Жената Лъв - 69-та тема

• 33 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
О, Фрапе, как я караш? Hug
А на нас ни предстои да пооправим една гарсониера, която взехме под наем за Д. Дано всичко е ок. Засега сме много доволни от избора и от цената, пък да видим. Thinking

# 451
  • ПЛОВДИВ
О, Фрапе, как я караш? Hug
А на нас ни предстои да пооправим една гарсониера, която взехме под наем за Д. Дано всичко е ок. Засега сме много доволни от избора и от цената, пък да видим. Thinking
Оооо Полинце  Hug Hug Hug
Как да я карам, просто тази година ни е година на местене ама му се види края и на всичкото отгоре трябва да си стегна д****о да си напиша дипломната работа  Crazy. Иначе с ММ направихме вече 2 години и 3 месеца и сме си супер.  Blush

# 452
Фрапе, що се местите?
А за дечица мислите ли с твойто мило? Flutter

# 453
  • ПЛОВДИВ
Фрапе, що се местите?
А за дечица мислите ли с твойто мило? Flutter
Ще се местим, тъй като стария апартамент се продаде а и ни стана тесен иначе отиваме на нов и по-широк.  Grinning Мислим и за дечица с ММ, но първо искаме да си стъпим на краката финансово и да не зависим от родителите си.  Wink

# 454
Живот и здраве всичко ще си дойде по местата! Peace

# 455
  • ПЛОВДИВ
Живот и здраве всичко ще си дойде по местата! Peace
Така си е, Полинце, ние не бързаме както някои мои и негово връстници а искаме да си походим известно време.  Wink

# 456
  • Балчик
Добро утро и от мен девойки !

Поли и аз рано рано се надигнах тази сутрин.
С тези летни отпуски и ваканции, много се олежавам,
а много ми е гот , когато се събудя рано , целият ден
ми спори , а не както сега 8 - 8.30  Shocked , от девойка
не съм спала до толкова късно.

Варя леща за обед , за закуска на ММ му приготвям палачинки.
Имам задачи в офиса днес и ще отскоча, а трябва и да го почистя,
че в момента там е след студентски купон все едно. - Бутилки , чаши и
хартии.  Mr. Green

Фрапе чудно - нов дом , да сте живи и здрави и с дечица да си
го напълните.  Heart Eyes

Сина е още на Балчик , започнал на фитнес да ходи с негов френд от Пловдив
 Joy , много ми са смешни тези чуждици. Към средата на месеца и аз ще
преселя за седмица на морето, но без моя френд , че все пак някой трябва на работа да ходи. Laughing

Хубав ден девойки и много любов ви желая.  Hug

# 457
  • ПЛОВДИВ
Добро утро и от мен девойки !
Фрапе чудно - нов дом , да сте живи и здрави и с дечица да си
го напълните.  Heart Eyes
Само да уточня, че за сега живеем отделно с ММ а се местим моето семейство: баща ми, майка ми, брат ми и аз.  Wink

# 458
Люско, май му хареса на твоето момче в Балчик? Crazy
А моите едвам ги завлякох на бабин дом. ooooh! Отвикнали са просто да ходят там. Нашите като са все на работа, а и нещо не им се остава в къщи още. Rolling Eyes
Щерка ми и тя започна "да ходи" на фитнес. Crazy Плати си такса за един месец, и оттогава е ходила към два пъти май. Mr. Green

# 459
  • Балчик
ооо Фрапенце моля за извинение  ooooh!
ожених ви , че и деца вече си имате... еее не ви мисля
лошото  Peace

харесва му на Балчик  Поли,
въпреки , че го държат здраво с дисциплина.
Моята майка винаги е била строга и с мен , сега
и с него. 

# 460
Добър деееен!
Какво си правите неделно?
Спретнах една баница, квася мляко и може да полегна... ей така неделно Grinning
Ходих навън с колелото на М. да му пробвам новите спирачки. Невероятно положително ме зареди карането! Как не съм се сетила по-рано?! И без това не го кара, смЕтам да поправя тази грешка smile3508
Едно обедно каЙве да ви спретна с нещо разхладително, а? А? А? А? Laughing

# 461
 FlutterДобър  Дан !

с  едно кафенце, защото  на мен още  ми е морско,нищо,че се отрепахме от път за един ден на морето . Heart Eyes
Хванахме малко тенче, от бели леко червени. Mr. Green
Ние по принцип бяхме на Росенец  и хотела там,но вечерта  приятели  на мм  дойдоха  късно  от Ямбол.С триста  зора  си намериха  на Черноморец  за една нощ  квартира.И ние останахме там да спим,щото до 2,20  бяхме на кръчма  Mr. Greenи дяцата  и те с нас,много  се умориха.
След  14  август  може  пак  да идем за 2-3 дена. Моя мъж  няма отпуска  и единствиния начин е за петък,събота  и неделя на море. Whistling
Г  много  хареса морето,хич не искаше да излиза,докато  К рева  в морето.
Вие как  сте ?
Танчето не е писала,сигурно вече не е 2 в 1,че края на  юли и беше  термина. Blush
Довечера  съм на зъболекар  и следобед ще ходяя да си правя  снимка.
Сега ще сеядам и аз да  работя,че ей го  14-ти като нищо ще дойде.Снимки съм  качила  на фейса,даже чакам тея дни още доста снимки д ми пратят  и да си ги кача  Mr. Green

Магистралата е много хубаво нещо. Ама  софиянци  си мислт,че са богове на тая магистрала  карат с по 200 км Shockedи като искат да минт ти светт с фароте,ту от къси на дълги и обратно тц.тц.тц.....
Ние само от Бургас  до Ямбол  на връщане  карахме с 170  и за 25  мин.го взехме направо  ми настръхна косъма  докато караше мъжо SickМного кофти  нито бензиностанция, нито тоалетна  тцццц. Joyставам,че  бебко трябва  да яде.
хубав ден

# 462
  • ПЛОВДИВ
Добро Утро и от мен на лъвска банда  Hug kiss
Вале, благородно ти завиждам за моренцето, че мен тази година май няма да ме огрее  Hug Tired
При мен положението и със всеки изминал ден все по-малко се изпразва стария апартамент и хем ми е едно леко тъжно, че в него ми мина детството, хем ми е едно щастливо, че отиваме на по-широко и новичко и това около РД-то ми  Sad Party

# 463
  • София
Добър ден  bouquet.
Вале, друго си е да се топнеш в морето, а Flutter Hug?
Фрапенце, голям зор е докато почнеш дипломната, но после какво облекчение е Whistling Joy.
Много хубави моменти ви желая в новия дом Hug. И аз не живея с приятеля си, между другото Joy.
Сутринта станах рано и отидох на фитнес, друго си е да ти почне ударно деня Laughing.
И като стана дума за фитнес, Поли, на щерка ти може да и е малко скучно Thinking. Има ли кой да и показва? Сама ли ходи?
Не ми се пише тия дни, едно ми е такова...
Хубав ден  bouquet.

# 464
Дека сте, бре?!
Айде да ви почерпя, днес имам рожден ден Mr. Green Whistling
Хепи, ти що си под прикритие? Нямате на първа страница Thinking Я да ми подшушнеш тайно кога беше Hug
Два дни съм на работа и после отпускааааааа Grinning Ще правя ремонт!
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт