ще ти хареса и няма да слизаш от там На мен пък ми е хубаво да се разтягам нагоре, за кожата е полезно, предпазва от бръ4ки

Имаше и снимки от изпита, ако си спомняте !
Поне да си сверяват датите и да си наемат по-свестни преводачи
Не мога да си обясня какво иска да каже, защото ако е Гюней, то той не е бягал. Вие как разбрахте този момент?
Лагуни, Г. тичаше в гората по нанадолнището. Ако си спомняш. Не ми се вярва да е тичал след като подхвърли пистолета, защото е оживено и един бягащ човек ще направи впечатление. 
Имаше и снимки от изпита, ако си спомняте !
Поне да си сверяват датите и да си наемат по-свестни преводачи
Да, а и той самият нали каза, че иска да си вземе дълга почивка, че да има време и да завърши и за някакви курсове в чужбина говореше.
ще ти хареса и няма да слизаш от там

честно, щях да се учудя, ако беше видяла по лицето на Зейнеп злоба
тя каквото и да направи, вие я разбирате и и намирате оправдание. Пък упреквате нас в същото спрямо Джемре
И защо ти е неприятна Джемре, че казва самата истина? Значи, Зейнеп може да не цепи басма и да бъде откровена до наглост, а Джемре не може...и кой казва, че не може? Добре, хайде ти ми отговори - като и е толкова неприятна тяхната близост, от какъв зор все им свети? Че и съвети дава, без някой да и ги иска?
Е, нали по едно време щяхме да ги женим. Били много влюбени извън филма. Препоръчани теми