Професионални серии за коса - тема 52

• 68 555
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Алена   bouquet , както винаги   Hug !
Много е сложно обаче с намирането на протеин и база  Rolling Eyes .

# 691
  • в 1001-та нощ
 newsm78 в този сайт винаги е имало налични и изпращат без проблем  Peace

от салон е трудно, защото са за профи употреба  Peace

# 692
newsm78 в този сайт винаги е имало налични и изпращат без проблем  Peace

от салон е трудно, защото са за профи употреба  Peace
Говориш за фейсбук страницата им ли?

# 693
Предполагам сайта hairsupermarket има предвид Алена, а във ФБ може да се пита за салоните работещи с МШ.

# 694
  • в 1001-та нощ
точно така, благодаря, setony  Peace

# 695
Влизам да похваля една комбинация- дълбокопочистващ Макадамия, Дийп Рекунструктор Чи и хид. балсам Алтерна и финиши-  жилава коса, мека, но не хвърчаща. Страхотно усещане  Heart Eyes
Благодаря на всички, които ми препоръчаха реконструктура на Чи! Страхотен ефект  bouquet

# 696
  • в 1001-та нощ
много е хубав и аз много го харесвам  Peace

# 697
Моля за съвет. Няколко месеца използвам в комбинация протеиновата маска на Alfaparf с бамбук и Moisture Recovery на Joico. Доволна съм, но в момента имам нужда от по-силна хидратация. Косата ми е здрава, но след измиване по принцип става мека и губи обем. С протеин, който слагам само в горната част постигам плътност и от там обем. Краищата са склонни да хвърчат, особено най-горния слой. Четох много от коментарите тук и се спрях на прекалено много продукти  Mr. Green Заразно зло сте. Реших твърдо да взема еластисайзъра. Но още не мога да се спра на протеин и нещо силно хидратиращо. Освен добра хидратация търся и жилавост.

# 698
  • в 1001-та нощ
Intense repair  Peace

# 699
  • Варна
Доволна съм, но в момента имам нужда от по-силна хидратация. Косата ми е здрава, но след измиване по принцип става мека и губи обем.
ако е мека и без обем , ми намирисва на прекалено хидратиране  newsm78 Не знам каква схема ползваш за протеин и хидратация , но нещата са силно индивидуални .Ако си прочела тук че някой си правел два протеина и една хидратация , никак не значи че важи и за теб . Сама трябва да усетиш кога кое ти е нужно .Джойко до колкото знам (не съм ги ползвала) са доста силно хидратиращи и честно казано ми се струа по-скоро ,че се нуждаеш от нещо по-слабичко като Макадамия примерно ..

# 700
a.l.e.n.a, попрочетох за Intense repair и ще пробвам шампоана и маската. Звучат подходящи за това, което искам. Благодаря!   bouquet

Didi_Bidi, имам гъста и дълга коса, и малко да омекне от тежеста се сляга съвсем. Ако е прекалено хидратирана не би ли трябвало да не хвърчи по краищата  newsm78 Два протеина не съм ползвала. Joico ми беше ок докато не напече. Лятото задължително косата ми изсъхва от слънцето. Но може и да си права. Ако с Intense repair не получа желано ще пробвам макадамия bouquet

# 701
  • Варна
Може да е се е наситила в корена , а по краищата да не и достига , не знам .Моята коса кльопва като прекаля с хидратацията . В началото като си нямах понятие от нищо и си мислех , че ми е много зле косата си бях взела Абсолют рипеър и от него имах същия ефект на кльопване.Може просто да наблегнеш на краищата когато слагаш маската , да ползваш масла ,а също и финишът играе голяма роля  Peace А за лятото можеш да си вземеш нещо предпазващо от слънцезащитните

# 702
Съвсем забравих да питам за финиш. Косата ми се начупва, когато е дълга, та ако може нещо, което освен да прибира краищата да оформя и букли  Grinning

# 703
  • Варна
аз също съм с чуплива коса , но я поддържам повече права .Единствения продукт ,който имам за оформяне на къдрици е този въпреки , че се намира лесно даже и в Лили го има ,което за много дами тук е лош признак , на мен ми върши чудна работа . Разделя , оформя  и не разхвърчава. По-къдрокосите може да се включат с повече предложения Simple Smile

# 704
  • Варна
Най - после и аз да пробвам серума за цъфтящи краища на Лореал Абс. Рипеър, течен е, лесно се нанася, косата стана мекичка и ухае много свежо. Дано да помогне по въпроса с цъфтенето, че няма отърване от него Praynig Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт