завърнах се от морското си летуване по живо,по здраво,за да намеря В. обзаведен с летния вирус и да се кача отново на черешата
само на мен ли почнА да ми писва от цялата тази работа,защото за всички останали това били нормални неща,да ама не,когато от началото на годината се занимаваш само с болести и проклетия,вече някак си започват да ми се виждат не дотам нормални пустите неща 
ако някой знае изпитан лек за разстройство,да сподели,че това ни мъчи най-много - повръщането като че ли го овладяхме,но пусто "щастие" не ни напуска

признавам си без бой,че не съм ви чела,но мернах нещо за Ник на Полчето...още ли са постарому нещата и се търси причината за това,или се е появило нещо ново
надявам се каквото и да е,да не е нещо сериозно

искам да поздравя макар и на голяма патерица всички,които са празнували последните дни на август - Валерия,Вени,Спонджи,Брилянтина и да им пожелая да бъдат живи и здрави,винаги усмихнати и много обичани!(ако пропускам някой да знае,че му ги желая двойно тези неща
)п.п.еми пропуснах! - порасналото бебе на Тони
да ти е живо и здраво съкровището и много,много да те радва!
(и пак да кажа,че трудно ги различавам твоите двамата Убавци - определено са на един бой
)
Ама сега ме чака една серийка пак.... 

Ама така е още не мога да се освестя къде съм 

.
.
. Поне седмицата ще е по-кратка, в петък съм отпуска и ще ходим за уикенда на СПА във Велинград
. Толкова ми е трудно вече
Благодаря на всички за пожеланията
Аз на моя мъж за рд му подарих един потник на Monster понеже се кефеше на това monster, каквото и да е марка или друго. Нещо дребничко, но го изненадах.