Професионални серии за коса - тема 52

• 68 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Чудех се може ли един от проблемите да е в ножиците или начина на подстригване?  newsm78

Казвали са ми, че ножиците са много важни, ако не е остра ножицата, макар и да не се вижда накъсва косъма и съответно той почва да цъфти. Аз затова съм решила, че се подстрегвам само на 1 място, може да е на 4-5 месеца, защото рядко се прибирам във Видин, а фризьора е там, но всъщност косата ми цъфти много по-малко отколкото преди когато я подстрегвах при друг фризьор и през месец

# 91
  • Варна
някой някакви отзиви за златния елексир ? Взех си мостричка от ЗР и днес го пробвах .Сложих го накрая след като се изсуших ,уж приглаждал , давал блясък , дрън дрън.Все едно си сложих олио.Някой ползвал ли го е по друг начин с различни резултати?

# 92
някой някакви отзиви за златния елексир ? Взех си мостричка от ЗР и днес го пробвах .Сложих го накрая след като се изсуших ,уж приглаждал , давал блясък , дрън дрън.Все едно си сложих олио.Някой ползвал ли го е по друг начин с различни резултати?

На мен също от златна рибка ми пратиха мостра на златния еликсир, пробвах го,но нищо особено на косата ми не усетих newsm78

# 93
...и аз от мостричка, нищо не усетих като ефект...

# 94
  • София
След много чудене ooooh! коя серия да си взема на Шу Уемура, дали зелената за изтощена коса, лилавата за уплътняване или синята за обем, се спрях и поръчах лилавата, която доколкото разбрах е за уплътняване, а косъмът ми е фин.
Ето тази серия - http://www.feelunique.com/brands/shu-uemura/prime-plenish
Поръчах шампоан и маска, досега не съм чела някакви отзиви, надявам се да ми хареса. Като дойде и пробвам ще споделя как ми се отразява.  Simple Smile

Прочетох страхотни отзиви за тази серия- обем, плътност, блясък, ще очаквам и твоите с интерес.  Wink

Ето и снимка на резултата от серията от нета.

Скрит текст:

Супер звучи, ще споделя как е при мен като дойде.  Simple Smile
Обичам да пробвам нови неща.  Mr. Green

# 95
Явно всички коси се късат, но не можем да тръгнем съвсем без прическа, поне аз не мога да не се дръпна леко със сешоара и да не си изправя бритона, но само толкова. Сега проверих всичките си продукти, във всички има протеини, дори в хидратирщите финиши. Това проблем ли е? Мога ли да си ги ползвам спокойно и веднъж в седмицата да слагам интенс рипеър маската(отново след протеинов шампоан, нямам други)?

# 96
  • София
Изцяло съм съгласна, че метода на подстригване и остротата на ножицата са от голямо значение за здравия вид на косата, освен професионалните продукти за коса и начина на хранене. Аз затова се лутам от салон на салона в старанието си да открия добър фризьор и много, много страдам, от както моята фризьорка отиде да живее в чужбина. В тази връзка ще съм благодарна на момичетата в София, които могат да препоръчат добър фризьор на лични, за да не изместваме фокуса на темата. Hug

# 97

И аз си взех мостра от ЗР-при мен не приглажда изобщо;блясък имам, но май е от маската Elixir

# 98
Та значи не съм си внушила-на мен еликсира също не ми подейства никакси....

# 99
  • Пловдив
Много ме е яд, че чак сега се усещам каква (евентуално) е причината за накъсването  #2gunfire

# 100
  • Бургас / София
Днеска си измих косата с шампоан 2в1 Рене Ф. за мазен скалп. Сложих и ексфолиращата маска на Ф. Кингсли пак за скалп.. Очаквам да не ми се омазнява косата на 2-рият ден...Не знам какво и става, но мисля че от Инциалиста се получи този резултат да лъсна, да хубаво е че косата не ми капи и че има обем, но омазняването и лъсването не ми харесва, преди 1 месец беше съвсем деликатен блясък. При разресване коса си пада по стабилно и от преди...Няма да повторя покупката на Инциалист можеби след време, но косата ми си взе доста от него..

# 101
  • София
Не вярвах, че някога ще го кажа, но напоследък не съм доволна от Kerastase.  Crossing Arms

# 102
Не вярвах, че някога ще го кажа, но напоследък не съм доволна от Kerastase.  Crossing Arms
.... аз залагах много на еликсира,като един от най-скъпите сред своя вид  Laughing Не съм впечатлена.
Все още събирам мнения за Аргана на Лакме,въпреки,че съм раздвоена дали да не си взема арганово масло от зоя...

# 103
  • Пловдив
cityofangels, спирай Инициалист и виж как ще ти е косата. Много странно, при мен няма допълнително омазняване от него, но и моята коса е с нормален скалп, не ми се омазнява бързо. Аз въпреки, че не съм кой знае колко впечатлена, както много от вас и то още след първо нанасяне му дадох 2ри шанс и сега почнах 2-ро шишенце. Дали от него или не, но косата ми има доста хубав обем  Heart Eyes  Много ми се иска да ми помогне в борбата с/у късащите се крайчета и да ми я заздрави с оглед престоящото раждане и следродилен косопад.

За  Златния еликсир мога да споделя, че аз също не съм впечатлена и затова още мин. година го пуснах в разменките. От пробичките, които си взех от ЗР пробвах еликсира за боядисана коса и Митик ойл (ама то с това мини количество, какво ли мога да усетя като ефект)

Иля, може ли да споделиш от какво не си доволна? Моето последно разочарование е спрея нощна грижа на Керастаз. Нищо особенно, ефект освен една приятна миризма не усещам. Може би трябваше да взема серума, защото косата ми е по-скоро плътна. Очаквах вечер като се напръскам на сутринта, след голямото въртене в леглото краищата на косата ми да не са стърчащи, а пригладени.

# 104
  • Пловдив
Единственото, което усетих от Еликсира, е омекотяване. Сложих го на влажна коса (преди това се измих с протеинов ш-н и косата беше доста твърда) и веднага стана много мекичка. Честно казано виждам и блясък, но чак пък да има уау ефект-не. Не бих го взела, пробичката ми е достатъчна.

И да ви питам - направих една глупост и смесих Митик ойл и Absolut Repair, без да искам  Simple Smile, та дали ще има проблем да ползвам сместта?

Общи условия

Активация на акаунт