Как сте, всички? Аз вчера почнах работа. И вече имам чувството, че стана традиция всяка година по това време да стават радикални промени там.
Една колежка ще бъде натирена съвсем заслужено, и пак ще търсим нова, втръсна ми вече. 
Н. и вчера ревал на градината. Ей, всяко лято с тези сборни групи историята се повтаря.

Тедко, много точно си уцелила - зора им на госпожите е да ходят максимално малко деца.
Чудя се какви са тези техните отпуски, и защо трябва да ги вземат целите наведнъж.
А през учебната година пак си отсъстват периодично. Валерке, браво на момчето, да тича от здраве и вие след него!
Сега няма спирка, ама ти си знаеш. 
Между другото имам от онова цвете, дето го спомена, за разсаждане. Сигурно ще трябва да го сложа поне в пет саксии.
Какво ще ги правя, не знам. Таничке, аз като стоях в къщи бременна, що манджи изпонаправих като се сетя.
Тоя форум е голяма зараза. 
Норче, това за събуждането не го разбрах.
Просветли ме, плийз. 
Аз вечно като някой синоптик, но времето пак е много приятно, поне тук. Слънчево, но прохладно засега, подухва вятър. Може да изляза с децата.
За закуска направих един ябълков сладкиш, но без ябълките, че нямах. Н. това поиска. Още не сме закусили. То обед стана, пък за обед май нямам ядене.

Клавче, да си изкараш най-приятната мързелива отпуска!

сама рок ен ролллллллллллллллллл