Професионални серии за коса - тема 52

• 68 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Feeling, благодаря   bouquet

# 196
Получих си ампулите на Керастаз, но няма поставка за ползване... Някои да има някаква идея как да ги ползвам? Sad
С обикновена пипетка накапи, като Инициалист
http://www.youtube.com/watch?v=37pZcSIrLFI&list=PLzPqniy127t … 5Jmfn&index=3
Явно има само по една приставка в кутия, не слагат на всяка ампулка.

# 197
  • София
Момичета, какво ще кажете за Биосилк, има намаление в ЗР -50% Thinking
Имам нужда от хидратиращи продукти и харесах балсама Rolling Eyes

# 198
  • Varna
Момичета, какво ще кажете за Биосилк, има намаление в ЗР -50% Thinking
Имам нужда от хидратиращи продукти и харесах балсама Rolling Eyes
И аз им се чудя newsm78

# 199
  • Бургас / София
Значи ще махна пипетката от Инциалиста и с нея ще нанеса, ама течноста в ампулата не е така гъста, дано не се разлей на пода  Mr. Green . Да в кутията има една поставка само...

# 200
Ще стане, ако тече обаче, може да си купиш пипетка от всяка аптека, с различни отвори за гъстота, има всякакви  Hug Ще чакам да кажеш какви са първите ти впечатления, а и след време да се похвалиш с осезаем ефект!

# 201
  • Бургас / София
Мерси за отговора ще видя с пипетата на Инциалиста, ако не от аптеката ще си взема   bouquet . Разбира се, че ще споделя мнение за ампулите, но аз си взех само 4 дано се види някакъв ефект, а за още ще си помисля Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 13:14 от cityofangels

# 202
Момичета, продуктите Биосилк са произвеждани от същата фирма, която прави и Чи. Хубави са нещата.    Peace

# 203
  • София
Момичета, продуктите Биосилк са произвеждани от същата фирма, която прави и Чи. Хубави са нещата.    Peace
Благодаря, след като написах въпроса, видях, че вече почти нищо няма Shocked само стилизиращи продукти, сигурно са изчиствали изостанали бройки, явно доста малко Crossing Arms
Ще търся друго хидратиращо, мислих си за Джойко, но пък не ми се чака доставката newsm78

# 204
  • София

Ванинка, пръскам в шепа и така намазвам. Задължително. Или от голямо разстояние. Буквално облак дим да мине през косата само. Иначе е мазен. Първият път напръсках като с Л2. Голяяяма грешка -къпах се наново.    Laughing
Предходните продукти най-често не са били слънцезащитни, затова съдя, че спреят пази косата МНОГО добре.  Simple Smile

Много ти благодаря  Hug  Hug  Hug

# 205
  • София
Момичета, продуктите Биосилк са произвеждани от същата фирма, която прави и Чи. Хубави са нещата.    Peace
Toва значи ли че и тях ще ги спират от рибката,както Чи?И ще сложат ли и на Чи 50 %  Mr. Green

# 206
  • Бургас / София
Утре ще направя експеримент от 4 дена косата ми е в отлично състояние, без омазняване с обем и блясък и това само с Рене Ф. маска и шампоан 2в1 и ексфолираща маска Ф. Кингсли + спрей Афроджи..Експериментът ще е с маска за мазен скалп на Лакме, шампоан хидратиращ на Макадамия+новите ампули да видим какво ще се получи, дано не се омазни пак  Mr. Green

Едит: Измих си косата с маска на Лакме за мазен скалп + хидратиращият на Макадамия + новите ампулки. Така за новите ампули, много по-добри от Инциалист. Като нанасях с капкомера сложна работа и взех пипетата от Инциалист и се получи. Като нанасях количеството от цялата ампула ми се видя много, но толкова лесно попива, докато Инциалиста не попива много добре, поне при мен...Не знам дали си въобразявам, но косата ми изглежда по плътна и двойна..За първи път ползвам и шампоана на Макадамия хидратиращият. Другото от което съм супер доволна е аромата на ампулата като нежен парфюм, докато на Инциалист не я харесвам. И накрая ще видя как е откъм омазняване  Mr. Green . Общо взето от един път нищо не се усеща, може само да си въобразявам, а след четвъртата ампула да бъда с отрицателно мнение  Mr. Green

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 08:11 от cityofangels

# 207
Аз най-сетне пробвах подхранващата серия на Керастаз (мечтаех за нея сигурно повече от година) и наистина е много хубава. Косата стана копринена. Миризмата е малко бабешка обаче, въпреки че обичам такива.  Mr. Green

# 208
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз вчера пробвах безамонячна боя на Keune с арганово олио, жасмин и сандалово дърво. Впечатленията ми са много добри - не мирише на боя, не пари на скалпа, перфектно изруси тъмните ми корени, косата не е  суха след боядисването.

# 209
  • Бургас / София
Много ми се видя една ампула леко лъснах.. Да не би да трябва само половината или 2 3 пипети ?

Общи условия

Активация на акаунт