Жената Лъв - 69-та тема

• 33 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА!!! ПРЕГРЪДКИ ОТ МЕН, ЛИПСВАШЕ МИ  Hug

# 586
Здравейте, мили лъвички.  Flutter
Днес сме много рожденички  baloni baloni happy bd.
 Желая  на всички- на Ани,Стоилова, Sweet мони и Спондж- весел празник, бъдете живи,здрави,успешни и удивителни.  Simple Smile .
Спондж, за теб http://prikachi.com/images.php?images/217/3032217v.jpg
Заповядайте за мое здраве
 Simple Smile , напитките от мен, а някой друг да осигури мезето, Наздраве!

# 587
Брилянтина, Спожджи,суит мони, ани стоилова на  всички ви  Hugбъдете здрави !  Това е най-важното ! Г  ми е  болен .Сополи като чешма,кашля много  Shocked,но без Т .Сега ще ги водя на доки,после ще  мина през  градината  на Г, да видя трябва ли нещо да нося,и малко на няко парк и ще се пребираме,че съм решила  леща и пържен  патладжан с домати да правя,да се реванширам на мм,че снощи правих един свински дроб  и той не го хареса хич  Laughingказа,да го хвърля
хубав ден

# 588
  • София
Добър ден  bouquet.
Честит рожден ден на празнуващите днес  bouquet. Желая ви много здраве и сбъднати мечти Hug.

brilqntina, страхотна почерпка, ще точа лигички Joy, пък и уж съм на ограничен режим на хранене Crazy.
Вале, да се оправя бързо детето Hug.
Да ви кажа, голям мързел ме е налегнал, а трябва да се стягам, че от септември почват танците, мисля и на немски да се запиша Mr. Green. Довечера ще се опитам да стигна до фитнеса Whistling.
Хубав ден  bouquet.

# 589
  • Балчик
еееееее момичета Благодаря ви !  Hug Hug

По - късно ще намина със стабилна почерпка.
Аз все пак успях да се добера до Балчик, няма да
ви разправям как се чувствам под асмата с чаша кафе !!  Party

# 590
  • Варна
Привет, привет!
Много рожденички, много нещо! Живи и здрави да сте, момичета! Все така млади и хубави, и обичани!  Hug

Спонджи, това е най-хубавия подарък за теб!  Grinning

# 591
Включвам се набързо само да честитя на рожденничките днес, че времето ми е много ограничено. ooooh!

Люско, Брилянтина, бъдете живи и здрави, много щастливи, много обичани, много гледани и глезени от любимите ви хора! Crazy Hug Hug Hug

Люско, изключително много се радвам, че си там, под асмата, с кафето и на морето. Hug Хубаво ди са изкараш почивката и РД-то. Heart Eyes

# 592
Ние се вървахме .голямо скиторене .Г   се умори  много  ,от игра  на едни пързалки.
Ходихме до доки ,прегледа ги  Г за кашлицата  сиропи, за носа  капки,каза ако вдигне Т  да давам АБ.Аз не го купих аб,ако се наложи ще го взема  засега караме на сиропи  само.
Калоян  със  много зачервено гърло  Tiredи той сиропи,и аб ако вдигне Т.
Дано не вдигат  и се разминем  само  със  сиропите.
Ходихме на кафе с пързалки,едния на пързалките,другия около масите обикаляше.
Мама  пийна биричка  Mr. Green
После  през пазара купих си два лака много искрящи искрящо тъмно зелено и оранжево. Mr. Green Heart Eyes
Книжк за  оцветване на Г -Мечо Пух,Събиране и изваждане до 10 и бен тен,или както Г казва мамо,купи ми бен бен  hahaha
Досега  лепяхме едни стикери,  оцветихме  2 рисунки  т.е. аз ,че той само шари не рисува и заспа доволен,че оцветихме две страници.Сега ще се опъна с една бирка,те докато спят, ще забъркам един крем за следобед,леща и патладжан с доматен сос  за вечеря. За градината стана много жега,утре ще отскочим.Г чак вторник ще ходи на ясла.Изсл. за градината на 09,09   ще ги пускам,за да станат преди да е тръгнал .това от нас.

# 593
  • Балчик
Днес би следвало подобаващо да отбележим  завършека на цикъла от  рождените ни дни.
Предлагам дестинацията да е  Лазурният бряг , все ще си харесаме някой дворец  Joy
Така , че организирах транспорта

до Лазурният бряг

и купона да е на ниво

# 594
  • София
да не закъснях за полета? animal037 afwitch

# 595
да не закъснях за полета? animal037 afwitch

Joy  
забавно,  Hug
Спондж, страхотна идея .Гледам осигурила си мезенце, зареждам отново бара и кой каквото му е на сърце.Дали още е рано за  Drunk

Валя, бързо да се оправят децата, без болни поне този месец  Peace
Хепи, утре с удоволствие ще се радвам да прочета на какъв строг режим си, и фитнес браво.А пробвала ли си с домашни тренировки?
и Спондж, не знам ти какво си пожела, но аз си пожелах скоро да си имам и аз асма и да се Фаля.  Heart Eyes

# 596
  • Балчик
brilqntina Поздравление и от мен ! Жива и здрава да си !

happysmile не си  Peace, пилота е мой човек  Crazy

# 597
Спонджи, честит рожден ден. Много здраве, късмет, успех и любов ти желая.

Аз направо в движение ще се метна на самолета, така да имам нужда от почивка, а скоро бях отпуска, ама все едно не съм почивала.

# 598
  • Варна
Ииииии скок, да се метна и аз на опашката на самолета. Joy
Хаясче, трябва да има отпуск за след почивката. Wink Как са твоите мълчаливи колежки?
brilqntina, имаш ли конкретни идеи да домашни упражнения? Да се постегна тук-там. Embarassed

# 599
Добър вечер!

МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!!

Общи условия

Активация на акаунт