Професионални серии за коса - тема 52

• 68 620
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
В тази връзка само да вметна, че двете с Feeling подготвяме съвместен блог, ще има доста описания и ревюта на любимите ни на всички продукти  Hug
Олее,как ме зарадвахте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 496
Днес пак нова маска...разочарование... Добре,че взех проба от салона,та не се изръсих яко.Искам маска,която "да ме грабне" още при първо ползване.Не усетя ли продукта в началото,колкото и шанс да му давам,до сега не съм си обръщала мнението.
Та мисля да спра да си давам парите за маски.Понеже най-уау ефект,на 100% супер доволна,хидратирана,усетих косата си само с Еластизайера екстриим мисля да си купя едно кило,да си се мацотя с него преди шампоан,а за след това с маска каквато ще да е.Ами омръзна ми да давам пари на вятъра,а за Алтерна/Керастаз просто не си помислям откъм финансова гледна точка.
   Та въпреки решението ми,би ми било интересно в новата тема вместо запис да е "Любимата ми маска за коса" Simple Smile

# 497
GodaiVa, защо не си вземеш за проба нещо на Керастаз, Нутритив серията примерно? Или си направиш Милк шеЙк терапията или бамбуковата в някой салон? (ако не си ги пробвала де) .

# 498
GodaiVa, защо не си вземеш за проба нещо на Керастаз, Нутритив серията примерно? Или си направиш Милк шеЙк терапията или бамбуковата в някой салон? (ако не си ги пробвала де) .
Доста скъпи ми идват,маските каквито ще да са горе-долу 400мл. ми трябва да изкарам месеца. Недопустимо ми е да давам по 70-80лв. на месец само за маска,отделно другите щуротии(финиши и т.н.)..не ..не  Naughty Crossing Arms Tired
А за терапиите-на милкшейк обезателно другия месец  Grinning

# 499
Само продуктите на Шварцкопф са ме грабвали от първо ползване, а имам известен опит. Шампоанът от серията Q10 уплътнява доста, но като че ли косата ми привикна към него.  Cry Маската от червената серия също е много добра поне за мен.
Сега чакам шампоан от Moisture Kick серията, който ще редувам с Pro-Keratin Refill на L'Oreal. Поръчах и маската от новата серия на Шварцкопф - Fibreforce пък да видим.  Wink

# 500
  • София
А може ли да се ползва протеинов шампоан с хидратираща маска или обратно? Или по-добре да се редуват протеинови и двете и следващото миене - хидратиращи?

Може да ползваш протеинов шампоан или с протеинова или с хидратираща маска. Не е подходящо хидратиращ шампоан с протеинова маска, защото хидратиращия шампоан приглажда косъма и протеина не може да проникне, докато протеиновия шампоан отваря косъма и след нео може всякакъв продукт да използваш. Дали да ползва еднакъв тип шампоан и маска зависи от усещането на косата ти и от състоянието й

# 501
Доста скъпи ми идват,маските каквито ще да са горе-долу 400мл. ми трябва да изкарам месеца. Недопустимо ми е да давам по 70-80лв. на месец само за маска,отделно другите щуротии(финиши и т.н.)..не ..не  Naughty Crossing Arms Tired
Ти си знаеш, но лично за мен варианта проба/грешка и когато по-често е второто идва доста по-скъпо реално, но това си е мое мнение. Дано ти допадне терапията на Милк Шейк и по-скоро откриеш точните продукти за теб.
Четох за това http://www.feelunique.com/p/Wella-SP-LUXE-OIL-100ml много хубави отзиви в блоговете. На мен ми се струва,че ще е като Митик Ойл-а,с разликата,че има повече варианти на използване. Някой да го е пробвал вече? tyzarka? Понеже съм забелязала,че си ползвала доста продукти на марката Blush ?

