Жената Лъв - 69-та тема

• 33 227
  • 737
  •   2
Отговори
# 300
Добро утро! Hug

..... никой не се наема да прави двойна доза в дребосъчният тиган...

Това правих досега. ooooh! Резултатът: чиния, пълна с пенкейкс, ама като ви казвам много, много, единият изяде един, другият две, аз може би три, ММ спи, та на него разчитам да намали количеството. Twisted Evil

Ядене за днес имам, друго няма да правя в кухнята. А, имам малко съдове за миене на ръка, но са в режим "stand by". Twisted Evil Ще изляза да си нагледам китките навън. Никакви планове за деня. Лошо. Whistling

# 301
Добро утро!
След малко потегляме за вилата. Децата, бабата, две коли, багаж... катун ви казвам ooooh! Естествено всичко е нервно, сЯ да не си помислите, че с песен тръгваме Mr. Green Стискайте палци, че трябва да шофирам, а по тия завои ме е шубе Praynig

# 302
ДОБЪР  ДЕН !
АЗ  СИ  РАЗСЪДИХ  КИТКИТЕ=  Mr. Green
сПАСИФИЛИУСА  БЕШЕ  МНОГО НАГЪСТО СТАНАЛ, И ОТ ЕДИН ОГРОМЕН  СПАСИФИЛУС НАПРАВИХ ОЩЕ 4-5  ПО 2-3 КОРЕНА  ЗАХВАНАХ В ДРУГИТЕ САКСИИ.сЕГА ИМАМ   ДОСТА СПАСИФИЛИУСИ, ЩЕ  ПОДАРЯВАМ НАПРАВО . Mr. Green
ММ  ОТИДЕ ПРЕБИРА ГОЛЯМОТО ЧЕДО, И МУ ЗАРЪЧАХ МИНЕ ПРЕЗ БОРСАТ ДА КУПИ ПЛОДОВЕ .
ДА СА ПОФАЛЯ МНОГО ДОВОЛНА ОТ 22  ДНИ НА ДИЕТАТА И СЪМ МИНУС 4 КГ . НЕ СА МНОГО ,НО ПАК Е НЕЩО .

# 303
Добро утро!

Ох, днес ще е вълнуваш ден за мен Hug

Тедко колко време ще сте на вилата?

# 304
Добро утро! Hug

Норче, пожелавам ти огромен успех в новото начинание! Дано да ти хареса и да е за дълго!  bouquet
Видинският мед много ни хареса. Flutter

Лусинко, пиши как сте. Hug

Тедко, отпуска ли си?

Хубав и слънчев да е денят ви! Hug

# 305
  • Бургас
Реа, страхотна закуска, чак ми се прияде Simple Smile

Тедко, наистина момента е скоро...да се надяваме че девойката ще си изчака да влезе в лъв и ще се роди тогава, а не рак Simple Smile

# 306
ето ме и мен Whistling

много благодаря на всички ви за милите думи,за това,че не ни забравяте и ми вдъхвате такъв невероятен кураж Hug обичам си ви всичките,много...

Луси, силно се надявам това състояние да е преходно и да е в реда на нещата за пълно възстановяване Praynig Hug Какво казват докторите? И какво сега ще го изкарат него виновен, а? Мила родна картинка #Cussing out Вие да сте живи и здрави, Луси, това е най-важното, другото е вятър работа. Нещо може ли да се направи, за да се стимулира възстановителния процес или просто си е въпрос на време? Тези травми сами по себе си зависят от самия организъм на човек и трябва време и много търпение. Много те  Hug

Тедко,за трудовата злополука даже и не ми се коментира...по-скоро ще го изкарат,че по самоинициатива се е качил на скелето,а може би и че по желание се е хвърлил от там Mr. Green майната му,то се е видяло,че една стотинка няма да видим от никой ами дано поне се оправя и да бъде годен за работа,защото иначе съвсем ще я закършим...
иначе за възстановителния процес всички лекари са на мнение,че трябва време,почивка и търпение,че нещата ще се случат както трябва.дано са прави,че накрая да не ни остане само чакането Tired
не знам има още много какво да се желае - очите,коляното,паметта,но поне се движи,обслужва се вече почти за всичко сам,опитва се даже и да ми помага,което изрично съм забранила,но виждаш ли той не можел да стои така и да лежи по цял ден,даже замислял другата седмица след контролния преглед да поработвал някъде на частно Crazy
само аз ли нямам проблеми с пълната почивка се чудя и съм доста изпълнителна в тази насока Rolling Eyes

