Жената Лъв - 69-та тема

• 33 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
юхуууу,привет-мривет Hug Hug Hug

завърнах се от морското си летуване по живо,по здраво,за да намеря В. обзаведен с летния вирус и да се кача отново на черешата ooooh! само на мен ли почнА да ми писва от цялата тази работа,защото за всички останали това били нормални неща,да ама не,когато от началото на годината се занимаваш само с болести и проклетия,вече някак си започват да ми се виждат не дотам нормални пустите неща #Cussing out

ако някой знае изпитан лек за разстройство,да сподели,че това ни мъчи най-много - повръщането като че ли го овладяхме,но пусто "щастие" не ни напуска Mr. Green давам Ентерол като лекарство,чай от шипки,кисели ябълки,нишесте (сурово),разтворено във вода,утре ще ми носят дренки да пробвам и тях и така....ако все пак има нещо велико,което да съм пропуснала,моля да ме осведомите Naughty Wink

признавам си без бой,че не съм ви чела,но мернах нещо за Ник на Полчето...още ли са постарому нещата и се търси причината за това,или се е появило нещо ново Thinking надявам се каквото и да е,да не е нещо сериозно Praynig Hug

искам да поздравя макар и на голяма патерица всички,които са празнували последните дни на август - Валерия,Вени,Спонджи,Брилянтина и да им пожелая да бъдат живи и здрави,винаги усмихнати и много обичани!(ако пропускам някой да знае,че му ги желая двойно тези неща Wink Hug)

п.п.еми пропуснах! - порасналото бебе на Тони Heart Eyes да ти е живо и здраво съкровището и много,много да те радва! Hug (и пак да кажа,че трудно ги различавам твоите двамата Убавци - определено са на един бой Wink)

# 616
Добро утро! Hug

Баси якото да почивам три дни. Crazy Ама сега ме чака една серийка пак.... ooooh!

Лусинко, дано се оправя бързо В. Praynig Ама вие без него ли бяхте на почивка? Ох, искам и аз. Blush
Иначе не знам какво да те посъветвам. Даваш обичайните неща. Ако го виждаш, че видимо е отпуснат, отивай да му влеят някоя система. Малките страшно бързо се обезводняват, а системата ги оправя бързо. Звучи страшно, но не е чак толкова. Peace
За Н. ще пиша след прегледа в сряда. Хубавото е, че отоците около очите изчезнаха. Никой не можа да ми каже от какво са. Rolling Eyes Иначе втора нощ спи много добре, без да се буди, само се загъва като му стане студено. Crazy

Тедко, отпуска ли си? Hug

Беше едно такова облачно досега. Мислех да поизляза с децата, но взе, че напече и ако стане жега до един час, ще си останем в къщи. Никак не ми понасят разходките навън. Rolling Eyes

Пожелавам на всички спорна и спокойна седмица! Hug

# 617
  • Варна
Луси, първо мерси и второ има едни прахчета Хидрасек и хапче РеКомфорт,  и двете по отделно спират щастиео много бързо.
Поли,  дано всичко е наред с Ник.

# 618
Тони,  да ти е живо  и здраво прасналото  бебе.  Mr. Greenмного да те слуша .
Поли,и на вас бързо  оправяне  дано всичко  е наред  с Н. Hug
Ние сме болни нали ви казах,баткото няква кашлица  ни донесе.
Днес си мислех ги карам на профилактичен  прглед,амат е втора смяна  от 14 до 19  пък в жегите не ми се ходи .Днес го дават много жега,пък 300  метра не ми се пали  колата,пък си чакам новото странично  огледало,утре ще ми го доставят и ще ми го сложат,щото като си дърпам седалката напред  и кат трбва гледам в стр огледало трябва си навеждам малко главата, пък то староо огл.падаше,счупено лепено,а сга ще си имам  ново електрическо  Mr. Green
Утре доки  е  пъва смяна утре ще г карам.
Калоян, май кашля и има пак  разстройство и сигурно е от зъбите,щото видях,че единия кътник отгоре  е пробил и долу двата много му е надут венеца.
Луси, аз за разстройство  давам ентерол.има хидрасек и смекта също прахчета.ако не помага пробвай едно бабино ванилия прахче  в малко вода .
др вариант като е с разстройство,първия ден калоян пи много вода,много пресни изстискани сокчета, и само хляб.Втория ден въведох  солети и сухари, трети варен картоф и ориз,и обик.бисквити накрая ,щото в тях нали се сащаш,че има захар,а сладко  не е разрешено за разстройство.

# 619
Леле изпуснах и рождените дни и полета до лазурния бряг  Sad Ама така е още не мога да се освестя къде съм  Laughing

Мина ни рождения ден, бяхме направили бебешко парти. Останах изненадана, че деца на годинка могат да направят поразии  Laughing размина ни се с счупена тон колона и смачкана играчка.

После дойде кръщенето и малчо се държа много добре, не плака като го потопиха в казана, но се размрънка, че го вадят  Laughing После ревна, че го обличаме и така. В ресторанта спа и после откачи.

Ходихме на РД на една приятелка и стояхме с бебо до 12 и нещо без да му се доспи  Crazy

И вчера вече бяхме на сбор малко и те така. Сега искам да си почина малко през седмицата, че ми се ходи на море в събота и неделя  Grinning

# 620
Зравейтеееее!
Тони, на патеричка да пожелая на малкото пораснало човече да ви е живо и здраво и много радост да ви носи! Щастливо детство Hug
Луси, диетка известно време му е майката. Можеш да пробваш Биогайа или други подобни пробиотици за нормализиране на чревната флора. Много ти се насъбра... дано вече само хубави неща да ви се случват Hug
Полинко, от утре съм на работа Wink
Рейски, как вървят доматките? Има ли вече узрели? Снимки нещо smile3506
Еличка, честит ви първи ден-ден! Живи, здрави и палави Grinning Честито ви християнче!

# 621
Ние се върнахме от  разходка .много жега .
Калоян  нещо дрезгаво взе да  говори  Shockedдовечера на доки  да го види.
А Г  с едни сополи и тая седмица май ще си е у нас .мисля да не го пускам на ясла .
май има някъв вирус  Whistling

# 622
  • София
Здравейте банда Hug.
Стиснала съм едни палци за Полчето и Люско - да им оздравяват дечицата Hug Praynig.
Люско, видях аз, че лудуваш по морето, постовете във фейса бяха показателни Joy.
Рейче, вясвай се по-често Hug.
Два пъти съм викала спешна помощ, впечатленията ми са същите. Ако не кажеш, че някой е взел-дал, идват след повече от час...
Ели, честито християнче Hug  bouquet.
Тони, честито пораснало бебе Hug  bouquet.
Мен ми е едно лежерно и отпуснато Crossing Arms. Поне седмицата ще е по-кратка, в петък съм отпуска и ще ходим за уикенда на СПА във Велинград Mr. Green.
Дайте идеи какво да купя на моя мАж за рождения ден newsm78. Толкова ми е трудно вече Crossing Arms.
Хубав следобяд  bouquet.

# 623
И двамата са на  АБ.  #Cussing outкашлица  с хрипове и 43 лв за лекарства  в аптеката.
Четвъртък  сме на  контролен преглед, така като гледам  и тая седмица у нас,после 1 седмица  на Балкан, и няма смисъл за още 1 седмица го пускам  на яслата и после на градина.
Направо, като оздравее, ще вземе за дните който не е бил бележка от доки, и ще пиша ново заявление за отписване от яслата.Ще  си го гледам  тея има няма две седмици и нещо и после на градината.
хубава вечер

# 624
Дайте идеи какво да купя на моя мАж за рождения ден newsm78. Толкова ми е трудно вече Crossing Arms.
Хубав следобяд  bouquet.

Кога има твоя мъж р.д. защото аз исках да купя на моя нещо за р.д. дребничко, ама да не знае какво е, че преди месец му взех въдица и му казах, че му е за р.д.. Но го водих да си я избере  Mr. Green

# 625
  • София
Добро утро  bouquet.

Хаясче, на 07.09 - видна дева Twisted Evil Whistling. Багажникът му е пълен с въдици, такъми, столче и скара Joy hahaha Joy.
Вале, да се оправят бързо малчовците Hug. Не са ли много често на АБ?
Хубав ден  bouquet.

# 626
добро  утро ,лъвки .
Кво, да кажа  писна ми .Тая сутрин цели гореше  кАЛОЯН,38  Т .ДАДОХ МУ НУРОФЕН И АБ И СЕГА СПИ .
ДНЕС ПАРКОВЕТЕ,ПРЕЗ КРИВ  МАКАРОН ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ.
Не са,от пролетта  не са пили аб,ама  кат са лепнали бацил  и аз се мъчих само със сиропи мин.седмица,ама  май,май  работата  друга .
Мерси  за кафенцето

# 627
Добру тро Simple Smile Благодаря на всички за пожеланията  Simple Smile

Val да се оправят бързо мъниците, че и ти да си отдъхнеш малко

Happy ми зависи какво харесва мъжа ти  smile3534 Аз на моя мъж за рд му подарих един потник на  Monster понеже се кефеше на това monster, каквото и да е марка или друго. Нещо дребничко, но го изненадах.

# 628
Добро  утро   от мен.
Цяла нощ  не съм спала,меря температурата на малкия.
Снощи вдигна до 39, дадох му ефрлаган  свещичка,ама вчера следобед почти веднага  подейства,снощи,йок  Shockedсложих му пак топъл,топъл и после дадох и хексалгин и свали та към 3 сутринтта заспахме .Стана в 7 ,дадох у да яде,хапна точно 5 лъжички попара и тва не иска,и пак имаше Т ,дадох нурофен,сега няма т,щото дадох и аб и да се надявам,че вче почва действа,той малко по-бавно действа тоя Клацид.
Баткотои той  вчера вдигна т, ама му е свалих и не е вдигал въобще  само дето кашля.
Не знам къв Балкан  ще караме,дано се оправят дотогава,иначе ще ни се размине.
Дано сте добре всички,хубав ден от мен.

# 629
Валерке, много неприятно. Че и двете наведнъж, ужас. ooooh! Дано се оправят бързо. Praynig
Ние днес не можахме да отидем на преглед. Евентуално утре.
Довечера съм нощна. Дремливо ми е. Набарах си готина древна музика на телефона и сега слушам в несвяст. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт