Жената Лъв - 69-та тема

• 32 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 105

Аз пък за кой ли път обърках РД на приятел. Embarassed Мислех, че е вчера, честитих днес с предварителната уговорка, че е с леко закъснение, а то се оказа утре. ooooh!
Хахаха, Пол.. ми одъртяваме, забравяме... Joy
Фрапе, ми радвай се, аз пък искам лятото да се мотая зимата да бачкам. Май трябваше да стана учителка..... Thinking

# 106
  • ПЛОВДИВ
Поли, ако мога да те успокоя и аз имах един такъв момент.  Laughing Още преди да се загаджим с ММ не бях чула добре кога му е РД преди 3/4 години и даже 1/2 дена преди това смс му бях подготвила да му честитя,  Wink но от не сигурност не му го изпратих и по-добре, защото се оказа, че доста по-рано му от дата която съм чула. Blush

# 107
Кам, то вЕрно одъртяваме, много скоро още ще одъртеем Mr. Green, но аз принципно доста помня. Рожденните дати обаче явно са ми в графата "не особено важни неща". Нямам друго обяснение. Мозъкът ми автоматично пресява. Twisted Evil

# 108
Аааа, Полинко, аз за това си записвам в календара Mr. Green Смайвам всички с паметта си Crazy Почивка съм, да. Тук се лее из ведро. И Ич не одъртяваме Naughty Растем, бе, момичета! Растем! smile3521

# 109
ЗдрастЕЕЕЕЕ!

Да си призная преди помнех, ама сега не помня РД-та и т.н. ама съм сигурна, че няма кой да ми се сърди  Joy

Имам една приятелка дето никога не ми помни РД-то, аз и се обаждам и казвам: "Ивееее обаждам се ДА МИ честитиш РД-то"  Joy

Плановете ми бяха да се прибера на време и да си шия гоблена, ама не стана така както планувах. Трябваше да купувам подаръци ( скоро майка ми и племенницата ми имат РД ), да пазарувам, да готвя и т.н. и т.н. и станало 20ч  tooth

Hug

# 110
  • Балчик
Реа  Hug Hug
как съм пропуснала , че сте имали
годишнина.  Rolling Eyes
Да сте здрави и много щастливи ви
желая от сърце.  Hug

ами вече съм с нормален комп и като
се върнах да чета....какво съм чела ,
как съм чела...

# 111
БобHug

Забравих да отговоря, че децата посетиха плажа и се топнали във водата с дядо си, на мен още ми е твърде рано за плаж и за вода щото съм зиморничева - яко!

# 112
добра вечер  Wink

Лусинко, няма ли забави в Пловдив, та се чудиш? Crazy Била съм там един път преди много години и нищо не помня от града. newsm78

амиии,Полче,по-скоро на мен ми прозвуча странно човек,живеещ в София да изрази такова мнение за скапан град като Пловдив...
аааа,Хепи,ако си подбарала някакъв готин мъжки стриптийз,свиркай Whistling Joy

Спонджи,силно се надявам твоето момче да няма повече такива моменти Praynig нека му е спорна диетата Wink

Растем, бе, момичета! Растем! smile3521

newsm10 newsm62

...Ох искам лятото да не работя, много ме мързи......Изобщо не ми се ходи на работа.......

и аз в кюпа  Joy ама как Убаво си го казала Камче Sunglasses

.... на мен още ми е твърде рано за плаж и за вода щото съм зиморничева - яко!

айде да се метна и в тоЗ кюп hahaha

Полче,по повод почивките тук-таме - нали нещо беше споменала за 2000 лева на Обзор Crazy днес разглеждах едни оферти на няква брошура за там точно - значи 159лева на човек - ол инклузив,безплатно настаняване на дете до 12г. в 3-звезден хотел Peace
взех да се оглеждам по-сериозно и аз,та да видим Mr. Green

айде със здраве Hug

# 113
  • Варна
Добро утро!

Най-накрая спокойно да седна с кафенце на компа. Такааа, сега да ви карам подред. Hug
Хаяси, честито ви возило! Безаварийно ползване и много екскурзии!
Луси, честито ти телефонче и със здраве да си го ползваш!
Кам, Рече, Поли, честити ви годишнини! В мир и любов да изкарате още 5*толкова години!
Вале, живо и здраво и още по-палаво пораснало момченце!
Спонджи, нов ли е компа, а? Успех на младежа в начинанието!
Болничките бързо да оздравяват и да си гледат ваканцията с кеф!
Ако съм пропуснала някой/нещо, моля да ме извините от възраста е. Пардон от това, че съм пораснала. Mr. Green Кой каза, че го мързи лятото? Късметлийки,  Grinning мен тази "болест" ме държи целогодишно.  Laughing
Много  Hug за всички!

