Жената Лъв - 69-та тема

• 32 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро!
Вале, честит ви рожденник  bouquet. Да е много здрав, щастлив и послушен baloni. Весел празник Hug.
Подписването в Пловдив мина хубаво, даже ми се просълзиха очите от умиление Joy. После ходихме да се почерпим с младоженците и родата им в едно много хубаво заведение. Бе, вие - пловдивчаните, знаете как да живеете hahaha.
В неделя на връщане към София(трябваше да стигна навреме за танците) спукахме гума Joy. Да ви кажа, ще ида да запаля свещичка - две пътувания извън София с връщане за танци - два пъти с аварии Mr. Green.
Хубав ден ви желая  bouquet.

# 91
Добър ден! Hug

Валерке, да ви е живо и здраво момчето! Да расте весел и щастлив! Весело парти довечера!  bouquet

Кам, вие ли имахте годишнина скоро? newsm78 Помня, че няколко Лъвички се бяхме дали по това време. Crazy Ние направихме 15 години преди 10 дни и помня, че писах в темата, но забравих да спомена това важно събитие и да почерпя. Laughing
Клавче, направо отивай да запалиш свещичка. Peace

Аз бях нощна. Пия кафе и мисля да се попека малко навън. newsm78
Нещо се сговних на работа тая нощ и много ме е яд, че виждам една камара нередности, пък няма на кой да ги кажа. Tired
Д. вчера ми вдигна пак Т. Вирус ли е, какво е, не знам. Ама ми е притеснено нещо. До четвъртък пи АБ за тоз дет духа май, и сега пак болна. Днес каза, че била по-добре. На училище е. Дано е било нещо моментно. Rolling Eyes
Гушки и цунки за всички ви! Hug

# 92
Дооообър ден!

Полчо,опасна си!   love001

Днес имаме годишнина - 13 години минавам да почерпя, взимаме децата и излизаме на ресторант:)))

Цункиииииииииии от меннннннннннн  Hug Hug Hug Hug Hug

# 93
Норче, пожелавам ви преди всичко да сте здрави, и след това много щастливи, влюбени и силно желаещи се! Hug

Кой си прайкате, дами? Flutter

# 94

Кам, вие ли имахте годишнина скоро? newsm78 Помня, че няколко Лъвички се бяхме дали по това време. Crazy Ние направихме 15 години преди 10 дни и помня, че писах в темата, но забравих да спомена това важно събитие и да почерпя. Laughing

Тъй, Полче. Правилно помниш. Всички сме сме се женили по едно и също време.  Crazy

Рейче, да се обичате много и винаги да живеете в хармония.  Hug

Вале, да ти е живо и здраво момчето. Много щастие и късмет.   bouquet

# 95
Валерия,живо и здраво да ти е момченцето!Много да те радва и много да те слуша!   bouquet

Реа,честита годишнина - влюбени и щастливи още 100 години! Hug

Полче,дано се оправя бързо Д. и да минава квото и да е това чудо Praynig(влезнахте и вие в серия нещо.... Whistling)

Хепи,бегай на църква Naughty тва за пловдивчани и развлеченията все едно не съм го чула  Mr. Green къде ги видя тия забавления бре Crazy Thinking

п.п.спи ми се и смятам да се хоризонтирам Whistling

# 96
реа,честита  годишнина много влюбени да сте .  bouquet
хапнахме,пийнахме,тортата беше вкусна и прясна естествено .
получи два комплекта дрехи  ,единия пише гамнал стайл  Mr. Green и две книжки,едната маша и мечока,другата мечо и приятелите .тортата ни също с Маша  и Мечо беше .
пържолките бяха,екстра .
тенкс  за пожеланията .
лека,Лъвки

# 97
Valeria84, извини ме, вчера от толкова бързане и не съм разбрала, че твоето малко момче Георги има РД.

baloniДа е жив и здрав, много да ви радва и да расте щастлив! baloni

# 98
  • Балчик
Добро утро, девойки!
Да се вясна в темата, че да не се
забравим.
И двата ми компа са на ремонт и чета и пиша
от много неудобно устройсто.
Вале да ти е живо и здраво момченцето ти,
желая му весел живот.
Поли що така твоето момиче !
На училище ходи ли?
Моето припадащо дете го наболява
главата от време на време, но ще
му мине. Сам си мина на диета .
Ние също имаме годишнина на 21.06
16 години .
Много хубав ден ви желая !

# 99
Добро утро! Hug

Днес съм почивка. Пийвам кафе, диря оферти, пак нищо ценно не намирам Twisted Evil, имам да пазарувам, май няма да готвя. Общо взето нищо за правене, като изключа оправянето на кухнята. Whistling По някое време може и да и обърна внимание. Mr. Green ММ заминава пак за седмица. Май вече претръпнах. Rolling Eyes

Люско, на училище е. Нищо и няма. Аз, съвсем непрофесионално си обясних състоянието и с ПМС. Надявам се да е от това. Аз самата имам доста изразени симптоми при това състояние, та може и при нея да е така. Хормони бушуват, като спомена главоболие, и при нея го има. Тежка възраст е пубертетската, две мнения няма. Tired Дано по-леко минават децата ни. Praynig
Хубаво е това с диетата. Като има воля, да прави. Hug

Валерке, много мечоци бре! Crazy Сетих се как синът ми викаше като малък на всички мечки "мемьо" или нещо от сорта. hahaha

Лусинко, няма ли забави в Пловдив, та се чудиш? Crazy Била съм там един път преди много години и нищо не помня от града. newsm78

Камче, Норче, как е морето? Май студено още за бани. Whistling Ходите ли на плаж?
Планирам отпуска от 1 юли, дано се стопли вече. Rolling Eyes

Засега е слънчево навън, но следобед дават бури. Хубав да е денят ви! Hug

# 100

Камче, Норче, как е морето? Май студено още за бани. Whistling Ходите ли на плаж?
Планирам отпуска от 1 юли, дано се стопли вече. Rolling Eyes

Аз още не съм сефтосала, ама децата постоянно напират. Даже купихме водни пистолети за 1 юни  и правим подготовка...за сега пръскаме само в банята и през терасата. Mr. Green

Къде заминава милото?

Ох искам лятото да не работя, много ме мързи......Изобщо не ми се ходи на работа.......

# 101
Добро утро!
Вале, да ти е живо и здраво момчето! Много радост и палави игри!  bouquet
Рейски, честит празник, малко със закъснение, но от сърце! Да се обичате и уважавате още поне пет пъти по толкова Hug
Спонджи, в една година сме се дали Laughing Да се оправя младежа и да не се повтаря това чудо!:hug:
Полинко, и твоята госпожица какво я налегна... да се оправя и тя бързо!

# 102
...Ох искам лятото да не работя, много ме мързи......Изобщо не ми се ходи на работа.......

Ти па нищо не каза. Joy Какво съвпадение - и аз така. Crazy Мен не, че ме мързи. Просто при нас лятото е адски натоварено. Не мога да си планирам отпуската, както си искам, освен това е безкрайно малка. Crossing Arms
ММ заминава за Германия на някакъв фест. Добре, че е само за седмица. Яд ме е, че точно заради работата, аз никога не мога да ходя с него. Crossing Arms

О, Тедко! Hug Почивка ли си?
Какво я налегна - женски работи. Whistling

# 103
  • ПЛОВДИВ
Добро Утро и от мен лъвки!  Hug Heart Eyes
Вале, малко със закъснение но да ти е жив и здрав малчо и едно спокойно и щастливо детство му желая  Hug  bouquet Heart Eyes
Рейчо, честита годишнина с пожелание да сте живи и здрави, много щастливи и една безкрайна любов да има между вас  Heart Eyes  bouquet Hug

А аз да Ви кажа, че май съм нещо сбъркана ooooh! та аз дойде ли лятото така ми се работи, че не е истина а ѝ сега като сме на новия офис още повече ooooh!.

# 104
Здрасти, Фрапе! Hug Няма лошо да ти се бачка. Peace

Аз пък за кой ли път обърках РД на приятел. Embarassed Мислех, че е вчера, честитих днес с предварителната уговорка, че е с леко закъснение, а то се оказа утре. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт