Жената Лъв - 69-та тема

• 33 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Ето я и моята почерпка за вас - по една принцеса за всяка принцеса Wink Heart Eyes

Благодаря за хубавите пожелания,да ви се връщат Hug

Честит рожден ден и на теб,скъпа Тони!Бъди жива и здрава,все така прекрасна и много обичана от всички около теб!Весел празник на цялото семейство! Hug

Честито на патерици на всички,които имаха празници последните няколко дни и специално на Реа!Бъдете живи и здрави и много,много щастливи! Hug

# 421
В темичката ни от дни няма изтрезняване Mr. Green Joy.

Joy Joy Joy Ти пък сега дни, то ще е така цял месец  Joy

Честит рожден ден на Еличка, Тони и Луси!  Hug Hug Hug Желая ви весел празник и бъдете много здрави и обичани  Hug

Аз като Джулката броя дните до отпуската. Най-хубавото е, че моя мъж заммина командировка днес и утре като се връща ще ми доведе и детенцето. Та ще си пътуваме от Сф и няма да правим безумни гимнастики с пътуване до Троян, с преспиване там после до морето  ooooh! бях се изприщила от комбинации и маршрути и само при мисълта, че мойто повръщащото ще трябва да изтърпи 50 км. обратни завои, без място за отбиване.

Хубав ден.

# 422
Охо, я гледай какво става тук  Flutter

Момичета - кокичета - Тони, Луси - бъдете здрави, усмихнати, добри и много щастливи! Радвайте се на живота!!!

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 17:02 от Реа

# 423
Ауууууууу и аз искам такъв подарък пък  Whistling

Рейче, мога ли да го получа предварително, че тая вечер съм сама  Mr. Green

# 424
ОООО, Хая, веднага ти пращам няколко. Чантите са пълни със секс играчки Joy

Скрит текст:

# 425
Еййййй, ненаситници такива! Mr. Green Имайте милост, отивам на работа Crossing Arms Whistling

# 426
ОООО, Хая, веднага ти пращам няколко. Чантите са пълни със секс играчки Joy

Скрит текст:

Whistling Ей сега се прибирам и ги почвам един по един  Mr. Green

Еййййй, ненаситници такива! Mr. Green Имайте милост, отивам на работа Crossing Arms Whistling

Аз обаче се прибирам и няма ни мъж ни дете  Joy

# 427
  • Варна
Благодаря ви,момичета! Прекрасни сте! Обичам ви! Hug

# 428
Тони и Луси ЧРД вече със закъснение, докато почна да пиша и станало утре, та да сте живи и здрави, много щастливи и обичани   bouquet

# 429
ЧРД  на  Стефка  К. да  е жива и здрава  и много щастлива !  bouquet

Ние сме добре .Едно и също при нас ,нищо ново. Г на ясла,ММ на бач,аз на бач малкото бебе. Mr. GreenНяма да готвя,че имам  от празника още манджи, но може спретна едно кремче с кафе ,че баткото и мъжо много обичат кремчета да си похапват,мляко с ориз,грисчета.
имам  домати доста,може направя доматен  сок за зимата,ама като нямам мелачка за люспите на домата се чудя, дали пак ще стане ?
 Whistlingхайде  хубав ден ви желая.

# 430
Стефка чрд да си жива и здрава, много щастлива и обичана   bouquet

# 431
  • София
Добър ви ден  bouquet.
Заграбихте мъжОвете и сега няма кой едно кафе да сложи Joy hahaha Joy.

Палавници... Mr. Green Joy.
Честит рожден ден на Стефка, да е здрава и щастлива  bouquet.
Аз тая нощ никак не спах... Един комар ми скъса нервите, жега ми беше, нервно Crossing Arms. Ще каже човек, че скоро остарявам Joy.
Хубав ден  bouquet.

# 432
Дoбро утро!

Полинко, губиш ми се нещо... Всичко наред ли е?

# 433
  • Варна
Добро утро!  Hug
Аз съм без деца и без мъж. Не знам да се оплаквам ли или да се хваля. Mr. Green

# 434
Тони, пак релакс ти, а ? Това си е пълна почивка  за мен без деца.
Аз вчера тръгнах да ход на зъболекар , сега ще си правя панорамна снимка и почвам.Старата зъболекарка как ми развали зъбите, ако е видя, ще е отрепа ви казвам.
Новата ми зъболекарка вика,как  така ще ти лекува зъб  и ще  ти  слага коронка  без снимка да ти прави.

има и кадърни има и некъдрни. Винаги ще има такива  който разбират от работата  си и такива който не разбират. Дано поне тази новата излее  дорба, за сега имам  оправени 2 зъба от декември  не се оплаквам,дано остана доволна .Сега ще се чудя какво ще готвя и после сядам да работя.
Мерси за кафето . Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт