Езиколюбителна пивница - 21 хряпащи пълнолетници! И у САЩ!

• 16 607
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Розе, много е гадно така. И аз съм се прецаквала и ме е било яд после. Гледай да я подариш на някого.  Mr. Green

Какво разбрахме от последните няколко страници - освен, че Пуц е безотговорна майка, която оставя детето си да спи където завари, сега се опитва и да го пробута на някой друг.  hahaha

Да се посмеете малко  Laughing

# 421
  • гр. София
Какво разбрахме от последните няколко страници - освен, че Пуц е безотговорна майка, която оставя детето си да спи където завари, сега се опитва и да го пробута на някой друг.  hahaha

Пускай бърже тема в Клю-то - съфорумка не се грижи за детето си, пробутва го на други!

Мачката с ТХ е жИстока  hahaha

# 422
Мчи ти тва си го знаеш отдавна.  hahaha

Пуцинка, новата книга, която си купих, е на друго издателство. Но съм абсолютно убедена, че много добре са знаели какво е издавано на същия автор преди това.  Crossing Arms
От 8 разказа 7 да се повтарят с предни издания е направо безобразие!

Безобразие е, наистина, ама алчност.  Confused Кой е авторът, може да те спася.  Mr. Green

И аз не знам как става така Simple Smile.

Явно ти идва отвътре. Mr. Green

# 423
  • гр. София
Хауърд Лъвкрафт е авторът, а новата книга е "Некрономикон" на изд. Ентусиаст. Преди друго издателство издаваше книгите на този автор (пак сборници с разкази). Но тези от Ентусиаст направо са прекалили с ентусиазЪма  Crossing Arms Бива, бива, ама те са прекалили!

# 424
  • n/a
Понякога, Ир, ми идва и отвън  Mr. Green

Розе, нищо де. Нали не ти е за
сефте да имаш повече от един
екземпляр от книга? Е, ако е -
значи фрасни едно "всяко не-
що си има първи път" и напред.  Hug

# 425
# 426
  • гр. София
Светлииии  Hug

# 427
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за почивките мога многотомници да разказвам Simple Smile

преди хиляди години изпратиха брат ми (големия) на лагер, а мен не  Crossing Arms малка съм била.
след три дена отиваме да го видим, а той рони сълзи и иска да се прибира, аз пък напъвам да остана на неговото място (как ще стане не е ясно, ама искам).

разбра се, че няма да я бъде ни неговата, ни моята, той ляга пред колата и заплашва, че няма да стане докато не го качат вътре.
той лежи и реве, аз го дърпам и викам - цирк. когато се поуспокояват нещата става ясно, че не го спасявам, а го тегля зад колата, защото тя може да излезе от паркинга само на заден Wink

и нещо от вчера:
- мамо, а когато си била малка във вашата група имало ли е побойници?
- да. аз.

и що ми трябваше да съм толкова обстоятелствена  Crazy

# 428
Понякога, Ир, ми идва и отвън  Mr. Green

hahaha

Розе, язък, не мога да помогна, щото и аз си я купих.  Mr. Green Много е романтичен.

и нещо от вчера:
- мамо, а когато си била малка във вашата група имало ли е побойници?
- да. аз.

Joy Joy Joy

# 429
  • гр. София
разбра се, че няма да я бъде ни неговата, ни моята, той ляга пред колата и заплашва, че няма да стане докато не го качат вътре.
той лежи и реве, аз го дърпам и викам - цирк. когато се поуспокояват нещата става ясно, че не го спасявам, а го тегля зад колата, защото тя може да излезе от паркинга само на заден Wink

hahaha hahaha

Пуцинка, другия път първо ме питай имам ли Лъвкрафт за подаряване и тогава купувай  Crazy

# 430
 hahaha Аз отдавна си я закупих, при по-предишния си изблик. Да съм знаела, да питам. Вече ще имам едно наум.  Mr. Green

# 431
Успахте се нещо, та да взема да продължа с драматичните си разкази hahaha

Тръгвам аз на концерта на Бон Джоуви. Малката така  newsm09
"ама мамо, къде ще ходиш, как ще ни оставиш на баба, тя не ни познава навиците (УТФ?!), не знае как заспиваме, какво обичаме, етс., етс."
Накрая склонява и ме "пуска".
По време на концерта в един момент получавам смс - мамо, кога ще се върнеш, много ми липсваш ooooh!  Joy

# 432
Контрол до дупка.  hahaha

Лоана, аз да си питам и тук, у нас си, щото наистина окончателно се обърках - в снимките от тоя речник не ги виждам да са в курсив, че да са дублети тия две проклети думи (удава и отдава), та кажи ми с думи прости, че мозък не ми е останал днес. Praynig

# 433
Това защото баба им никога, никога, никога не ги е приспивала, те не са стояли при нея и тя деца не е гледала.  hahaha

# 434
  • n/a
Контрол до дупка.  hahaha

Лоана, аз да си питам и тук, у нас си, щото наистина окончателно се обърках - в снимките от тоя речник не ги виждам да са в курсив, че да са дублети тия две проклети думи (удава и отдава), та кажи ми с думи прости, че мозък не ми е останал днес. Praynig

Не са дублети. Това според строга дефиниция на дублетите.
Обаче какво би означавал глаголът "удава ми се", ако не съ-
щото, както "отдава ми се"? Всъщност не знам в старите реч-
ници дали изобщо е имало думата "удава ми се". Не е лошо
да се провери.
Баси, с думи прости не ми се получи  Joy Чак аз не разбрах
какво точно искам да кажа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт