Мога да споря за нещо по милион причини, а доколкото знам нито си психолог, за да ми правиш профил и анализ, нито някога съм те питала какво мислиш по въпроса, за да ме занимаваш с впечатленията си. Да не говорим, че ако толкова държиш да обсъждаме мен достатъчно ползваш свободата да ми пишеш ЛС, сподели там какво те вълнува вместо да ми спамиш темата.Разбирам, че на някои от вас съм много интересна, ама хайде занимавайте се и с нещо друго, има и ужасно много интересни хора и неща по света. Един интересен въпрос е защо се занимавате с анализ на моята личност вместо на своята. Давам ви го ако наистина не се сещате с сами с какво друго, различно от моята особа нещо да се занимавате.
ПП Тук ми възникна един въпрос- защо за мнозина спора, включително и тук е като някакво състезание, който излезе прав печели. Спора е дъвка за мозъка или начин да научиш нещо ново, не е война, поне аз така го разбирам. Какво превъзходство изпитвате, когато се окаже, че сте прави, че нещо наистина струва два лева, а не един, например?
Но това не ми е обичайна практика. Напротив. Обикновено винаги си оставям поле за промяна на мнението си и не ми е некомфортно ако ме убедят в противното на моето. Даже ми е приятно някак...