Жената Лъв - 69-та тема

• 32 802
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
brilqntina, здравей!

Хобито ми е от времето когато бях студентка, имаше много години застой и от една година насам шия усилено.
Научих се сама да шия и до сега се чудя дали шия правилно или не  Embarassed, но се получава. Wink

Има тема тук която можеш да следиш : 
Скрит текст:

# 196
 Hug

днес сме малко по-добре,но се оказа,че има проблем с кратковременната памет - примерно не помни,че вчера съм била там и сме говорили,но пък стари неща и изобщо неща за нашия живот си ги помни доста добре....дано е нещо временно и с разсейването на хематомите нещата се регулират Praynig

имаме голям проблем с хълцането,което се води последица от удара - днес е хълцал 3 часа без да спре,при което ние не можем да намерим лекар да питаме кво да правим,дали е нормално чак толкова дълго хълцане и какво да му дадем.всъщност те му дават едни капки,но за да ни ги дадат ние трябва да намерим някой от тях,а тях просто ги няма!!!!
някой ако знае някакъв лек,който да облекчава подобни състояния да каже,че вече в чудо се виждам,а той излиза извън контрол с това хълцане - глава го боли,корем го боли,изтощава се до крайна степен,изнервя се,усилно му е...страшна работа!

това е от нас за днес,дано вървим в градивна посока занапред Praynig

# 197
  • София

Добро утро  bouquet.
Луси, не спирам да ви мисля Hug. За хълцането не знам, то не е ли вид спазъм newsm78, т.е. да действат такива лекове Rolling Eyes?
Поли, браво на детето за немския Hug.
Вале, не искам да си мисля какво ти е било, добре че всичко се е разминало Hug.
Рейчо, страхотен гоблен Peace, златни са ти ръцете, пу пу Heart Eyes. Пък и доматките добре изглеждат, ще се яде салата Joy.
Аз събота и неделя бях основно на танци, през другото време - реанимация Laughing.
И пак съм с цистит, мисля че при мен официално може да се обяви за хроничен #Cussing out Crossing Arms.
Хубав ден и лека седмица  bouquet.

# 198
Добро утро!

Луси, предполагам си е съвсем в реда на нещата тази кратковременна памет. Все пак мозък е това. Ще премине, не се притеснявай Hug Време трябва, спокойствие и мнооого любов. Пиши как сте днес. А малкото човече как е?
Полинко, браво на Д.! Все такива успехи да жъне и не я тормози с тези наказания де! То не може във  всичко  да е номер едно. Ще я бори и математиката, щом се е захванала сериозно.
Спонджи, голямото човек се бори за повишаване на оценките тази седмица... ще го видим до къде ще я докара. Важно е желанието Wink Доволна съм от детето. Старае се и въпреки пуберския нрав в момента смятам, че се справя повече от задоволително. Пу-пу-пу пък и аз Crazy А иначе се е сраснал с компютъра, то е ясно Laughing Да са ни живи и здрави Praynig
Рейски, гоблена е чуден! А доматките как нЕма да вържат, бре! Колко тетки тук им баем от разстояние Mr. Green
Желая ви една чудесна седмица, изпълнена с много добри новини и усмивки! Hug
Хепи, изпревари ме Laughing Ама сварила съм кафето и аз, та ще го сложа...

# 199
Добро утро! Hug И благодаря за кафенцата! Hug

Как сте всички?
Луси, пиши как сте днес. Hug
Тедко, явно си почивка днес. Малчо на градина ли е? Тая сутрин чета бележка на нашата градина сложена - ако има възможност, децата да не посещават заведението, защото сборната група до началото на септември ще бъде само една. Shocked И ко прайм сЯ? Crossing Arms Н. да е жив и здрав, ще ходи пък. Crossing Arms
Клавче, много гадно с тоя цистит. Sick Случайно тук бях попаднала на една тема, но момичетата се оплакваха, че направо се налага да избягват секса, защото после цистита не им мърдал. Rolling Eyes Една пишеше, че е пред развод, ужас. ooooh! Дано не е хронично при теб, а само недоизлекувано отпреди. Praynig
Норче, гоблена май го бях гледала на картинка, много е хубав ушит. Peace Браво на тебе!  bouquet А дворчето има данни да стане приказно. Flutter
Валерке, добре ли е детето след сиропите? Добре, че се е разминал само с дивеенето после. Whistling