# 502
Ти си знаеш, но лично за мен варианта проба/грешка и когато по-често е второто идва доста по-скъпо реално, но това си е мое мнение. Дано ти допадне терапията на Милк Шейк и по-скоро откриеш точните продукти за теб.
Четох за това http://www.feelunique.com/p/Wella-SP-LUXE-OIL-100ml много хубави отзиви в блоговете. На мен ми се струва,че ще е като Митик Ойл-а,с разликата,че има повече варианти на използване. Някой да го е пробвал вече? tyzarka? Понеже съм забелязала,че си ползвала доста продукти на марката Blush ?
Ооо,определени идва по-скъпо с това пробване...Само маска така не си уцелих.
Откъм шампоани/финиши и т.н. вече съм си "заплюла" продукти и смятам,че докато косата не привикне,няма да ги сменя.

# 503
  • GYM
Привет момичета, вероятно е обсъждано, но търсачката не ми помогна, необходимо ми е мнение за серията BlondMe na Schwartzkopf Professional. Косата ми е боядисана с боя, но е изключително жадна, суха и обича тежки маслени шампоани и маски. Имам нужда от нещо, което да матира, да неутрализира жълтеенето, което ми се появява 3 седмици след боядисването Crazy Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet

# 504
Привет момичета, вероятно е обсъждано, но търсачката не ми помогна, необходимо ми е мнение за серията BlondMe na Schwartzkopf Professional. Косата ми е боядисана с боя, но е изключително жадна, суха и обича тежки маслени шампоани и маски. Имам нужда от нещо, което да матира, да неутрализира жълтеенето, което ми се появява 3 седмици след боядисването Crazy Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet
Като моята коса  Laughing Кои продукти са ти фаворити?

# 505
Искам и малко да сменя грижата за скалпа (подхранване, растеж, превантивна мярка за косопад). Спряла съм се на тези три неща
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/hair-power-nano-tech-solutio … oster-serum-10-ml
http://www.enzo.bg/uniq-one/care-serum-za-skalpa/
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-hair-gro … k-protiv-kosopad/
Ако някой е ползвал нещо от изброените моля да сподели мнение  Hug (спомням си,че Алена имаше лосиона на Шварцкопф, моля за отзив  Praynig )

# 506
  • в 1001-та нощ
velvetvoice, за матиране вземи студените - серията я има в топли и студени тонове - топлое е бяло и е просто грижа за косата, студените - са за матиране - вземи шампоана

серията не е тежка и маслена - не хидратира, както би искала  Peace

GodaiVa, като за теб имам една любима маска - мога да ти пратя за проба  Peace

# 507
  • в 1001-та нощ
Искам и малко да сменя грижата за скалпа (подхранване, растеж, превантивна мярка за косопад). Спряла съм се на тези три неща
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/hair-power-nano-tech-solutio … oster-serum-10-ml
http://www.enzo.bg/uniq-one/care-serum-za-skalpa/
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-hair-gro … k-protiv-kosopad/
Ако някой е ползвал нещо от изброените моля да сподели мнение  Hug (спомням си,че Алена имаше лосиона на Шварцкопф, моля за отзив  Praynig )

да Simple Smile ами не мога да кажа, че косата е тръгнала скоростно след това, растеше много от максито - боядисам се и след дни буквално се вижда растеж, сега, като не пия максито - боядисвам се и след 2 седмици виждам "растеж"  Mr. Green

според мен тези серуми са добра грижа за скалпа, но не са достатъчни, хубаво е да се ползват, аз винаги след измиване на косата ползвам, но различни  Peace в момента на Вела  Peace

# 508
  • GYM
Като моята коса  Laughing Кои продукти са ти фаворити?
От професионалните - Интенз Рипеър на ЛП, Маската Макадамия, от масовите - шампоаните на Шварцкопф - черен и златист и маската на Дав за боядисана коса- Така като се замисля, последната маска ми е фаворит - омекотява и изглажда чудесно Flutter
ПП. Алена, благодаря, значи ще взема само шампоана, а маската ще е някоя от любимите Simple Smile

# 509
Момичета, какви са отзивите за Ал софт серията на Редкен. Гледам, че във ФЮ има изгодни комплекти, и се зачудих за нея, и другата която обмислям е Екстрийм, знам че са различни, но сякаш имам нужда по-скоро от хидратиращи продукти. Серията им Тайм Рисет е по-скоро протеинова нали? НЕя мнгоо я харесвам, но все си мисля и че тя е протеинова, права ли съм? Hug

Общи условия

Активация на акаунт