Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 86

• 25 327
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Честно ви казвам, аз наистина се чудя защо Зейнеб толкова тича подир Кузей, за какво й е той? Хайде, в началото, разбирам  увлечението й - отличничките много често си падат по лоши момчета, пък и той е симпатяга. Но после, като размисли? Тя не е глупава и би трябвало да си даде сметка, че от това няма да излезе стабилна връзка или  пък брак - това ми стана ясно още когато тя започна да му прави забележки за разни неща и да го "режисира". Затова имам чувството, че тя като някаква прищявка го има или като че го прави напук на Джемре, или някакво доказване е това за нея. Не го схващам като любовта на живота й, не ми е оставила такова усещане.

Ти виждала ли си семейство, в което цари пълна търпимост към всичко? Аз не.
Думата "режисира" ми идва доста хард в случая. Поправям с любов ми е по- приемливо.  Wink Никога не дадоха Зейнеп да тропа с крак и да настоява К. да си държи тел. по начина, по който тя му показва.
 В семействата не е ли така:- когато в процеса на напасване, открием някои неща, които провокират у нас нежелани усещания, не се ли сяда и не се ли говори с партьора как всъщост се чувстваме. Ако има любов и желание, то както единият, така и другият е готов да приеме корекцията, в името на любовта и семейството. Не става въпрос за тотална промяна, а съобразяване с желанието на другия и отстъпване. Веднъж ще отстъпе единят, другият път другият.Така мисля.

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 01:13 от sinq laguna

# 676
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ееееееех, сега изгледах 74 с превод...(много изпускам докато пиша)...абе друго си е. Напасваш си липсващи реплики дето не знаеш или си изпуснал...кеееееееф... Heart Eyes

Та, от това което видях...няма олмаз, хората се обичат...ВНЛ-то е на макс.
Потвърдих си тезата за себе си. Всичко е ток и жица.
Немало химия... Joy Joy Joy всичко има. Heart Eyes Hug Heart Eyes
Тия двамата толкова се обичат, че раздяла няма. Кузей си го каза, че е като мечка...не може да пада на колене...демек не е чак такъв романтик...но, си поиска сам момичето. Heart Eyes
7мин. не спря да си излива душата...няма да се даде. Щастието му е с нея. Няма Гюней, няма Зейно, и тем подобни гадняри дето ще им скапят живота...няма!!! Joy hahaha

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 01:35 от Зизу

# 677
Лагуни Hug, 4е тя Зейно е като  лепка ooooh!
Аз що не видях Джема да е отишла в Зейно , ами все тя кисне у тях newsm78
Извинявай, на това ли му казваш нормално ooooh! ooooh! ooooh!

Hug Их, бе Диди!  Wink Ми не виждам злоба. Изненада, ревност, болка и т.н. Все нормални неща , като се има прeдвид, че З. обича К. Не се хвърли на врата на К. и Дж. да им честити. Какво ли бихjе писали ако го беше направила. Нямаше да ви хареса отново, защото щеше да е ясно, че го прави от лицемерие. Сега не и е кеф, не се радва, не и e приятно, но не виждам онази озлобена жена, която допусна куп грешки, които не оправдавам. Тя самата си каза в един момент / изпълнението с яйцата /, че това не е тя...Не се харесваше такава. Даваше си сметка, че се превръща в нещо, което не иска.

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 16:55 от sinq laguna

# 678
Лагуни, Hug да, не се харесва...еми да се промени бе.
Колко изхода има за промяна? Много!!! Ама не иска. Това което иска е да се изтезава, гот и е да и е гадно. Еми олмаза при нея е непоклатим...как ще стане номера? На какво се надява?
Ето, даже и сценаристите ни показват, че всичко се променя. Гюла сигурно ще напусне квартала, Джема ще си замине с Кузей и всичко ще се промени. Гледайте детайлите...нали са важни. Ми то и за Гюла има детайли...Омер и хоп...кадъра минава на чешмичката в двора и розовия храст. Еми той е нейния човек, точно както Джемре е човека на Кузей. Та, за какво се мъчи Зейно? Всичко ще се промени толкова бързо, че в желанието си да е в центъра на всички събития и да бърка в казана с големата лъжица ще си остане сама...щото никой няма да е останал.  Peace

# 679
Лагуни, Hug да, не се харесва...еми да се промени бе.
Колко изхода има за промяна? Много!!! Ама не иска. Това което иска е да се изтезава, гот и е да и е гадно. Еми олмаза при нея е непоклатим...как ще стане номера? На какво се надява?
Ето, даже и сценаристите ни показват, че всичко се променя. Гюла сигурно ще напусне квартала, Джема ще си замине с Кузей и всичко ще се промени. Гледайте детайлите...нали са важни. Ми то и за Гюла има детайли...Омер и хоп...кадъра минава на чешмичката в двора и розовия храст. Еми той е нейния човек, точно както Джемре е човека на Кузей. Та, за какво се мъчи Зейно? Всичко ще се промени толкова бързо, че в желанието си да е в центъра на всички събития и да бърка в казана с големата лъжица ще си остане сама...щото никой няма да е останал.  Peace

Hug Тя се промени, Зизу. През моите очила това виждам.  Wink
Твърде се съмнявам, че Гюлтен ще е щастлива младоженка, както и се съмнявам, да не кажа, че съм уверена, че Дж. и К. няма да са щастиви во веки веков. Пък Зейнеп явно я държат с някаква цел там, където е в момента. Дразни ви, но това е положението. Не я разкарват. Кузей не я отразява, дори се бъзика, че антените и работят базотказно, когато са заедно с Дж., но въпреки всичко , не послуша Дж. да не и вдига телефона в този толкова интимен момент за двамата и трябваше точно З. да бъде тази, която да ги перкъсне. Това си е детайл за мен. Относно тях, аз виждам тези детайли, които изпъкват пред моите очи.

# 680
Според мен Зейне си реагира съвсем нормално при условие, че още обича Кузей. И наистина Джемре трябва да я разкара от живота си ,че тя иначе сама няма да се махне Peace
Все по-вече се надявам на хубав финал Praynig

# 681
ЧЕСТИТ 24-ТИ МАЙ-ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА!!
Поздравявам всички момичета в темата и най-вече тези,на които това е пътят,призванието,любовта и отговорността в живота!Обичав Ви и се гордея се с Вас и съм благодарна,че Ви познавам и сте мои приятели!!!
 Любимият учител бавно влиза,
поглежда към дъската със тъга.
Неволно мачка старата си риза,
а от очите му искри вина.

Последният учебен час започва,
гласът му нежен в стаята кръжи.
Омайното му слово омагьосва
и будна съвестта нащрек държи.

Редят се думите, като мъниста
и галят нежно детските сърца.
Пробуждат се героите от листа
и озаряват малките лица.

Последният звънец се произнася
и слага край на хиляди мечти.
Но детската любов с жар се понася
към сините и бащински очи.

Любимият учител бавно тръгва,
а стаята кънти от тишина.
Душата му неистов стон изтръгва -
жадува да раздава топлина.

Ще съхрани в душата си съдбите
на хилядите негови деца.
И ще запази спомена за дните,
огрявани от нежните лица.

# 682
  • Варна
Добро утро! Two Hearts 4естит Празник!

# 683
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА В ТЕМАТА, КОИТО СА ПОСВЕТИЛИ ЖИВОТА СИ НА НАШИТЕ ДЕЦА!

Или, Или, Госпожата, Фенче, Дидка, Шани и всички други  (за които не знам) прекланям се пред труда ви, момичета, знам колко е трудно (на собствен гръб) и ви се възхищавам!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51  love001

На всички нас, останалите, - да ни е честит този най-хубав, най-светъл и най-български празник!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Честно ви казвам, аз наистина се чудя защо Зейнеб толкова тича подир Кузей, за какво й е той? Хайде, в началото, разбирам  увлечението й - отличничките много често си падат по лоши момчета, пък и той е симпатяга. Но после, като размисли? Тя не е глупава и би трябвало да си даде сметка, че от това няма да излезе стабилна връзка или  пък брак - това ми стана ясно още когато тя започна да му прави забележки за разни неща и да го "режисира". Затова имам чувството, че тя като някаква прищявка го има или като че го прави напук на Джемре, или някакво доказване е това за нея. Не го схващам като любовта на живота й, не ми е оставила такова усещане.

Ти виждала ли си семейство, в което цари пълна търпимост към всичко? Аз не.
Думата "режисира" ми идва доста хард в случая. Поправям с любов ми е по- приемливо.  Wink Никога не дадоха Зейнеп да тропа с крак и да настоява К. да си държи тел. по начина, по който тя му показва.
 В семействата не е ли така:- когато в процеса на напасване, открием някои неща, които провокират у нас нежелани усещания, не се ли сяда и не се ли говори с партьора как всъщост се чувстваме. Ако има любов и желание, то както единият, така и другият е готов да приеме корекцията, в името на любовта и семейството. Не става въпрос за тотална промяна, а съобразяване с желанието на другия и отстъпване. Веднъж ще отстъпе единят, другият път другият.Така мисля.

