Професионални серии за коса - тема 52

• 68 590
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, благодарим ви за хубавите думи  Hug

# 556
Аз много често си купувам от Енцо -  Керастаз, Лореал, Тиджи, Орофлуидо...нямала съм съмнения относно качество! Парфюми, кремове и декоративна козметика също съм купувала и съм доволна. Имаше негативно мнение за Вела преди време.Аз Вела не съм купувала.

-Alien- , красота си цялата, включително прическата е много нежна!

# 557
 Oт Енцо съм купувала серума на Absolut Repair и съм доволна от качеството. Вчера разглеждах сайта и определено много от нещата са по-евтини от рибката.

# 558
Момичета, мисля да поръчвам колагеновата терапия на шварцкопф,но в хеърсупермаркет, няма новите опаковки, само от старите...имали разлика между тях и дали е много вероятно да са с минал срок? Или пък евентуално някъде другаде да я намеря Thinking

# 559
  • София
fitblond, setony благодаря за милите думи   bouquet
fitblond предполагам, че подозренията ти са верни  Grinning

И аз имам доста поръчки от Енцо - на всякаква козметика, не съм имала проблеми и съмнения за качеството, но не изключвам при други да се е случвало  Peace

# 560
Здравейте!Включвам се да поискам от вас съвети относно моята коса.Тя е кестенява,леко чуплива,не е боядисвана,дълга до раменете ми.От известно време стана много суха и се заплита страшно много,особено отзад на врата ми.Бързо се омазнява в корените,още на втория ден.а ползвам само кристали и от време на време пяна за коса.Също така взе да цъфти много бързо,а я подстригвам на 2 месеца и използвам преса много рядко.Ще се радвам ако ми предложите някакви продукти.Благодаря предварително.

# 561
Момичета,в Рибата има доста намалени неща.
Може ли да ми кажете мнения за тези продукти:

# 562
Alien, прекрасна коса, наистина прекрасна!    Heart Eyes   Въобще, изглеждаш страхотно!  Simple Smile

Благодарности и от мен за топлото приветствие, мили момичета!        Hug
Надявам се нашите съждения да са ви интересни и от полза.
Подготвям публикация за кератиновата серия на Шварцкопф - Файбър Форс. Ако проявявате интерес, мога да пусна линк, когато е готова.       

HollywoodGirl, как се грижиш за косата си в момента? Освен финиши, какво ползваш като шампоан и маска/балсам?
Косъмът тънък или фин е? Сешоар ползваш ли?

# 563
Feeling, milavanila успех в начинанието, ще следя блога с интерес   bouquet

Правих си прическа по официален повод и мога да похваля много лакът за коса на Лореал Elnett (спомням си,че често се питаше за хубав лак преди време), спокойно се реши косата след него и е по-лесно стилизирането, ароматът се запазва много дълго на косата (мирише сходно с Маскинтенз и Нектар термик), дава много блясък, няма ефект "твърда коса", но накрая за запечатване сложи и Infinium. Слагам и снимка, за който му е интересно, личи си страхотния блясък:
Скрит текст:
Разкош си!  Heart Eyes Какъв е този Elnett ,нещо не схванах...? newsm78
Инфиниума,за който говориш е лак за коса,нали?Коя степен на фиксация?

# 564
Момичета някоя от вас иска ли да си разделим ето този шампоан http://www.zlatnaribka.com/promotions/shampoan-za-mazni-koreni-i … balancing-1000-ml
Ползвала съм само балсама, ще се радвам да споделите за шампоана. Съгласна съм и на 3 да разделим.
Ще помоля и за мнение относно тоника за обем Аведа  Simple Smile

# 565
Feeling,ползвам шампоана на Макадамия хидратиращия,маската на Лореал макадамия от натуралната серия и кристалите на Лакме.Суша я много рядко.Косъма ми е по скоро твърд,а самата коса не е много гъста.

# 566
  • София

Момичета, един бърз въпрос - Алена ме вдъхнови с думите си, че серията на Редкен с интра-силан (тайм ресет) дава твърдост, по-голяма от екстриййм-а! Явно това е моята серия. Въпросът ми е следният - в Енцо виждам, че цената на маската е с близо 10 лв по-ниска от тази в рибката. Преди време четох някъде негативни отзиви за качеството и произхода на продуктите в енцо. Моля, кажете ми - вие последно като сте купували продукти за коса от там, всичко ок ли е било или имате някакви резерви?

Много пъти съм поръчвала от Енцо, досега проблем не съм имала с качеството. Сега чакам от същата серия на Редкен, ампулите, за да видя как ще ми се отразят. И аз искам да постигна твърдост с някакъв продукт, че косата ми е мека. Като пробвам ще споделя.

# 567
  • София

Благодарности и от мен за топлото приветствие, мили момичета!        Hug
Надявам се нашите съждения да са ви интересни и от полза.
Подготвям публикация за кератиновата серия на Шварцкопф - Файбър Форс. Ако проявявате интерес, мога да пусна линк, когато е готова.       

Наистина ще е много полезно, пускайте каквото имате като материали и тук, не че няма да ги следим и през сайта  Hug

# 568
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета,в Рибата има доста намалени неща.
Може ли да ми кажете мнения за тези продукти:

Ще следя с интерес дали ще има отговор...  Praynig Peace
особено за това http://www.zlatnaribka.com/podhranvasht-krem-alfaparf-detanlink-cream-125-ml

# 569
  • София
Feeling много си мила, благодаря   bouquet
GodaiVa това е Елнет - лак за коса е, който пада, ако разрешиш косата и можеш да стилизираш наново http://www.loreal-paris.co.uk/styling/elnett.aspx, Инфиниум също е лак като има няколко степени на фиксация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт