Професионални серии за коса - тема 52

• 68 587
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
В ЗР има 10% намаление на Инициалист...в тази връзка, пише ли някъде трябва ли и колко голяма да бъде почивката при ползването му, след приключване на едно шишенце?

# 136
Докато сте на темата за тониращите шампоани, на Матрикс също е много добър.    Peace
Купих цялат бутилка(300мл.) и след седмица потъмних косата си.   Laughing
Както и да е, имах време да преценя, че поправя цвета прекрасно.    Heart Eyes

Някой има ли опит с оцветяващата в кафяво серия на Лакме? Вече поръчах, ама да си питам.   Wink
Взимала съм я и друг път, но така и не съм пробвала, размених.    Peace

# 137
  • Бургас / София
Получих си подаръка http://www.zlatnaribka.com/aphogee/terapevtichen-sprey-za-blyasa … y-polisher-177-ml ще го пробвам след като си направя кичури, ако ли не направо утре (понеже съм от нетърпеливите). Към него имах и мостри на шампоан, балсам и маска на Макадамия, супер съм доволна  Heart Eyes

# 138
Получих си подаръка http://www.zlatnaribka.com/aphogee/terapevtichen-sprey-za-blyasa … y-polisher-177-ml ще го пробвам след като си направя кичури, ако ли не направо утре (понеже съм от нетърпеливите). Към него имах и мостри на шампоан, балсам и маска на Макадамия, супер съм доволна  Heart Eyes

Изпуснала съм.    Grinning   Какъв е този подарък? От тяхна томбола или?    Flutter

# 139
  • Велико Търново
Благодаря ти,setony за информацията за Инициалист-а Hug поръчах си току-що и се надявам да има добър ефект върху косицата ми Wink На теб как ти се отразява? Иначе,доколкото четох назад  в темата,някои момичета правят почивка месец и после пак Wink

# 140
  • Бургас / София
Игра във фейсбукк, трябваше да се отговори на въпрос ето заданието Първият, който познае в кой продукт за коса, който предлагаме се съдържа маслото от плодовете на палмата Buriti го печели!

Може да се срещне и под наименованието Mauritia flexuosa или moriche palm.

В продукта, който търсим, се намира на второ място в съдържанието. Маслото е изключително богато на витамин А, бета-каротен, има свойството да филтрира UV лъчите. Има уникалната способност да подхранва косата.

И аз отговорих и спечелих за сефте  Mr. Green

# 141
Честито, със здраве да си го ползваш!        bouquet
Миналия Май месец спечелих концентрат + бустер на Керастаз. Спомням си, че си търках очите и не можах да повярвам.    Grinning

# 142
  • Бургас / София
Мерси, честито и на теб за концентрата и бустера със закаснение, дано ми влези в употреба наградата. От описанието е супер продукт  Simple Smile

# 143
Благодаря ти,setony за информацията за Инициалист-а Hug поръчах си току-що и се надявам да има добър ефект върху косицата ми Wink На теб как ти се отразява? Иначе,доколкото четох назад  в темата,някои момичета правят почивка месец и после пак Wink
Сега се върнах да прочета как си описала косата си, моята е много сходна и мисля, че ще ти хареса! За мен е невероятно добър продукт, при мен дава мигновен ефект, блясък, подреденост, красота...Наистина по-здрава, по-блестяща коса. Нанасям като на клипчето 

">#![/video] . В началото слагах 3-4 дозички , така го усещах, сега слагам по 2, без по дължините, слагам на всяко миене на косата /2-3пъти седмично/. Много, много е хубав и веднага си личи. При мен не омазнява изобщо, има лек, деликатен ябълков аромат, а консистенцията е лека и се накапва лесно, чудесен е, ще чакам да се похвалиш  Hug .

# 144
Feeling  Hug
Аз имах 2 пакетчета мострички от шампоана и балсама за брюнетки, стигнаха ми за седмица, никакъв ефект не видях, оцветяващ, какъвто търсех, знаеш имам много бели косички и очаквах лееееко да ги оцвети поне тях, но нищо, а и като цялостен ефект не ми харесаха  Confused
Дано при теб е по-различно  Hug

# 145
Здравейте момичета   bouquet
Моята коса е гъста, къдрава и непокорна, с плътен косъм. Любима серия ми е Wella brilliance for coarse colored hair - шампоан, балсам, маска. За стилизиране съм ползвала какви ли не продукти, измежду които засега фаворит ми е Joico - кремът за къдрици, поръчала съм си и кремът за къдрици на Paul Mitchell - очаквам го с нетърпение  Simple Smile
Имам един въпрос към вас - напоследък използвах Macadamia rejuvenating shampoo и в последствие косата ми се отпусна, стана много трудна за стилизиране... дори когато сложа пяна с фактор на фиксация 4 къдриците ми слягат след няколко часа, губят форма и плътност...
Та въпросът ми е - можете ли да ми препоръчате някакъв продукт, който да нанасям след измиването на косата, преди фиксирането... нещо което да я направи по-жилава и лесна за фиксиране... или някакъв съвет да ми дадете...?
Благодаря ви предварително   bouquet

# 146
  • Бургас / София
От Бейн Дивалент и Кристалисте косата ми ставаше олио, последните 2 пъти... Положението ми се оправи след Ексфолираща маска Ф. Кингсли и Рене Ф. шампоан маска 2 в 1 за мазен скалп и ше продължа с тази комбинация . Разочаровах се от Керастас нещо...Днеска в рибата излиза Керастас Densifique мисля да си взема 4 ампули да пробвам Simple Smile

# 147
Аз пък се вглеждам дали докато почивам от Инициалиста да не си взема това newsm78:

Скрит текст:

Има ли ползвали, да споделят мнение  Hug? Плътност и обем, друго какво прави  Grinning ?

# 148
Моя Инициалист също е към края си, ще почина десетина дни и ще го заменя с това http://www.feelunique.com/p/Philip-Kingsley-Scalp-Toner-75ml
Не че имам някакви проблеми със скалпа, ама ми хареса да полагам грижи и за него, доскоро го пренебрегвах  Simple Smile

# 149
milavanila, това също е доста хубаво по описание, и то , а и това, за което аз питам действат и на растежа...май  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт