Жената Лъв - 69-та тема

• 33 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • ПЛОВДИВ
Добро Утро Скъпи Мои  Hug kiss dancing Heart Eyes
И сега идва ред на една скромна почерпка, че днес имам нещо като Рожден Ден  Blush Mr. Green

# 481

Фрапенце, чрд !Жива и здрава,много щастие и успехи !

Теди уцели така да знаеш, а ние тук първа страничка през м. август ни е
като Отче наш - всяка сутрин  , редовно , без пропуск.

Реа

хаха, много верно . Mr. Green

# 482
  • София
Добро утро  bouquet.
Фрапенце, честит рожден ден  bouquet. Желая ти безкрайно много щастие, любов и здраве  bouquet. Прекрасни мигове в новия дом, а, когато си пожелаеш и един по-нов Joy Hug.

Тедико, аз съм на 13.08 Mr. Green. А като прочетох, че имаш рожден ден, се сетих, че вече съм ти честитила и си викам - егатиии, как пак се изложих Joy hahaha Joy.
Сутринта ходих на фитнес, втори път за тая седмица Mr. Green. Дано се задържи тенденцията, много е свежарско Mr. Green.
А вчера обикалях по магазините - 2 поли и едни ниски обувки Crazy. Като оправдание ще изтъкна сатурновата дупка и, че едната беше 15 лв Joy. Приятелката ми подари подаръка за рождения ден - парфюма, дето си бях харесала Mr. Green. Нямала търпение да чака Joy.
Такива неща при мен Laughing. Желая ви хубав ден и усмивки Hug.

# 483
Здравейте мацки, искам да честитя рождените дни на всички които съм изтървала и на тези които им предстоят рождените дни   bouquet Да сте живи и здрави, много щастливи, много обичани и всичките ви мечти да се сбъднат   bouquet  bouquet   bouquet

Ние с ММ и пухчо сме на почивка в Хисаря и нямам много време да сядам на компа Simple Smile Като се завърна в Русито ще дам подробен доклад  smile3534

# 484
  • Варна
А добър ден!
Фрапе, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, много любов и много късмет! Hug
Тедко, и аз се ФанАх вчера. Гледам, Спонджи ти честитила и викам да не остана по-назад и аз в кюпа у ФейсО. Joy
Ние преди час се прибрахме. Сега чанти, багажи, пранета. Twisted Evil Ама, нема как, всяко удоволствие се заплаща. Mr. Green

# 485
ахаха,Тедко,само ти се чудя как успя да вържеш така хората като ни ядене,ни пиене си им предложила,а само един зИлен  Mr. Green Laughing

Хепи,и аз като теб - гледам У фейса Спонджи и Тони честитили на Тедката и си викам абе и аз наскоро честитих даже и картичка турнах,та сега пак ли бе Joy

айде сега на истинския РД - Фрапенце,честита да си!Бъди жива и здрава,много успехи в бизнеса и личния живот!Весел празник! Hug

ние сме една идея по-добре,тези дни ни предстоят доста прегледи на ММ,но се надявам резултатите вече да са по-обнадеждаващи Praynig
иначе на 16-ти ще пътуваме за Враца(няма ли някой по тези земи Thinking)за 3 дни на гости на леля ми,а на 19-ти заминавам на море с брат ми Whistling само се моля този път да не ми излезнат криви сметките и да мога да почина като хората Praynig това ще ми бъде първата съзнателна (за В.) раздяла с детето и ми е леко притеснено,но се надявам нещата да се получат...

