Жената Лъв - 69-та тема

• 32 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
.... май захлаждане го дават другата седмица....

Сакън! Ма к'вото, такова. Crazy Ние толкова рано /в сезона/, май само веднъж сме били по морето. newsm78 Дано поне навалицата е по-малка, че нещо не ми се блъска по плажа. Whistling

Клавче, преди години съм правила сладкиши с плодове от компоти, но сега нещо не ме блазнят. Предпочитам плодовете сурови сякаш. Crazy

Времето при нас днес си е направо студено.
Клавче, дано пребориш тая гад. Praynig

# 211
  • Варна
Добър ден!
Ние и днес отразихме плажа. Водата беше много добра, с вълнички, и-де-а-лна.
Клавче, на медения месец викаш? Grinning Ми давайте го по-кротко, де. Шъ земете да се повредите нещо. Laughing
Пол, специално за вас ще е добро времето.
Кам, кво праиш?

# 212
  • София
Ааа, не, Тони, моят не е от това Joy hahaha Joy, за жалост... Mr. Green.
Подозирам, че е от последните репетиции по 4-5 часа, дето висяхме вир вода Crazy.

# 213
Ми кво, на... малкия пак с Т. Не беше боледувал цяла зима и сега миналата семица беше болен и днес пак. ..

# 214
Опаааааааааааа

Не съм спала цяла нощ, Мишо и Кали с вируса - повръщане и разстройство и това след плажа вчера Mr. Green Такова никога до сега не са имали......цяла нощ прах  ooooh!

Днес отидох със страх и лекарства в чантата на работа, че като си помисля и.......пу, пу за сега съм добре и те горе долу.

Пол, сложи в чантата лекарства  Wink

Иначе като изключим това сме добре Mr. Green

# 215
Норче, ужас! ooooh! Дано да е било само това. Вече добре ли са? Ти?

Верно, че и летни вируси има. Whistling Ще сложа аз в чантата, ама то като има да ни хваща... Rolling Eyes

Кам, малкият как е? Дано е нещо моментно. Hug

Утре съм на работа. Май ще лягам. Rolling Eyes

# 216

Кам, малкият как е? Дано е нещо моментно. Hug

Оф, ами още има Т, ще видим утре как е. Дано мине.  Praynig
Пол, вие в самич Ч-ц ли мислите да плажувате, защото там на централния плаж май е доста населено, а съвсем наблизо има много по спокойни.

# 217
 Hug

при нас новините не са много добри Tired последните два дни доста се успива и има някои доста неадекватни включвания...
няма нищо общо с понеделник примерно,когато през по-голямата част на деня беше буден и в доста ясно съзнание.нямам идея това дали се дължи на лекарствата и системите,или просто нещата не вървят в благоприятна насока...
скенерът,който трябваше да се направи днес или утре се отлага за неопределено време,което вече ме извади извън нерви и в общи линии нещата не вървят добре ooooh! хълцането продължава да си ни тормози,но поне днес то ни пропусна Whistling

ох,силно се надявам скоро да мога да се включа с хубави новини Praynig
на прага на силите си съм,а майка в петък си тръгва и тогава вече ще ми се стори,че съм се пренесла в ада Tired

Камче,мернах че сте болни,бързо оздравяване и на вас Hug

# 218
Lusi, благодаря, а на вас много сили и търпение.  Hug Има една фраза, която обичам да си казвам в трудни моменти: "И това ще мине". Настоявай да му направят по скоро скенер, и ако се налага операция да я направят, а не да се туткат.... Нямаш ли кой да ти помага?

# 219
Луси,  стиснати палчета   и дано скоро се похвалите с добри новини
Настовай  за скенера, как може тка бе, да отлагат  #2gunfireужас ,чак се ядосах.
Камче,  бързо оправяне  на дребното.
То  така  по морето с тея вируси, тц
Дано тези който заминават  им предстои заминаване на море,да не се срещат с тея вируси.
Ние сме добре, аз бач .Бебко слуша.
Баткото щастлив, вчера  му подариха говорещата  котка Том.
Сега все едно,че си имаме папагал у нас.кой квото каже и котката  почва  да повтаря.
хубав ден на всички   bouquet

# 220
 Ето ме беее, кой каза, че ме няма  Crazy  Поизгубих се малко, но имах натоварени месеци, така да се каже. За 2 седмици, обиколих целия квартал и след работа се срещах с различни луди, за да избирам квартира, после местене, сега работата далеч и гоня автобуси, прибирам се, магазина далеч - ходя да пазарувам по два пъти, за да не мъкна всичко наведнъж и после съм гроги... Сега вече имам повече свободно време, защото дойдоха отпускарските месеци и не ходя всеки ден на работа. Това общо взето се случва напоследък с мен. Mr. Green
 Вие как я карате?

# 221
Здравейте малко преди лягане! Hug

Лусинко, не унивай. Дано се пребори твойто мило. Стискам силно палци след влошаването да започне бързо подобрение! Praynig
Камче, оправи ли се малчо?
За плаж идея нямам. На място ще видим къде ще ходим. Я ми драсни на ЛС телефонният си номер, че може да се наложи да ти звънна за акъл. Crazy
Гери, здрасти, душко! Hug И при вас екшън. Няма скука, викаш. Whistling Пфу, няма лесно никъде значи. Crossing Arms
Отивам да полегна, че съм изморена. Надявам се утре всички да се отчетете с по едно кафе на закуска. Crazy

# 222

Камче, оправи ли се малчо?

Още не е, ама се надявам утре вече да няма Т

# 223
Добро утро!

Пожелавам на всички вас, днешният ден да донесе много положителни новини, емоции и преживявания, особено на теб ЛусиHug

Пол, обади ми се по някое време да се чуем днес, ако имаш възможност де.

# 224

Хубав  ден на всички  Лъвки !

Аз  ми е много положителен деня, днес ми е 12  ден от диетата  и съмминус 3,100 кг надолу. Heart Eyes
днес го карам  на плодове .Вчера бях на вхд и яко се освиних с един шоколад и арменски сладки .
 Crazy
Луси, има ли добри новини ?
Гери, добре дошла,честита нова квартирка.
аз  тука едни банки  осчетоводявам.и вчера като се запънах на място,не ми се равнява тва салдо и трия и гледам,и пак на ново и неееееееее ще Joy
Хеле  по едно време, не знам на кое оглеждане беше видях,че съм  обърнала  цифрите  hahaha, оправих си грешката  и така днес  ме чака  още 2 месеца  банка .
После ще мисля вечеря на домашните ми любимци.
Чистенето,къщата ми е  леш,ама събота и неделя  викам поизчистя малко,че от деца,домакинтво и работа време не остава.

Общи условия

Активация на акаунт