Всичко, което казваш, е точно така, не не може да бъде отнесено към тези двамата. те не са семейство, те са (евентуално) в началото на общ път. И за каква търпимост говориш?  Според мен за търпимост може да се говори след  много години заедно, когато има натрупана умора от битката с живота и това се отразява на отношенията между двамата. Но още в началото, когато си влюбен до уши, не би трябвало "да поправяш с любов" другия, не би трябвало въобще да виждаш кусури, трябва само любовта да е достатъчна. Така мисля. Освен това, тя се срамуваше от него пред майка си, оправдаваше се за избора си с поведението си. Това означава за мен, че когато се вдигне мъглата на първоначалната еуфория и види различията помежду им, това ще е извор на конфликти и ще отрови връзката. Мисля, че трябва да приемеш човека, какъвто е. Не да го "поправяш", дори и с любов. И имам предвид всички хора, които влизат в живота ти по някакъв начин, не само любимия. Даже мисля, че и децата си не трябва да променяме. А само да ги научим да различават добро от зло. На човека трябва да му бъде оставена свободата да бъде такъв, какъвто иска да е.Но това е друга тема.

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 09:28 от svetal4o27

# 684
  • Варна
Лагуни Hug, ами аз друго виждам в погледа и действията на Зейно, но нали гледаме разли4ни филми, няма как да имаме и едно и също мнение.Кое му е нормалното незнам, ако една такава ми се вре постоянно, наистина ще и покажа"къде спи заека".Наумила си е нещо и няма отърване, ама нещо се е объркала тотално ooooh! ooooh! ooooh!
Зизу,  Hug Heart Eyes и аз снощи изгледах 74 еп. Със превода на последната сцена, направо се разтопих от думите на Кузи newsm76 Дай боже всяка жена да 4уе подобни Heart Eyes
"Джема успяла да разбие оковите около сърцето му, съдбата е написала да бъдат заедно, не можел да има щастие без нея..."
Какви думи, колко е развълнуван"ме4ока", на това му викам аз" Романтик Панда" newsm76
После, думите му за пръстените на гроба на Али-"Пръстени за вярност.Най-верните-това ни подхожда на нас". След вси4ко което преживяха, наистина това е момента ,това е ве4е тяхното време  loveuuu txtloves  loveuuu

# 685
Добро утро дами  Hug

Честит ден на Славянската писменост и култура  bouquet

ДидоК, Heart Eyes много хубав пост. Peace Чудя се защо не пишеш често? Heart Eyes

Светленце, Heart Eyes Прекрасно!  bouquet Издържани доводи, базирани на човешкия живот. Hug

# 686
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Зизунка,   love001

Ей ти китка, мац! newsm51

Даа, Дидката - скрита лЕмонка. Прай се на умрела лисица, че не можела да пише, нали?

# 687
  • Бургас
Честит Празник на всички българи!Честит Празник на всички момичета,които се грижат за нашите слънца!Да са живи и здрави и труда,който полагат да бъде възнаграден,да виждат в очите на децата само обич и уважение newsm51!

Да си кажа честно,когато гледах предложението на Кузей без превод,малко ми досади.Викам си ей тоз младеж що не вземе да си гушне момата ,ами седнал да изнася лекция.Обаааче,когато снощи го гледах с превод,олееее, ами аз искам и на мен само така да си ми говорят без нищо друго,мога да гледам сега изповедта му за ннннти път.

# 688
Нитка, Hug не минавай по периферията мац... Joy
Ето китка и на теб. newsm51
Поздрави всички, сега викам да се изкажеш по наболелите теми.

# 689
Честит Празник на всички българи!Честит Празник на всички момичета,които се грижат за нашите слънца!Да са живи и здрави и труда,който полагат да бъде възнаграден,да виждат в очите на децата само обич и уважение newsm51!

Да си кажа честно,когато гледах предложението на Кузей без превод,малко ми досади.Викам си ей тоз младеж що не вземе да си гушне момата ,ами седнал да изнася лекция.Обаааче,когато снощи го гледах с превод,олееее, ами аз искам и на мен само така да си ми говорят без нищо друго,мога да гледам сега изповедта му за ннннти път.
Еее, душинка...имаше превод, макар и частичен... Laughing
Абсолютно достатъчен за да вникнем в същината на обяснението на Романтик Пандата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт