Професионални серии за коса - тема 52

• 68 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
тривитаминола самостоятелно ли го ползвате, защото аз правех маска и като ползвах зехтин вместо бадемово масло и на мен ми се омазяваше...  Откакто ползвам професионални серии обаче зарязах тривитаминола .Преди няколко дни си дадох равносметка колко много ми се е променила косата последните 6 месеца.Няма вече ни цъфтеж , ни косопад  ни нищо , толкова е хубаво усещането всички , включително и фризьорите да ти хвалят косата  newsm74 никога вече не бих ползвала обикновен шампоан  Crossing Arms

НИКОГА САМОСТОЯТЕЛНО! #CrazyКонцентарацията на това чудо е много силна,сигурно не добре за главата,а и не само,защото веществата се поемат от кожата и попадат в кръвта.Една лъжица и половина слагам и още 4-5 неща.
И аз съм доволна от професионалната козметика,косата става хубава,без да се налага да слага човек толкова неща по нея.Сега само правя маслени маски понякога,или такава с яйце. Wink

# 61
два пъти сложих тривитаминол и повече не бих ,
3-4 пъти - рициново масло , с рициновото е по-добре , определено
сега  си купих протеинова серия и много добре ми се отразява , така че ще продължавам в тази посока ...

# 62
Здравейте,искам да похваля ето този продукт,който се отрази невероятно на моята коса Simple Smile
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Alfaparf-Nutri-Seductio … -6%D0%A513ml.html

От известно време изсветлявам косата си и въпреки подхранващите маски доста се изсуши.Ползвах този продукт и останах много доволна.
Искам да попитам,някой знае ли колко често мога да го ползвам  newsm78

# 63
  • Отвъд алеята зад шкафа
Посъветвайте ме какъв продукт да си взема за лятото да предпазва косата ми от слънце и морска вода? Боядисвам се в русо с Keune, права, дълга коса, сравнително здрава, но със сухи краища. Ползвам Макадамия - маска, олио, подхранващ крем, Лореал серумът за сухи връхчета, тониращия шампоан на Лакме. И как точно се съчетава слънцезащитен продукт с регулярните, които ползвам?

# 64
Аз лятото ползвам Солар Сюблим на Лореал  Peace шампоан и маска   bouquet

# 65
Момичета,влизам да се оплача Sad Косата ми от няколко дена започна зверски да се къса.Първо си мислих,че си внушавам,но вчера при облечена черна блуза и се сресах нападаха сумати краища.Не разбирам къде и е проблема,не съм спряла с проф.продукти,даже  наскоро както знаете започнах с термика и елексира на Керастаз.Правя си протеинови терапии,хидратиращи,маслени маски задължително преди баня...Да не говорим,че началото на май месец  я подстригах.
Еми..така ще е,явно просто не мога да пускам дълга коса и това е  Crossing Arms
1-3 месеца след раждането спада нивото на естрогена, което обикновено влиеяе и на косата, най често се изразява като косопад след раждането, за късане не, но пък да не е нещо подобно, не се отчайвай  Hug
Никакво обяснение нямам,от ноември месец съм с проф. продукти и косата ми не е била толкова хубава и изведнъж....  ooooh! И при  положение,че все повече и повече инвестирам в нея,рискувам с все по-скъпи...Направих си протеинова терапия вчера,да не ви казвам какво чудо се случи-от суха по-суха,днес от сутринта кисна с маслена маска уж да захидратирам положението,абе...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 66
  • Отвъд алеята зад шкафа
GodaiVa Не съм специалист, но четох, че ако се прекали с протеинова терапия, ефектът става обратен - твърда и суха коса, да не е това?

Аз току-що поръчах на Лакме  - Слънцезащитен серум Lakme Sun Care, че има намаление от 20 процента в рибката.

# 67
GodaiVa Не съм специалист, но четох, че ако се прекали с протеинова терапия, ефектът става обратен - твърда и суха коса, да не е това?

Аз току-що поръчах на Лакме  - Слънцезащитен серум Lakme Sun Care, че има намаление от 20 процента в рибката.
И аз съм го чела това и бих казала,че не порекалявам.Аз по принцип не си харесвам косата след протеин-твърде твърда става,аз обичам по мекичка да бъде.Специално този месец протеина ми е за първи път! А иначе след всяко миене слагам протеин на Чи/оранжевия/ ,ама чак пък толкова да се е напротеинчила...
Не искам да правя глобални заключения,но като че ли късането започна след нектара на Керастаз. Той хидратиращ ли беше? Не вярвам да е от него...не знам и аз вече  Crossing Arms

# 68
GodaiVa,а някакво третиране с боя, сешоар, преса, някаква по-специална прическа да си си правила? Или пък времето, била ли си навън при силен вятър, прекалено излагане на слънце или нещо от този род? Понякога и това има значение.

# 69

И аз съм го чела това и бих казала,че не порекалявам.Аз по принцип не си харесвам косата след протеин-твърде твърда става,аз обичам по мекичка да бъде.Специално този месец протеина ми е за първи път! А иначе след всяко миене слагам протеин на Чи/оранжевия/ ,ама чак пък толкова да се е напротеинчила...
Не искам да правя глобални заключения,но като че ли късането започна след нектара на Керастаз. Той хидратиращ ли беше? Не вярвам да е от него...не знам и аз вече  Crossing Arms

Спираш всичко протеиново за известно време и започваш да използваш по-маслени продукти. Ресането, пресата, сешоара и връзването на косата също ги сведи до минимум и за 4-5 измивания ще ти се върне състоянието на косата    bouquet

# 70

Спираш всичко протеиново за известно време и започваш да използваш по-маслени продукти. Ресането, пресата, сешоара и връзването на косата също ги сведи до минимум и за 4-5 измивания ще ти се върне състоянието на косата    bouquet

Нектара на Керастаз какъв е?Да продължавам ли с него?
______Freya_______ всичко си е обичайното...

# 71
Нектарът съдържа парафин, силикони и разни други омекотяващи субстанции и от него не би трябвало да има никакво накъсване. Може би да е съвпаднало с нещо друго, но просто от него да започне накъсване, не ми се вярва, той по-скоро може да утежни.

Май от продукта на Чи се е получило. Пробвай да слагаш нещо друго след измиване - с естествени масла и без протеини.

# 72
  • Варна
GodaiVa,какви шампоани ползваш?Виж дали в продуктите ти за коса няма протеини,макар че са хидратиращи.Ще си позволя един съвет ако може.Зарежи маслените маски за малко,вземи си една маска има на Глис(жълта опаковка) и я прави преди шампоан със затопляне вместо еластисайзер.Ако имаш еластисайзер е най-добре разбира се.Според мен просто има коси,които не носят на протеин.Моята е такава.На Милк шейк е единственият,който не ми пресушава прекалено.Слагам веднъж на месец.Нектар термик ползвам от години няма начин да е от него.Не знам какви кристали и серуми ползваш,но има и такива,които уж са мазнички,но сякаш не проникват в косъма,а седят на повърхността.Вместо да хидратират и подхранват пресушават в дългосрочен план.Пример за такъв е ДК на Лакме.Веднага казвам,че става въпрос за влиянието му върху моята коса в дългосрочен план.Много е харесван от повечето момичета тук.На мен ми направи косата твърда.Имах чувстото,че ако я прегъна на две ще се счупи  ooooh!

# 73
GodaiVa,какви шампоани ползваш?Виж дали в продуктите ти за коса няма протеини,макар че са хидратиращи.Ще си позволя един съвет ако може.Зарежи маслените маски за малко,вземи си една маска има на Глис(жълта опаковка) и я прави преди шампоан със затопляне вместо еластисайзер.Ако имаш еластисайзер е най-добре разбира се.Според мен просто има коси,които не носят на протеин.Моята е такава.На Милк шейк е единственият,който не ми пресушава прекалено.Слагам веднъж на месец.Нектар термик ползвам от години няма начин да е от него.Не знам какви кристали и серуми ползваш,но има и такива,които уж са мазнички,но сякаш не проникват в косъма,а седят на повърхността.Вместо да хидратират и подхранват пресушават в дългосрочен план.Пример за такъв е ДК на Лакме.Веднага казвам,че става въпрос за влиянието му върху моята коса в дългосрочен план.Много е харесван от повечето момичета тук.На мен ми направи косата твърда.Имах чувстото,че ако я прегъна на две ще се счупи  ooooh!

Ще те помоля за снимка на маската.Намерих това,тя ли е? -
Скрит текст:
Аз имам кристали на Лакме диип,серума Чи-явно те са "лошите" .Шампоана ми е червения на Тиджи,маската е лилавата на Алфапарф.

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 16:07 от GodaiVa

# 74
Защо да зареже маслените маски, при положение маслата са тези, които омекотяват напротеинчената коса?

Общи условия

Активация на акаунт