Не мога да си обясня какво иска да каже, защото ако е Гюней, то той не е бягал. Вие как разбрахте този момент?
Лагуни, Г. тичаше в гората по нанадолнището. Ако си спомняш. Не ми се вярва да е тичал след като подхвърли пистолета, защото е оживено и един бягащ човек ще направи впечатление.
Малиииии, това не си го спомням. Ще ходя на преговор.
честно, щях да се учудя, ако беше видяла по лицето на Зейнеп злоба
тя каквото и да направи, вие я разбирате и и намирате оправдание.
и Кузи кога и е подарил нещо, или завел някъде, а само тя бързаше да се натиска тук и там с него, като си мислеше, 4е с креватни истории ще го спе4ели 
, а пък ако е имало, много жалко, щот ако му беше харесало на Кузи, пак щеше да я отрази
честно, щях да се учудя, ако беше видяла по лицето на Зейнеп злоба
тя каквото и да направи, вие я разбирате и и намирате оправдание. Пък упреквате нас в същото спрямо Джемре
И защо ти е неприятна Джемре, че казва самата истина? Значи, Зейнеп може да не цепи басма и да бъде откровена до наглост, а Джемре не може...и кой казва, че не може? Добре, хайде ти ми отговори - като и е толкова неприятна тяхната близост, от какъв зор все им свети? Че и съвети дава, без някой да и ги иска?
защото се сетила сега да изпада в откровения. Можеше да каже на З. , това което и каза сега и по- рано , когато и се задаваше въпорса многократно.
Сигурна съм, че Кузей ще отиде при нея на финала. Поне 5-6 факти досега ми говорят това. 

Препоръчани теми