Аз съм нощна довечера. Хладилникът ми пак е празен, но и няма за кого да готвя днес. ММ да ходи да си пазарува нещо за довечера, за дреб имам замразена храна във фризера. Само един хляб ще направя и това е. Crossing Arms

# 200
Полинко, и аз съм нощна Wink На градинка е дребс, да. До края на тази седмица и мисля да излиза лятна ваканция, като батеН Grinning Иначе и те са сборни групи, а сутринта ме сюрпризираха, че може да са още по-сборни от утре ooooh!  Уж, до края на месеца щяха да са така, както до сега Crossing Arms

# 201
Добре е баткото. Размина  се с нищо по-сериозно .
Луси,  Hug Praynig
Аз бях до пазара  за зеленчуци, на кафенце  и през  ДСП за  детските.
Казаха  ми, вече подавам  за двете деца в 1 месец, защото  се били изравнили Crazy
трябва взема бел  от педи  за ваксините  и другия мес. ще ги нося.
Диетата  върви, днес съм осми  ден.
Нещо бавно свалям   тия кг, но  по-добре  бавно,отколоко бързо и после йо-йо  ефект да има.

# 202
Ехо, пишете как сте днес! Hug

Мен ме чака една голяма камара кайсии, които да направя на компоти, за да не ги изхвърля иначе. ooooh!

# 203
Малеее как обичам кайсии, Пол прати малко.  Hug

Луси, как сте?  Hug

# 204
  • Варна
Опиии, добра вечер!
Ко си прайте?
Луси, дано има добри новини при вас! Praynig
Поли, направили компотите? Ако шъ ФърГаш, пусни ги по Екон-та. Laughing
Другите?
Нали съм без мъж тая седмица и не ми стига времето за забавления на компа.  TiredА и дребните вече се изучиха да гледат филмчета и да играят, та съвсем не мога да се доредя до него. Mr. Green
Днес открихме плажния сезон, утре пак ще идем ако не мине котка път.
 Hug Hug Hug

# 205
Кайсиите свършИха. Crazy На комшиите по една торбичка, на татко за ракия, и за нас 20-тина буркана компоти и приключихме. ММ сега ги вари в двора. Аз влязох да изкъпя Н. и да го сложа да спи и ще отида да го видя дали приключва. Тъй че, мацки, за Еконта не останаха. Crazy Но и много бързо преминават.
Н. нещо ми кашля. Май много му дойдоха басейните и сладоледите последните две седмици. Whistling Дано не се разболее, че в събота пътуваме, живот и здраве.

Ей, морските, стопли ли се водата? Дано не се разочаровам много в това село. Rolling Eyes Не сме ходили никога, пък да видим как ще е.

Луси, има ли подобрение при вас?

# 206
  • Варна
Докладвам, днес водата беше много добра за плацикане.

# 207
Докладвам, днес водата беше много добра за плацикане.

И това във Варна. Предполага се, че надолу ще е още малко по-топла, ако времето остане такова. Дано.
 Hug

# 208
  • София
Добър ден  bouquet.

Клавче, много гадно с тоя цистит. Sick Случайно тук бях попаднала на една тема, но момичетата се оплакваха, че направо се налага да избягват секса, защото после цистита не им мърдал. Rolling Eyes Една пишеше, че е пред развод, ужас. ooooh!
На тоя цистит му викат "цистит на медения месец" Joy. Кофти е много, ама ще го борим Mr. Green. Засега лекувам с хомеопатия, пуснах изследвания, дано не се наложи антибиотик Praynig.
Луси, и аз чакам новини от вас Hug.
Поли, аз пресни кайсии не искам, може да пратиш некое компотче, ще ти направя сладкиш Mr. Green.
Довечера съм на фризьор, дали да не стана по-руса newsm78?
Хубав ден от мен  bouquet.

# 209
Ей, морските, стопли ли се водата? Дано не се разочаровам много в това село. Rolling Eyes Не сме ходили никога, пък да видим как ще е.
Aaa добре е вече,... ама май захлаждане го дават другата седмица.

Селото, село като село по черноморието, ние ходим малко след къмпинг Градина основно  на плаж.

Общи условия

Активация на акаунт