Професионални серии за коса - тема 52

• 68 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря,ще ми е лек наистина Митик оил, а от олиото на Макадамия съм много доволна,нещо с такава консистенция би било по подходящо за косата ми Simple Smile

# 181
 момичета, какво ви е мнението за ето този продукт - http://www.zlatnaribka.com/balsam-pro-vitamin-bez-izplakvane-aph … n-leave-in-473-ml интересува ме дали косата става много мека след употребата му

# 182
Има намаление на спрея на Керастесе в златна рибка http://www.zlatnaribka.com/sprey-za-blyasak-kerastase-chroma-cri … ction-mist-125-ml, но като че ли съм чела не така добри отзиви за него newsm78

# 183
А от кои шампоани на Ducray сте доволни?Чудя се за този:
Скрит текст:

# 184
  • варна
момичета, какво ви е мнението за ето този продукт - http://www.zlatnaribka.com/balsam-pro-vitamin-bez-izplakvane-aph … n-leave-in-473-ml интересува ме дали косата става много мека след употребата му
Да, моята става много мека Hug

# 185
  • Велико Търново
Ето ме и мен,след употребата на Инициалиста Wink няма да коментирам опаковката и аромата-там две мнения няма Peace нанесох 4 пипетки/наполовина/ по указания в клипчетата начин,разтърках след това с пръсти скалпа, сложих малко Митик ойл по краищата и оставих косата сама да изсъхне-нарочно не исках да използвам сешоар и термозащитни продукти,за да усетя въздействието на Инициалиста-ами setony го е описала много добре Hug - " блясък, подреденост, красота" Heart Eyes обем не забелязвам,но той по принцип трудно се постига на моята коса-трябва стилизиращи продукти и сешоар Confused Надявам се в дългосрочен план да ми допадне още повече Peace Преди това измих с ш-н Екстрийм Редкен и сложих 2 мин.р-р на Афоджий Peace

setony, и аз ще чакам отзиви за спрейчето на Керастаз Wink
Ще погледна тази Сахара Thinking от енцо поръчваш,нали?

# 186
Ееей, супер, че ти е харесал Инициалиста  Hug , от енцо поръчвам най-често, но там Сахара няма, а и не съм виждала нея да я зареждат...дано преди лятото започнат....  аз нея я взех от бютибей, пристигна в пощата за около 2 седмици, с безплатна доставка.

# 187
  • София
Момичета, ползвате ли слънцезащита в градски условия?

Винаги. Иначе косата ми бързо изсъхва.
Бих пробвала Лакме тази година. Той мазен ли е, както Селесте на Керастаз?
Последният е много добър, ама много! Безупречно пази косата ми, но тази година ми се иска нещо различно.

Feeling  Hug, чудя се на спрейчето на Керастаз за тази година. Ти как го ползваш, всеки ден ли го слагаш или не? Освен него ползваш ли и друга слънцезащита, напр. маска или той е достатъчен?

# 188
Момичета, да попитам - освен маслата, които се виждат в състава на продуктите за коса (oli), видовете силикон(-cone),кератин и протеин,коя друга съставка е от "полезните" ?
Коя е най-вредната от гледна точка на косата (не екологична  Laughing ) ?

Самоцитирам се.Въпросът ми е породен от това,че си изнамерих един спрей без изплакване на непроф.козметика и сравних с кристалите на Лакме.Та в непроф. спрей имаше същите съставки като при Лакмето,само където маслото в Лакме е само едно,а в непроф. спрей-5.Къде е уловката? newsm78

# 189
GodaIva, в концентрацията, предполагам...

LOSHKA, това е единственият продукт на Дюкре, с който имам опит до момента. Аз съм впечатлена. Измива чудесно косата, оставя я супер лека, почистена до блясък, не заплита.

Ванинка, пръскам в шепа и така намазвам. Задължително. Или от голямо разстояние. Буквално облак дим да мине през косата само. Иначе е мазен. Първият път напръсках като с Л2. Голяяяма грешка -къпах се наново.    Laughing
Предходните продукти най-често не са били слънцезащитни, затова съдя, че спреят пази косата МНОГО добре.  Simple Smile

# 190
GodaIva, в концентрацията, предполагам...

И аз това си мисля,че може би % масло в един проф. продукт е по-голям от непрофесионален  newsm78

Аз се реших да пробвам нещо на Макадамия(след маската,която май не харесах).Колебая се между спрея и олиото,предполагам олиото е по-силно..?  Thinking
Също ще пробвам и олиото митик като добавка в маската,все още гледам е намален в Рибчето Simple Smile

# 191
Хм...за всеки случай да ви попитам  Embarassed , концентратите ампулки на Керастаз, нали могат да се използват самостоятелно /без бустер/ ?

# 192
  • София
Хм...за всеки случай да ви попитам  Embarassed , концентратите ампулки на Керастаз, нали могат да се използват самостоятелно /без бустер/ ?

Аз ползвам със и без бустер, най-често зелен и лилав, и честно казано не виждам голяма разлика дали има или няма бустер, то и без това количеството в бустера е няколко капки.

# 193
Много благодаря за отговора   bouquet .

# 194
  • Бургас / София
Получих си ампулите на Керастаз, но няма поставка за ползване... Някои да има някаква идея как да ги ползвам? Sad

Общи условия

Активация на акаунт