Жената Лъв - 69-та тема

• 33 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
ООООО, айде добър вечер и от мен  Hug

Аз съм добре, още сме младоженци с ММ  Heart Eyes Crazy, ама то вече не е като преди, щото децата ни са големи  newsm45 Грижите не са такива каквито бяха когато бяха малки.
Едно време бързах да пораснат, а сега вече.......искам да са малки  smile3537

Миналата събота бяхме на рокерски събор с мотора в Шабла, тази сме в Разград  ooooh! Mr. Green а по другата във Велико Търново  motor

Около мен нищо интересно друго, а при вас?

# 466
Теди, нали пише  на 1-ва  стр.,че си на 02,08 Shocked
да си жива и зрдава, щом си днес .  bouquet
ОТ ВСИЧКО ПО-МНОГО  ,АМА НАЙ-ВЕЧЕ  ЛЮБОФ  ТИ ЖЕЛАЯ И ЗРДАВЕ!!
Аз нали тръгнах  на зъболекар да ходя. Ми каръка като си е карък....ходих за панорамна снимка вчера,тя не излезна хубава,върнах  се пак на ново,от там пак при доки  и тя ми вика тая снимка е е бяла нищо не се види на нея,пак  при рентгеноложката,офф...и една жега и пот се лее  от мен Whistling,ама азз съм си виновна щот не си запалих колата,ами викам то близко ,близко,ама....
 Mr. Greenнакрая тая от рентгена ми върна парите, и отидох в един център,та правих нова.Днес пак на зъболекар  изчисти ми зъбния камък.
Утре  ще ми вадят  мъдрец  и един зъб 6  имам гранолом на него ,после мост ще правя.
и пак да се оплача  от  старата зъбарка като ми правила един 4 зъб забравила  инструмент  вътре и се счупил и сега новата зъболекарка ще се чуди  как ще го вади. но това  по-нататък.утре ще ми вадят зъбите и се подготвм психически. ooooh!
хайде,наздраве от мен с биричка .

# 467
Вале, ми на 2.08. съм Laughing Така исках да ви присламча на раздумка Crazy Благодаря ПАК за пожеланията Hug
Рейски, нали? Пораснаха хлапетата, като ги няма едно празно вкъщи Rolling Eyes Живи и здрави да са!

# 468
Дека сте, бре?!
Айде да ви почерпя, днес имам рожден ден Mr. Green Whistling
Хепи, ти що си под прикритие? Нямате на първа страница Thinking Я да ми подшушнеш тайно кога беше Hug
Два дни съм на работа и после отпускааааааа Grinning Ще правя ремонт!
Наздраве!

Хитър номер!!!  Twisted Evil
Преди време във ФБ имаше едно момче, пише че се казва Здравко Желязков, роден еди кога си. И всички честитим на рожденика.После ми писа,че това не му е датата, а еди коя си. (не разбрах защо така, но явно си има мотиви. След това трябваше да свършим една работа, трябваха ми имената му. И аз нали ги "знам" казвам ги на колегата, той се пошегува да не е Здравко Стоманков Желязков  Simple Smile .Идва въпросния man и си дава данните и представете си изобщо не е Желязков  Joy .Станах за смях. Изобщо не знам това защо ви го разказвам!
Скрит текст:
Сдърпахме се пак с ММ и ми е гадно.Скоро и двамата се рожденици, от утре трябва да мисля какво.Ако имате идеи, казвайте!

# 469
ахаха, Теди   глей кви ги правиш.хахах hahahaаз пък повярвах,че си днес .
 Mr. Greenмоите  дечурлига още са малки, ама толкоз дива като са заедно,че не ми се говори.
Каква съм жаба  изпих  1 литър  бира и още се наливам,аз  и а утре щот след  ваденето на зъбите няма мога нито ям,нито пия иси наваксвам  в аванс с бирата.
Пък и една жега, не се диша Mr. Green

# 470
Брилнтина, не се ядосвай ! Ще се оправите .Мале, ама вие два Лъва ли сте ?
Какво искаш като идея за готвене лида ти дадем, или идея за подарък ?
моя мъж  е октомври,но от сега го замислям.Мисля,да поканя приятлите му от Ямбол за рд,без той да знае да му спретнем един купон, сигурна съм,че ще хареса,но да дойде октомври ще го мисля.

# 471
Брилянтина, не се ядосвай ! Ще се оправите .Мале, ама вие два Лъва ли сте ?
Какво искаш като идея за готвене лида ти дадем, или идея за подарък ?
моя мъж  е октомври,но от сега го замислям.Мисля,да поканя приятлите му от Ямбол за рд,без той да знае да му спретнем един купон, сигурна съм,че ще хареса,но да дойде октомври ще го мисля.

да,два лъва сме: има моменти, в които никой не може да ни "бутне", но има моменти,в които не мелим брашно грам, мъка...
Идея за подарък ще искам.Аз грам нищо не се сещам и не знам,помагайте. Whistling
Той е на 34 (ще става де), обича коли.

# 472
  • Балчик
еееееееее Теди като лъжеш така сладко , ти да видиш аз какъв поздрав ти спретнах във фейса , дано не се обидиш ,    bouquet скивах и аз на 1 - ва старница ,но тази вечер ми е едно такова....докачливо.
ММ и на мен ми се понацупи , че съм се разлигавила  Mr. Green

# 473
идея  -торта  кола с любимата му марка. Mr. Green
или някакъв аксесоар за колата му знам ли-стелки, сд,едно измиване на автомобила,малко трудно нещо с автомобил.илинещо което много харесва....примерно моя мъж иска много да иде на Хавайските о-ви,хахах  дали,ама на  дали ще иде.Та за неговия рд мисля хавайско парти у дома да правя, с приятелите му  балони от палми ,и т.н.  
той на коя дата е, а ти кога си родена,че не те пише на 1 стр newsm78

# 474
Спонджи, как да се разсърдя, бре! Я гледай как ви посъбрах! Заслужава си! Аз затова сложих този  Mr. Green емотикон... мислех, че ще се усетите tooth

ММ и на мен ми се понацупи , че съм се разлигавила Mr. Green

Е, то това е редовно и у нас Whistling Laughing

Брилянтина, този номер го бях спретнала без да искам на свеки с една моя позната... с имената. Аз съм си я прекръстила и все така си й казвам, а свеки си мислеше, че така се казва и я потърсила. Естествено й казали, че такъв човек няма и после ме гледаше ей така Sly Още се хиля, като се сетя Laughing

# 475
  • Балчик
Теди уцели така да знаеш, а ние тук първа страничка през м. август ни е
като Отче наш - всяка сутрин  , редовно , без пропуск.
Ама като си рекла , че имаш рожден ден .....  Joy

Реа ко викаш - мотори , бензин в кръвта , вятър в косите , любов
и още нещооо  Hug

# 476
Хей, благодаря за идеите.Хареса ми тази с торта-кола  Thinking .
Е , не е казано,че тематиката трябва да е автомобили,ама май само това харесва.
Той е на 17.08, а аз на 21.08  Flutter .
Tediko,смешно си е  Simple Smile .

# 477
ооооооо, мъжа ти е с мен  и аз съм  на 17,08  Party

# 478
ооооооо, мъжа ти е с мен  и аз съм  на 17,08  Party
супер, като следя темата, ще те следя и теб дали си приличате  Laughing
аз вярвам в зодиите, и разбира се смятам,че наше "ЛЪВСКО" лошо няма  Peace
Мен ще ме сложите ли на първа страница? Blush

# 479
Трябва  Теди да те сложи,че тя май е пускала  тема.
Аз  също вярвам  много на зодии. Whistling
[/quote]
супер, като следя темата, ще те следя и теб дали си приличате  Laughing
аз вярвам в зодиите, и разбира се смятам,че наше "ЛЪВСКО" лошо няма  Peace
Blush

[/quote]  това  за Лъвското е вярно . Mr. GreenАз да ти кажа с две думи за мен - голяма купонджийка съм, човек с широки пръсти, инат  голямммммм,като кажа голям,голям.трябва да е винаги на моето иначе ...лошо Mr. Greenобичам  много  да готвя също. bowuu
хайде лека от мен .че с тая бира  ми се преспа .пък и утре ще ми е тежък ден все пак ,дано не умра от страх  докато и извадят тея гадни зъби Mr. Greenголяма съм си базла

Общи условия

Активация на акаунт