Имате ли потребност да превъзхождате други хора?

• 28 316
  • 918
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Бояна, ти опрделено имаш проблем, когато усетиш, че не превъзхождаш някого. Направи ми впечатление вече няколко пъти, че реагираш малко първосигнално, "defensive" му се вика на това поведение. Уж си "признаваш", че може и да не знаеш, но си държиш на твоето.
И ти ли си в психоаналитиците... ooooh! Мога да споря за нещо по милион причини, а доколкото знам нито си психолог, за да ми правиш профил и анализ, нито някога съм те питала какво мислиш по въпроса, за да ме занимаваш с впечатленията си. Да не говорим, че ако толкова държиш да обсъждаме мен достатъчно ползваш свободата да ми пишеш ЛС, сподели там какво те вълнува вместо да ми спамиш темата.

Разбирам, че на някои от вас съм много интересна, ама хайде занимавайте се и с нещо друго,  има и ужасно много интересни хора и неща по света. Един интересен въпрос е защо се занимавате с анализ на моята личност вместо на своята. Давам ви  го ако наистина не се сещате с сами с какво друго, различно от моята особа нещо да се занимавате.

ПП Тук ми възникна един въпрос- защо за мнозина спора, включително и тук е като някакво състезание, който излезе прав печели. Спора е дъвка за мозъка или начин да научиш нещо ново, не е война, поне аз така го разбирам. Какво превъзходство изпитвате, когато се окаже, че сте прави, че нещо наистина струва два лева, а не един, например?

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 21:33 от Бoяна

# 856
  • Варна
Бояна, ако не се занимават с теб, веднага се прехвърлят върху мен. Какво да се прави - слава! Mr. Green

# 857
То не е и нужно да е професионалист. Има очевидни противоречия. Няма как човек да те избегне, ако темата го интересува, но не и твоето присъствие и мнение. Замисли се.

Въпросът е, че никой не те анализира. А просто се набиваш с четири постинга на страница. Не можеш да бъдеш избегната, дори да си безинтересна.

О, айде и Слугинчето се прибута на трона. Mr. Green
Лека ви нощ, стана скучно.

# 858
Моля ви дами, позволете всеки да има лични впечатления за вас, все пак ние вашите впечатления ги четем без толкова възмущение. Бъдете по толерантни, веднъж. Някак по-женствено е... Grinning

# 859
  • София
Моля ви дами, позволете всеки да има лични впечатления за вас, все пак ние вашите впечатления ги четем без толкова възмущение. Бъдете по толерантни, веднъж. Някак по-женствено е... Grinning
Пуснете тема за мен или за друг и си споделяйте впечатленията там. Така е според правилата на форума, в тема се пише по темата, а личните нападки не са позволени. Аз не споделям впечатления за вас, за да ми отвръщате със същото внимание.

За останалото, Мишона, с малко воля ще ме прескачаш, в момента пиша в две теми не в 200, лесно е да стоиш надалеч, ако ти е досадно или не можеш да се контролираш да не се занимаваш с мен и противоречията, които откриваш без да си професионалист. Wink

# 860
  • В Космоса

ПП Тук ми възникна един въпрос- защо за мнозина спора, включително и тук е като някакво състезание, който излезе прав печели. Спора е дъвка за мозъка или начин да научиш нещо ново, не е война, поне аз така го разбирам. Какво превъзходство изпитвате, когато се окаже, че сте прави, че нещо наистина струва два лева, а не един, например?

Аз признавам, че понякога целя да докажа, че аз съм права. Не само тук, и в действителност. Да, доставя ми удоволствие ако се съгласят с мен и се дразня, ако се заинатят. Crazy Но това не ми е обичайна практика. Напротив. Обикновено винаги си оставям поле за промяна на мнението си и не ми е некомфортно ако ме убедят в противното на моето. Даже ми е приятно някак...

# 861
Бояна, ако не се занимават с теб, веднага се прехвърлят върху мен. Какво да се прави - слава! Mr. Green

Недей така.Далеч си от интелекта,класата и възпитанието на Бояна.

# 862
  • Варна

Недей така.Далеч си от интелекта,класата и възпитанието на Бояна.
Така е. Бояна е недостижима.

# 863
  • София - Рим и обратно
Акаша, същото мога да кажа и за себе си. А вероятно и 99 % от хората изобщо. Поне що се отнася до частта със съгласието на другите с нас.

# 864
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вижте какво, хайде извадете снимките и спрете с извисеността Laughing. Дайте да оплюем целулита на другарчето, някак по-красиво е, отколкото дребничките надпирания от последните страници Mr. Green.

# 865
  • В Космоса
Акаша, същото мога да кажа и за себе си. А вероятно и 99 % от хората изобщо. Поне що се отнася до частта със съгласието на другите с нас.

Т.е. Бояна задава излишни въпроси? Crazy

# 866
Пуснете тема за мен или за друг и си споделяйте впечатленията там. Така е според правилата на форума, в тема се пише по темата, а личните нападки не са позволени. Аз не споделям впечатления за вас, за да ми отвръщате със същото внимание.

За останалото, Мишона, с малко воля ще ме прескачаш, в момента пиша в две теми не в 200, лесно е да стоиш надалеч, ако ти е досадно или не можеш да се контролираш да не се занимаваш с мен и противоречията, които откриваш без да си професионалист. Wink

Бояна дай го лежерно, много се пренави нещо- някак не ти отива. За какво ти е това?! Кой се занимава с теб, чудо голямо, че някой те изкоментирал.

# 867
  • София

Бояна дай го лежерно, много се праневи нещо- някак не ти отива. За какво ти е това?!
Досадена съм, не съм нервна. Искам да си пишем по темата, тя ми е интересна, това е единствената причина да коментирам останалото и да моля да се фокусираме върху нея, а не върху мен.

Кажи ти за спора, нужно ли ти е да излезеш права и чувстваш ли превъзходство ако наистина нещото струва два лева, а не един, например?

# 868
Аз по-напред отговорих, че този тип чувство съм го превъзмогнала отдавна/превъзходството за мен има друг заряд, а аз бягам от този тип емоция/, намесих се само, защото ми се видя дребнаво да се ядете за глупости. Не съм имала намерение да влизам в полемика по темата.

# 869
  • София
Аз по-напред отговорих, че този тип чувство съм го превъзмогнала отдавна, намесих се само, защото ми се видя дребнаво да се ядете за глупости. Не съм имала намерение да влизам в полемика по темата.
Сподели за превъзмогването, защо ти пречеше и как го преодоля. повечето хора не ревизират точно това в себе си, защото не им пречи, вероятно.
(А за яденето за глупости съм напълно съгласна, но то си върви фоново, понякога взима връх, но е все безсмислено и за мен.)

Общи условия

Активация на акаунт