# 307
Луси, добри новини са това! Пу-пу-пу! Ще се оправи момчето, търпение му е майката Hug И да работи иска вече? Ми, мъже Crossing Arms Кога са правили нещата правилно? То иначе нЕма да е мъж Mr. Green Радвайте се един на друг и на малкото човече, и бъдете живи и здрави! Hug
Рейски, само ги закарахме и се върнахме вечерта Mr. Green
Полинко, тц, не съм. Чак средата на август някъде...
Таничка, каквато и зодия да е сигурна съм, че ще е най-сладкото човече на земята за мама и тате Wink
Кафе?

# 308
Добро утро! Hug

Луси, и според мен новините са добри. Оставяй го да ти помага, като усеща, че може. Hug
Тедко, мерси за кафето! Hug

Много неприятно време, не напече като хората, откак сме се прибрали от почивката. Crossing Arms Имам още няколко дни отпуска и съм в леко депресивно настроение. Whistling

# 309
  • София
Добро утро  bouquet.
Рейче - честита нова работа Hug, дано е твоята и да ти носи само позитиви Hug.
Луси,  Hug, на мен последните новини ми звучат добре, щом и на работа му се ходи Praynig. На тебе много сили ти желая Hug. Нямаш ли познат адвокат да ти даде мнение за трудовата злополука? Хич пък не е честно така Crossing Arms.
Ние се прибрахме вчера от Чехия Crazy. За условията няма да разказвам подробно(спахме в общежитие с обща тоалетна на етаж), защото емоцията около танцуването беше страхотна и всичко останало са подробности Laughing. Тагнали са ме на разни снимки, може да ме видите с носия Mr. Green.
Хубав ден  bouquet.

# 310
  • Бургас
Таничка, каквато и зодия да е сигурна съм, че ще е най-сладкото човече на земята за мама и тате Wink

Няма как да си по-права наистина Simple Smile

# 311
Добър вечер!

Луси, горе главата и стискай зъби - като се оправи ТМ и мине малко време всичко ще забравите  Hug

Пол, ща радиш, душо?

Хепи, много позитивни снимка във ФБ.  Peace

Тони, аз си чЕкам  Grinning

Момичета благодаря за пожеланията!

На работа ( 2-ри ден  Joy) много ми харесва  Peace След работа ходих и си купих нов парфюм защото от моя почти нямам. Този път избора ми беше труден, труден, труден. Около 2 месеца се чудех какъв да избера и сред всички все един и същ харесвах, та днес вече е МОЙ!!!!

Swarovski Aura /тоалетна вода/:
Скрит текст:

Иначе метнах едни пълнени чушки с яйца и сирене във фурната. Вие кво готвите сега?

# 312
Добър вечер! Hug

Клавче, добре завърнала се! Хубави снимки видях, евала на ентусиазма ви!  bouquet
Норче, дано все така те радва новата работа. Peace Честито парфюмче!
Аз нищо. Чакам да почна работа. Днес ходихме до Русе, намерихме квартира за Д. и сме много доволни. Благодаря на една съфорумка, много полезен тоя форум значи. Crazy

Преди обед готвих обичайната манджа. Нещо ме намързява. Нищо не ми се прави. newsm78

# 313
Добро утро!

Лек ден!

# 314
Е, айде и лека вечер Grinning

Рейски, радвам се, че работата ти харесва Hug Все така да имаш интерес и с желание да ходиш! Честито ти парфУмче, със здраве да го ползваш Hug
Полинко, сама ли ще е Д. в тази квартира? Старата не е изгодна ли вече? И аз пък какво разпитвам... ама от зодията ще да е Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт