Жената Лъв - 69-та тема

• 33 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
ехо  Hug

мерси за съветите за "рядкото щастие",ние обаче май минахме на другата гара Mr. Green то от много  илачи,че накрая няма нищо Whistling
сега обаче съм с друго притеснение (нали все трябва да има нещо да ме дълбае Twisted Evil) - пишка по 2-3 пъти на ден мах. и урината е доста мътна,а уж пие течности.дали не е редно да пусна контролно една урина да видя за кво иде реч,въпреки че се притеснявам,че резултатите така и така няма да са ок,да не си вкарам нови филми в главата,че вече нямам нерви за нищо ooooh! някой да е имал подобен проблем и да знае нещо по въпроса Thinking

иначе за Валерия отдавна съм я признала,че и тя е с един късмет като моя Tired дано се оправят бързо дечицата  Hug

Полче,дръж ни в течение за Н. Hug

Хепи,хубаво СПА  Wink

Тедко,вие ходихте ли някъде на почивка,че ми се загуби по тъча в последно време Thinking

п.п.ууу,втора страница започната от мен...поне да бяха започнати с хубаво Mr. Green

# 631
ЗдрастИИИИИИИ Wink
Луси, мисля че в тези жеги течността, която приема излиза като пот. Повече течности трябва и то вода, а не сокове. Разсъждавам си просто... Отпуска бях, да. Ходих на вилата при децата. Нищо особено, но за мен беше прекрасно. Нищо, че свеки ме ядосва...
Вале, да се оправят бързо децата Hug
Полинко,  Hug

# 632
Мацки идем  си от доки  баси и късмет дето вика  Лусито  Tired
Калоянкато почна вдига 38,2-38,9  следобеда,сложих му  свещичка  в 14,30,бре до 15,30  не сваля ви казвам  ,ужас,ужас !
15,30  дадох хексалгин  6 капки според кг,щот звънях на доки, и тя вика,ако искаш ,ако си притеснена  ела  да пуснем  рентген снимка  за всеки случай,ако не утре щом имаш час .
Дадох  хексалгин -пак 38,9  .Звънах на съседката  оставих  й Г и дим да ме няма до дкц-то.
Няма ви казвам  къв крос ударих  с количката до там.Отивам  доки го намокри  с вода,качихм за снимка,снимаха го  и познайте, уж 10 щеше стане снимката ,то 45   отидоха .
Снимката  доки каза,всичко е ок,понеже се съмнявала за пневмония,но не е това всичко е ок .Продължаваме с Клацид  , ей сега му дадох е няма такъв рев и не искада яд цял ден-1/2  бурканче попара от сутринтта, и към 5 един банан,сега му направих пилешка супа,ама не иска зъби го мъчат видях днес и долния кътник едния е пробил и тея дни и другия ще пробие от другата страна,яко го мъчат хайвана тея зъби, не ми се мисли  като тръгнат кучешките да излизат  Whistling
Сега няма Т от 2 ч и 1/2  дано не вдига вече  Praynig

# 633
Здравейте! Hug

Валерке, как сте днес?
Лусинко, за урината - нали му даваш разни препарати за разстройството, и нищо чудно да е мътна заради тях. Нищо не ти пречи да дадете и за изследване, за твое спокойствие. Hug

При нас нещата са ок сякаш. Ще продължим с АБ още два-три дни, освен това приема и някои хомеопатични за прибиране на лимфите, отделно други за това, че беше взел нещо да си криви устата, като все едно си дъвче бузките / и аз го правя  Embarassed/, и освен това беше взел нещо да мига на парцали. Сега е по-добре. Понамаляха тези  навици ли, и аз не знам какво беше. Според лекарката нищо чудно да си е с увеличени лимфи по принцип. Ще го прегледа пак след девети, и тогава ще направим контролни изследвания да видим как е. Далакът е леко уголемен, но под горната граница. Това е засега. Бях нощна, утре пак на работа, и така - дорде се изЯсни. ooooh! Надявам се много скоро да назначат нова колежка, та да ни олекне. Whistling

Пишете как сте всички! Hug

# 634
Добър  вечер. Ние цял  ден мързелак с децата, кой зяпа детски,кой на лаптопа,кой с играчки играе.
По-добре сме /да не ме чуе дявола/ Снощи вечертта до 12  нямаше Т,ПОСЛЕ ВДИГНА ,НО ПО-МАЛКО 38   и така  докато е смъкнем.Спа  при нас.Цял ден нямат  Т. Пият си АБ. Калоян днеска 1 път по-голяма нужда  и разстройство свързвам го със зъбите.Дадох  ентерол.
ММ  отиде  на  " счетоводна среща с колеги " . Whistling
Луси, а пие  ли малчодостатъчно вода,щот знам,че урината също е тъмна,,ако не се пият много  течности. PeaceСтискам палци  за оправяне.
Полинче, и на вас стиснати палчета .Далака  от какво е уголемен ,аз не разбрах  newsm78
Ние на 09 ще пускаме  изсл.за градината и отделно тези от за градината, ще пускамеи профилактични кръв и урина.
Съседите  под нас имат  бебе, скоро  се роди-нямави казвам  как  реве по цял ден,не стига,че ми стигат мойте да слушам  как дивеят, и бебето като ревне  и лудите ме хващат. ooooh!
Дано да не вдигаме  Т . утре ще пиша  хубава вечер.

# 635
Добро утро!
Надявам се всички вече да сте добре Hug
Кафенце?

# 636
Добро утро,
и благодаря за кафенцето и кроасанчето  Blush .
Включвам се,за да пожелая на всички по-малко болежки и да споделяте все хубави неща в темата.  Hug
Днес е последния ден на АвгУст, малко ми е мъчно,но няма как.
Скрит текст:
Да ви помоля за мнение! Ще искаме да си купим готварска печка.Сега, аз залагам на керамична, а ММ на тези,които са с 2 котлона обикновени и 2 - газови? Можете ли да ме посъветвате нещо и да ми препоръчате от вашия опит?
[/i]

# 637
  • Варна
Добър ден!
Тедко, мерси за кафето!
Зизу, аз бих заложила на индукционни котлони, без значение дали са стъклокерамика или не. Ако са комбинирани и с газ - супер.
Вале, Луси, , бързо оздравяване!
Ние сме добре. В понеделник вече всички са въдворени по детски градини и ще взема за малко въздух и аз. Б..и, месец и половина ми взеха здравето и тримата.  Crazy
Сготвих си мечтаното зеле и тъй се намаАх и с люта чушка, че едвам дишам сега.  Mr. Green Някой беше правил тук с кайма някакви "очи", ако може да обади рецептата. Hug
 Heart Eyes

# 638
# 639
  • Варна
Добро утро!

Рейче, мерси много! За довечера ще ги спретна!

# 640
Eхо, къде   сте  ?

Whistling да се отчета   добре сме. Бебко свали Т , ама пък му излезна  алергия.Ходихме  на спешния център,изписаха му капки  фенитил и пробиотик . Утре сме при педи да ни види и вторник  заминваме на Равнища .

# 641

Как сте всички?

# 642
Теди, мерси   за кафенце.  Аз   откачам   втора  седмица  с баткото  вкъщи.
Не знам   Тони, как   се справя  с 3-ма .
Утре  заминаваме  до 5,6  почивка,после до 14 число    ще се  спукам  от работа  Crazy
Днес  ще   карам  децата  на профилактичен  преглед,вечерта  съм на зъболекар.
Ново няма,. освен   , че готвя баткото  за градината.Големи емоции,все едно  първолак  готвя хаха.
Хубав ден, ако имам  нет от Балкана  ще ви пиша .

# 643
Валерия, прочетох че искаш да започваш Дюкан.
Желая ти успех.С нея за 2 месеца смъкнах 10 кг. ,вече два месеца ги задържам.
Иначе на мен днес ми беше първия работен ден, беше доста работен. Laughing Но скоро ще си имам помощник...
Хубава седмица на всички!  Hug

# 644
Няма начин,то не бяха рд, не бяха чудеса ...
Трябва  отслабна  поне докато  съм в м-воче после като  тръгна  работа  да имам  по приличен  вид.
 Mr. Green
Зизу, ти  какво работиш ? Аз съм  изпуснала .Хубава  вечер  на всички .
Другата  седмица, ще е  инфарктна изсл. за баткото  за градина,ходене по зъболекари,купуване дрехи и.т.н .
Затова  ще си почина пълноценно , както мога  на Балкана  дори и с деца.

Общи условия

Активация на акаунт