic Engineering
Civil Engineering
Industrial Engineering
Architecture
Faculty of Arts and Design
Interior Architecture and Environmental Design (Special Ability)
Arts of Communication
Communication Design (Multimedia) (Special Ability)
Art Management

# 657
  • Варна
Лагуни Hug, 4е тя Зейно е като  лепка ooooh!
Аз що не видях Джема да е отишла в Зейно , ами все тя кисне у тях newsm78
Извинявай, на това ли му казваш нормално ooooh! ooooh! ooooh!

# 658
Аз вече отговорих защо и помогна за Самсун. Надяваше се, че олмазът на Кузей е непробиваем  Joy Joy Joy Joy
Дафне  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ама ти си наистина неспасяема.
Лека нощ! Hug

# 659

Добре де, нали харесвате Зейнеб? Защо искате да бастисате момичето, като го ожените за недодялания Кузей? Ами той не е подходящ за нея. Тя е интелигентна, образована, изучила се в Европата, елегантна  ит.н. А той? - бивше боксьорче на махленско равнище, простоват и недодялан, две години с едно протрито якенце ходи, не знае дори как се държи телефон, кифладжия по занимание - за нея ли е той? Мислите ли, че може той да направи щастлива една толкова амбициозна и самоуверена жена като нея?

Общи условия

Активация на акаунт