Тони,изтървала съм аз,вие къде бяхте,някъде на почивка предполагам Party а че след всяка такава е кофти,две мнения по въпроса няма Wink

# 486
Фрапенце,  hbday bdbaloni happy bd Желая ти много хубави подаръци, здраве и любоФ.
 happysmile, ти си с брат ми, и той е на 13.08. - Убав човек  newsm03.Ама е много яко да ти подаряват разни неща, нали?
 Lussy, късмет и дано да си починеш на почивката  Simple Smile  newsm10

# 487

Добро  утро ! Да кажа  жива съм, след  вчерашния зъболекар. Въобще не разбрах,че зъби ми вади,всичко на всичко за  10 мин.със  слагането на упойка  и изчакване.
Сега пия кафе и  след малко се залавям  да работя,че като гледам   колко папки са се събрали  на бюрото  и ми става зле... Joy
Няма да готвя, мъжете ми имат  от снощи, азще съм на кисело и прясно мляко тея дни,че ми е трудно да ям на една страна. Blushще се мъча докато ми заздравеят раните. Mr. Green
Днес  няма рожденници  Heart Eyes Heart Eyes
Луси, радвам се,че сте добре  и  приятна почивка .
А, ти от кой квартал  на Пловдив си ? Полинчето разбрах,че е от ХР.Смирненски, само теб съм те пропуснала  от дека си  Mr. Green
Запасисал съмсе тука с аулини и аналгини,че  ако ме заболи да пия,но засега държа фронта,упойката снощи  късно ме отпусна,но не ме боли,може се размина и без пиене на аулин и аналгин. hahahaставам храня дребното.
хубав  лъвски  ден  Heart Eyes

# 488
Ееее, ама как ви изненадАх Laughing Hug
Фрапенце, да си жива и здрава с малко закъснение! Много любов и красота в живота ти да има!   bouquet

Днес  няма рожденници  Heart Eyes Heart Eyes

Ммммм, сигурна ли си smile3506

ахаха,Тедко,само ти се чудя как успя да вържеш така хората като ни ядене,ни пиене си им предложила,а само един зИлен  Mr. Green Laughing
А де!  Mr. Green Зелен, зелен ама е за рожден ден Laughing
Весело и много приятно да си изкараш, Луси!
Хепи, Брилянтина, вече ви има на 1-ва страница!

# 489
Добър ден!

Фрапенце, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти всичко което си запланувала тази година да ти се случи без трудности!

Ще имам гости в неделя за няколко дни и голямото чистене започваааааааааааа Mr. Green

Трябва да си купувам прохосмукачка, но нямам идея каква.....моята издаде багажа след 8 години тежък труд  Mr. Green

# 490
  • Варна
Добър дееен! Кво прайте?
Рейче, моята е такава http://www.technomarket.bg/files/ARTIKLI/09030389/image_thumb_600.jpg. Купувана е преди 7 години. Работи перфектно, само бях видяла сметката на маркуча, но си го сменихи сега е 6. Също съм добри впечатления от Zelmer http://imgrabo.com/pics/deals/cached/dealimg-5f648ff41768d3d74a4 … edb06fdf0aca.jpeg.
Луси, бях с децата няколко дни на балкан. Както се изказа баткото - Тази нова къща мноого ми харесва!  Joy

# 491
О, Тони, много ти е готина прохосмука  Laughing

Аз вече си имам нова, даже и изчистих къщата, ето това избрах: http://www.technomarket.bg/products/09037650/philips-fc-9071-01

Хук, фръц  newsm18 newsm79

# 492
Тедико, много благодаря!  Hug

# 493
Привет на всички  Hug

Благодаря ви за хубавите пожелания  Hug Hug Hug

Теди, Фрапе, Джес, честити ви рождени дни, много здраве и много любов ви пожелавам  Hug

Ние бяхме на море, вчера следобед се завърнахме. Сещате се с какво се занимавам в момента. Багаж, пране, гладене, прибиране. В къщи бомба е паднала. Трябва да пазаруваме, да готвя, а в понеделник съм на работа. Установих, че са ми нужни 3 дни преди отпуска и 5-6 след нея  Mr. Green

Пожелавам ви един много хубав ден, а аз отивам да водя джуджана в джъмбо  Mr. Green

# 494
  • Варна
Добъъър дееен! Хайде, чакам ви!  Hug

Честит рожден ден, Рени!

Общи условия

Активация на акаунт