# 114
  • София
Добро ви утро  bouquet.
Рейчо, честита ви годишнина, много да се обичате Hug.
Луси, аз много харесвам Пловдив Rolling Eyes Mr. Green. Може би, защото идвам само на гости Laughing.
А за мъжкия стриптийз - ходих миналата седмица тука в София - пак се убедих, че кълчещите се мускулести мъже не ме кефят Joy.
Присъединявам се към групата на мързеливите и зиморничавите Mr. Green.
Тая седмица почна ударно с малко спане, повече тренировки на танците и днес съм като газена с камион Crazy. Ама пък съм се гримирала Crazy.
Шаферската ми рокля за събота още не е готова. И се чудя дали да не си взема едни черни, високи официални обувки Rolling Eyes. Пък то и време няма hahaha.
Хубав ден  bouquet.

# 115
Ся,..... само да вметна, че ако някой минава през Бургас на път за почивката си и не ми се обади... да му мисли.  smile3516

# 116
ЕЙ ме и мен в цялата ми прелест  Hug

Вече не помня какво съм чела и какво съм писала  newsm78

И аз съм зиморничава. Не ме мързи, но определено напоследък много се уморявам и действам бааааавноооооооооооо.

Честити годишнини момичета, винаги да сте щастливи, усмихнати и обичани.

Взех си изпита с 6 ца  Whistling Карам си колата с кеф, чувствам се като джуджи, когато съм ѝ купила играчка. Тойота Корола Версо е колата, не много голям миниван. Любов от пръв поглед. Обещала съм си, че ще направя хубав и голям подарък на мъжа ми, защото чак сега установих колко търпение е проявил и се чудя как ме изтърпя да си избера кола. Да ви кажа не я и карал още  Laughing каза: "Аз няма да я карам, че като те гледам как лекичко си я караш, а аз не мога така  Joy" Пък аз и пасата дет' е на 20 г. пак така си го карам. Иначе нямаше да ми служи вярно 10 г., че и продължава да ни вози.

Останаха ми да напиша 2 курсови работи и още се мотам, но тази вечер ще напиша едната и събота и неделя другата и се надявам да изляза във ваканция.

Ай отивам да дерзая  Hug Hug Hug Hug на всички.

# 117
Хелоу,лъвки !  Hug
Нямам много време да ви сложа кафе .Аз съм тая сутрин от 4 сутринтта кукуряк. Вчера цял ден на тоя комп, без дзъркели останах, ама по едно време към 20 часа издадох багажа легнах уж казвам приказки на децата, то преди тях съм откъртила,а щях само ги преспа и да продължавам си вкарвам фактурите .  Crazy
Мъжо и той откъртил . Сутринтта станах бодра, аз по принцип няма стана никога в 4 сутринтта, но като има зор ко се прави  Whistling
Сега нахраних бебко и се гмуркам пак в документите .
Лъвки,пЛОВДИВЧАНКИ  да ви питам някоя не иска ли  домашна котка  да гледа .
Вчера мъжо ми каза, че един негов приятел се развеждал, жна му си вдигнала партакешите   заради друг, и те имаха котка много голяма рижава, улична порода, но от бебе на 2 месеца си е гледат у тях, вече е 4 годишна .11 кг, много яде хахах Mr. Greenдобра е и не прави поразия, та сега неговия приятел ни накара да пуснем обява, че котката се ПОДАРЯВА .Ако искате котак  мъжки е и кастриран също, кажете .
Хубав ден, мацки.
чао за засега .

# 118
Добро утро! Hug

Ся,..... само да вметна, че ако някой минава през Бургас на път за почивката си и не ми се обади... да му мисли.  smile3516

Имах идея почивката ни да бъде в Бургас, но мъжа ми я отхвърли. Не искал в голям град, каква почивка щяло да бъде. Crazy

Луси, дай повече инфо за тази оферта.
Аз иначе се спрях на една за Черноморец. Още я обмислям. Rolling Eyes

Без мъж съм. Водих Н. на градина, довечера ще го прибирам, ще го карам у сестра ми и ще ходя нощна. Whistling

# 119
  • Варна
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт