Професионални серии за коса - тема 52

• 68 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас / София
Аз ползвам сухият шампоан и не съм много доволна. Същият ефект постигам и с сухият на Балеа...

# 121
  • София

Ivaila1302, цялата серия ползвам и ми харесва, бих повторила и с трите продукта.

# 122
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема!  bouquet

Смятам да си поръчам слънцезащитната серия на Лакме. До сега не съм ползвала слънцезащитни продукти за коса. Интересува ме тази на Лакме на всички типове коса ли се отразява добре или е за определен тип коса? Hug

# 123
  • София
Аз минавам да похваля тониращият шампоан на Лакме - не изсушава и заплита, не е толкова силен, че косата да сивее, а се получава все едно е прясно боядисана косата  Heart Eyes

# 124
Не вярвах, че някога ще го кажа, но напоследък не съм доволна от Kerastase.  Crossing Arms
.... аз залагах много на еликсира,като един от най-скъпите сред своя вид  Laughing Не съм впечатлена.
Все още събирам мнения за Аргана на Лакме,въпреки,че съм раздвоена дали да не си взема арганово масло от зоя...

Чистото арганово масло можеш да го ползваш като си правиш домашни маски, не става да си го сложиш като финиш, а това на Лакме е комбинация от силикони и естествени масла, по-леко е от макадамията, но повече ми харесва от митик ойл. Взех си и олиото на Матрикс, то пък е като митик ойла, даже ароматът му е същият.

# 125
  • Бургас
В бюти шопа има намаление на label.m  Thinking какво мислите за марката, колебая се за някой шампоан,маска?

# 126
Моля,дайте линк към тониращия шампоан на Лакме Praynig

# 127
# 128
Благодаря, колко често се използва и изтощава ли косата? Като чета описанието,не би трябвало

# 129
Не вярвах, че някога ще го кажа, но напоследък не съм доволна от Kerastase.  Crossing Arms
.... аз залагах много на еликсира,като един от най-скъпите сред своя вид  Laughing Не съм впечатлена.
Все още събирам мнения за Аргана на Лакме,въпреки,че съм раздвоена дали да не си взема арганово масло от зоя...

Чистото арганово масло можеш да го ползваш като си правиш домашни маски, не става да си го сложиш като финиш, а това на Лакме е комбинация от силикони и естествени масла, по-леко е от макадамията, но повече ми харесва от митик ойл. Взех си и олиото на Матрикс, то пък е като митик ойла, даже ароматът му е същият.
За моите сухи,жадни краища кой би бил по-подходящ-на лакмето или Макадамията?

# 130
  • София
В бюти шопа има намаление на label.m  Thinking какво мислите за марката, колебая се за някой шампоан,маска?

Много добра марка, нито един техен продукт не ме е разочаровал.  Peace

За моите сухи,жадни краища кой би бил по-подходящ-на лакмето или Макадамията?

GodaiVa, ако искаш възможно най- тежкото олио, тогава Макадамия, на Лакме е по- леко.

# 131
  • Пловдив
Преди време ползвах тази пяна
и  от нея косата ми се омазняваше по-бавно.

# 132
Да попитам за тези продукти, някой може ли да сподели newsm78
http://www.hqhair.com/paul-mitchell-take-home-smoothing-kit-3-pr … cts/10547586.html

# 133
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз минавам да похваля тониращият шампоан на Лакме - не изсушава и заплита, не е толкова силен, че косата да сивее, а се получава все едно е прясно боядисана косата  Heart Eyes

И аз го ползвам, вече 3 пъти се къпя с него, много съм доволна, косата ми е тонирана, но не сивее. Супер продукт  Peace

# 134
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile досега четях,но е крайно време да се разпиша и аз в новата тема Wink
Моята коса е тънка,средна гъстота,боядисвана ежемесечно,мия я 2-3 пъти седмично Peace За щастие,не цъфти и не се къса Wink След едно обезцветяване преди два месеца,стана безобразно суха,краищата -отвратителни и неподатливи на омекотяване,та се наложи да резна значителна част,и сега,благодарение  на серията Моистчър Рикавъри на Джойко, е гъвкава и подвижна Peace В този ред на мисли, това е за момента любима серия;на следващо място-серията Макадамия-не оставам без маската-на мен ми действа много добре;доволна съм повече от бустерите на Керастаз,отколкото от ботокс ампулите на Лореал Confused Имам желание да пробвам циментовата серия на Керастаз,но ме е страх да не ми пресуши косата-едва я пооправих с Джойко.
Следващата протеинова серия,която мисля да поръчам/в момента съм с Екстрийм на Редкен/,ще е К-ПАК на Джойко или Шу Уемура Peace За финиш използвам най-вече Митик ойл,а ако суша със сешоар- магическия крем за обем на Шваркопф или Хрома термик на Керастаз Peace

Общи условия

Активация на акаунт