Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 86

• 25 327
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Реклама на университета

# 661
Човърка ме един въпрос за убиеца на Фърат. Дениз казва на Гюней, че истинският убиец на Фърат може да е сниман докато бяга, както били снимали Баръш.  Thinking Не мога да си обясня какво иска да каже, защото ако е Гюней, то той не е бягал. Вие как разбрахте този момент?
Или е искала да каже, че има запис на Г. докато подхвърля пистолета в колата на Бурак?

Hug Hug Hug Лагуни, Г. тичаше в гората по нанадолнището. Ако си спомняш. Не ми се вярва да е тичал след като подхвърли пистолета, защото е оживено и един бягащ човек ще направи впечатление.
[/quote]

Hug Hug Hug Малиииии, това не си го спомням. Ще ходя на преговор.

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 00:37 от sinq laguna

# 662
Лагуни  Heart Eyes честно, щях да се учудя, ако беше видяла по лицето на Зейнеп злоба   Joy Joy Joy Joy тя каквото и да направи, вие я разбирате и и намирате оправдание.
Важното е, че гледа Кузейката с любов.  Зейнеп се обаждала винаги, когато К/Дж са заедно. Намек, че ще я сложат между тях.

# 663
  • Варна
Някой да ми припомни, даваха ли Зейно кога има рожден ден newsm78 и Кузи кога и е подарил нещо, или завел някъде, а само тя бързаше да се натиска тук и там с него, като си мислеше, 4е с креватни истории ще го спе4ели ooooh!
Ама то не е имало дори и такива Joy Joy Joy, а пък ако е имало, много жалко, щот ако му беше харесало на Кузи, пак щеше да я отрази Laughing Laughing Laughing за съжаление оба4е-ОЛМАЗ Laughing Laughing Laughing

# 664
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Между другото, аз не можах да разбера защо Зейнеб се отказа от такава престижна професия като дизайнерската и се захвана с Джемре тепърва от нулата да започва тоя бизнес. Другото, което ме озадачава е защо тя не си намери среда, която й подхожда, приятели, които са с нейните интереси, ами се заби в таз махленска групичка и няма мърдане от там. Да кажем, че в началото заради Кузей. Ами после, като разбра, че няма да е неин?

# 665
Лагуни  Heart Eyes честно, щях да се учудя, ако беше видяла по лицето на Зейнеп злоба   Joy Joy Joy Joy тя каквото и да направи, вие я разбирате и и намирате оправдание. Пък упреквате нас в същото спрямо Джемре  newsm78 И защо ти е неприятна Джемре, че казва самата истина? Значи, Зейнеп може да не цепи басма и да бъде откровена до наглост, а Джемре не може...и кой казва, че не може? Добре, хайде ти ми отговори - като и е толкова неприятна тяхната близост, от какъв зор все им свети? Че и съвети дава, без някой да и ги иска?

Неприятна ми е Фенче,  Heart Eyes защото се сетила сега да изпада в откровения. Можеше да каже на З. , това което и каза сега и по- рано , когато и се задаваше въпорса многократно.
Много готин въпрос ми задаваш , Фенче. Ще ти отговоря и аз с въпрос и съм сигурна , че ще ме разбереш. От какъв зор Дж. светеше на З. и К.?
Казвате , че ги била прекъснала. Ами не дадоха дали някой я е натоварил със задачата да информира К. за инцидента с брат му, но вероятно е така , защото Демет беше с нея и не видях да реагира зле, че нали тя е поддръжничка на ВНЛ-то. Така са решили сценаристките. С някаква цел е. Това е ясно.
А Дж. ако не иска З. да им свети, може спокойно да и бие шута. Но не го прави. Сигурна съм, че всички сме съгласни, че това не е плод на добрата и воля спрямо З...

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 00:39 от sinq laguna

# 666
Лагуни, корегирай моя цитат. подхвърля съм  написала с т и нанадолнище е слято. Praynig

# 667

Зейнеп Текиноолу, това е по-реалното от Джемре Текиноолу.

Добре де, нали харесвате Зейнеб? Защо искате да бастисате момичето, като го ожените за недодялания Кузей? Ами той не е подходящ за нея. Тя е интелигентна, образована, изучила се в Европата, елегантна  ит.н. А той? - бивше боксьорче на махленско равнище, простоват и недодялан, две години с едно протрито якенце ходи, не знае дори как се държи телефон, кифладжия по занимание - за нея ли е той? Мислите ли, че може той да направи щастлива една толкова амбициозна и самоуверена жена като нея?
Мен лично не си ме разбрала. Искам жена до Кузей, която няма нищо общо с миналото му. Другото са подробности.

# 668

Добре де, нали харесвате Зейнеб? Защо искате да бастисате момичето, като го ожените за недодялания Кузей? Ами той не е подходящ за нея. Тя е интелигентна, образована, изучила се в Европата, елегантна  ит.н. А той? - бивше боксьорче на махленско равнище, простоват и недодялан, две години с едно протрито якенце ходи, не знае дори как се държи телефон, кифладжия по занимание - за нея ли е той? Мислите ли, че може той да направи щастлива една толкова амбициозна и самоуверена жена като нея?
Мен лично не си ме разбрала. Искам жена до Кузей, която няма нищо общо с миналото му. Другото са подробности.

Тоест, да разбирам ли, че не искаш Зейнеб да е Текиноолу?Или Зейнеб е жената, която няма общо с миналото му и това е напълно достатъчно тя да е с него?

# 669

А Дж. ако не иска З. да им свети, може спокойно да и бие шута. Но не го прави. Сигурна съм, че всички сме съгласни, че това не е плод на добрата и воля спрямо З...
Hug Сигурна съм, че Кузей ще отиде при нея на финала. Поне 5-6 факти досега ми говорят това.

# 670
Лагуни, корегирай моя цитат. подхвърля съм  написала с т и нанадолнище е слято. Praynig

Готово.  Hug

# 671

Тоест, да разбирам ли, че не искаш Зейнеб Текиноолу?
Искам, нали е героиня от филма, правим избор между това, което ни предлагат.

# 672

Тоест, да разбирам ли, че не искаш Зейнеб Текиноолу?
Искам, нали е героиня от филма, правим избор между това, което ни предлагат.

Разбрах те. Но не мислиш ли, че тя няма да е щастлива с него, че не си подхождат?

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 00:54 от svetal4o27

# 673
Честно ви казвам, аз наистина се чудя защо Зейнеб толкова тича подир Кузей, за какво й е той? Хайде, в началото, разбирам  увлечението й - отличничките много често си падат по лоши момчета, пък и той е симпатяга. Но после, като размисли? Тя не е глупава и би трябвало да си даде сметка, че от това няма да излезе стабилна връзка или  пък брак - това ми стана ясно още когато тя започна да му прави забележки за разни неща и да го "режисира". Затова имам чувството, че тя като някаква прищявка го има или като че го прави напук на Джемре, или някакво доказване е това за нея. Не го схващам като любовта на живота й, не ми е оставила такова усещане.

# 674

Но не мислиш и, че тя няма да е щастлива с него, че не си подхождат?

Тя го обича. Просто го обича. Но какво да се прави, той нея - не. Това би я правило нещастна ако е с него, а не, че не си подхождат според мен. На мен ми бяха много сладка двойка. Тогава Кузей го виждах да се радва като дете. Чувстваше се леко с нея. Без притеснения, без съмнения, без угризения и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт