Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 145
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Ани, тегля го за незнам си кой път, ако успея, ще ти го пратя по скайпа. И аз се изнервих. Отивам да си правя чай от мащерка.

# 301
Ани, тегля го за незнам си кой път, ако успея, ще ти го пратя по скайпа. И аз се изнервих. Отивам да си правя чай от мащерка.
аз успях искаш ли го

# 302
  • София
Добър вечер на всички  Hug Hug Hug Нещо ново?  Mr. Green Praynig

Ани какво се ядосваш?  Hug
ади чабук на 16стр е 37еп преведен

Hug Hug Hug Hug Със скоростта на светлината започнах да го свалям  Mr. Green

# 303
Рая, много ми допадна коментара ти за днешния епизод! newsm10
Ренка, четрилистна детелинка за късмет!!!

# 304
  • София

Я не се ядосвай  Naughty Hug Hug Казваш и някой веднага ти го праща, както Ани каза  Grinning

# 305
# 306
  • У Диспансера ...♥♥♥
На мен пък ми беше много изкуствено изиграно това страдание на Фериха,както стоеше и падна на колене и хлип,хлип,без сълзи както споменахте,а иначе реве,еми не ме грабна страданието и там,за разлика в по -напред епизодите Thinking И като мълчи като пукал,и само я отлага тая истина,ми иде да я цапардосам с нещо Naughty Особено във вчерашния епизод,ееее ми няма такава пикла значи,момчето и говори тя пак му се звери на среща,чак и вече спри колата да сляза,ма така ще спра и ще дам мръсна газ,че след колата ще бягаш даже,не да те прегръщам #Cussing out Хем го лъже и е виновна и искам да я питам с какво право смее да му повишава тон newsm61 То да е за нещо,ами с нейния недоносен брат,да го защитава,защото е света вода ooooh! Много ме дразни в тия епизоди,и направо прихвам като каже,-Почвам на чисто,деня на истината дойде,ще ти кажа всичко Емир,пфууууу та не дочакахме тоя ден да му каже,тя като тоя-Аз съм Юнал Сарафолу,едно и също мелят само ooooh!

# 307
# 308
Любовта никога не идва ей така.
Тя винаги се появява като:
Гръм от ясно небе,
като дъга насред буря.
Но дойде ли - не пита,
дали ще издържиш на болките,
които би ти причинила.
А ти казва:
- действай, не мисли, ела ме изживей!
Пък дори и да боли,
Вярвай истинска ли е,
няма да поискаш болката да спре,
а ще очакваш всичко от нея
с още по-голям трепет.

# 309
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Клоди мила да покажа,че не съм ви забравила  специално за теб    bouquet

Скрит текст:

# 310
  • София
Дзверче  Hug Перхидролена  Hug благодаря ви за 37еп.  omm hug hug hug hug

# 311
  Някой знае ли кой е другия?

# 312
# 313
  • София
Рая Hug
Габи Hug,ти верно ли прописа,бравос  bouquet
Йоанче, HugСвалям и аз през новия линк от Ива дано да стане,ако ли не и утре е ден,ама се бях настроила да гледам и 36,и 37 еп,пък то ни един от двата не успях,ама ще стане работата.
Тази жена ,дето Зехра я спаси как я бяха гримирали страшно,детето се гушеше в мен ,че я беше страх,а иначе гледа разни убийства и не трепва ooooh!.

# 314
  • У Диспансера ...♥♥♥
15 ПЪТИ е нееееееееееееееееее как може такова нещо значи пфууууу,как да не те хванат нервите,ауууу

Общи условия

Активация на акаунт