Професионални серии за коса - тема 52

• 68 588
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Чукарландия
Аз вчера пробвах безамонячна боя на Keune с арганово олио, жасмин и сандалово дърво. Впечатленията ми са много добри - не мирише на боя, не пари на скалпа, перфектно изруси тъмните ми корени, косата не е  суха след боядисването.

Кой номер използва?  Hug

# 211
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз вчера пробвах безамонячна боя на Keune с арганово олио, жасмин и сандалово дърво. Впечатленията ми са много добри - не мирише на боя, не пари на скалпа, перфектно изруси тъмните ми корени, косата не е  суха след боядисването.

Кой номер използва?  Hug

В каталога пишеше 10.1 ако не се лъжа.

# 212
Аз най-сетне пробвах подхранващата серия на Керастаз (мечтаех за нея сигурно повече от година) и наистина е много хубава. Косата стана копринена. Миризмата е малко бабешка обаче, въпреки че обичам такива.  Mr. Green
Би ли споделила какви продукти ползва, че и аз много съм я харесала, но само Нектар Термик и ампулки олео фюжън имам...флуида олео релакс имах от пробичка и май и той ми хареса...Ще съм ти благодарна да кажеш   bouquet .

cityofangels, да не са ти тежки Керастаз? Май от всички техни неща така ти се получава..., дано се оправят нещата!

# 213
  • Бургас / София
Бейн Дивалент не ми тежеше в продължение на 4 месеца, после започна да се омазнява от него и Кристалисте и Инциалист, ама тя моята коса попринцип много лесно се омазнява. Оправих положението с маска и шампоан Рене Ф..Днеска май в повече ми дойде хидратацията Макадамия + ампулите..

# 214
О, не, не, не!     ooooh!
gadamer, как може толкова зарибително да ми подейства описанието ти тооочно сега, когато съм се заинатила да не се боядисвам.    Crazy       Hug
След тези безобразно примамливи думи, мога ли да помоля за снимка?    Praynig
Естествената ти коса на какво ниво е?

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 11:50 от Feeling

# 215
  • Чукарландия
О, не, не, не!     ooooh!
gadamer, как може толкова зарибително да ми подейства описанието ти тооочно сега, когато съм се заинатих да не се боядисвам.    Crazy       Hug
След тези безобразно примамливи думи, мога ли да помоля за снимка?    Praynig

Joy

# 216
  • Варна
Честит празник на всички руси дами  bouquet Днес е международен празник на всички блондинки! Flutter Днес пробвах този шампоан : http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-fibrefor … -iztosshena-kosa/  прави много пяна, не заплита косата, почувствах я мека и в същото време леко скърчаща, което на мен много ми допадна. Ще видим как седи косата след това. И да ви попитам по колко пъти миете косата с шампоан, защото напоследък навсякъде  виждам, че косата се мие по 2 пъти Thinking така ли правите и вие?

# 217
  • Бургас / София
Аз вече по 2 пъти я мия, ама зависи от шампоана.

# 218
...и аз слагам 2 пъти...

# 219
  • Чукарландия
...и аз слагам 2 пъти...

+1 Hug

# 220
  • Отвъд алеята зад шкафа
О, не, не, не!     ooooh!
gadamer, как може толкова зарибително да ми подейства описанието ти тооочно сега, когато съм се заинатила да не се боядисвам.    Crazy       Hug
След тези безобразно примамливи думи, мога ли да помоля за снимка?    Praynig
Естествената ти коса на какво ниво е?

А сега де, не знам как се води като ниво естествената ми коса.   Joy Мога да се напъна да пусна снимка, на която съм с естествена коса и снимка в момента, за да сравниш. Само не знам доколко ще стане нещо, защото снимам с професионален фотоапарат и той изкарва малко странни снимките.

# 221
Аз цял живот си я мия по два пъти с ш-н  Grinning
gadamer и аз съм любопитна за постигнатото с боята  Hug

# 222
А сега, gadamer пусна мухата за боя Кюн Simple Smile би ли споделила дали имаш бели коси и ако да - добре ли ги покри боята? Преди колко време се боядиса, в смисъл можеш ли да прецениш каква е трайността и дали бързо пада цвета?

# 223
  • Варна
да,предлагам да изчакаме да видим колко е трайна иначе другото добре звучи Simple Smile

# 224
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето снимки, скрила съм си лицето, защото не искам да ми седи по форумите. Иначе само да кажа, че боядисването не е за първи път, тоест от естествената ми коса да съм постигнала веднага това русо. Не, първо бях около 1 година всякакви нюанси тъмно кафяво, почти до черно, след това реших, че ще изсветлявам, обезцветих тъмното, започнах да изсветлявам малко по-малко, минах през всякакви нюанси червеникаво и рижавеещо и след 6 месеца вече стигнах до този резултат, като преди това ползвах стандартните бои на KEUNE, а вчера сложих безамонячна. Според мен много добре повлия, че вече няколко пъти ползвам тониращия шампоан на Лакме.

Снимки:
Скрит текст:

Не съм сигурна доколко са реални снимките, на живо е по-хомогенен цвета, на снимките сякаш има нюанси и на едната ми изглежда все едно има и тъмни косми, което не е така.

Хм, не знам какви са критериите за трайност, защото аз през живота ми друга боя не съм ползвала. Боядисвам се от година и половина, САМО защото ми се появиха бели косми, които на естествено кестенявата ми коса много личаха. Иначе никога не бих тръгнала да се боядисвам. Също така държа да отбележа, че допреди месец-два не използвах никаква професионална козметика, в смисъл шампоани, маски и прочие, ползвах най-обикновен шампоан на Лореал и балсам, това беше. Има значение, тъй като с професионални продукти знаете, че цвета на боята се запазва повече време. При тези условия се налагаше да се боядисвам 1 път в месеца, като в края на периода боята според мен беше доста паднала. Тоест косата ми изглеждаше добре 2 седмици, след това малко по-малко започваше да се нуждае от подновяване. Със сегашното русо съм едва от 2 месеца, тъй като ми трябваше доста време да стигна от тъмното до светлото. С тониращия шампоан сега изкарах 6 седмици, преди да се боядисам, което досега не ми се беше случвало, наложи се само заради израсналите 2 см корени (много бързо ми расте косата). Иначе относно покритието на бели коси - при мен се справя чудесно боята, не си личат белите косми.

Общи условия

Активация на акаунт